דאלאראס וציצאניס

F a d i

New member
דאלאראס וציצאניס

מאז שהתחלתי לשדר -4 תכניות מאחורינו- אני מסיים את התכניות בשירים של "דאלאראס" ו"ציצאניס" ביחד...אז כיון שהרבה שאלו אותי הנה קצת מידע: מדובר בדיסק בן 6 שירים שהוקלט סמוך למותו של "ציצאניס" (אין לי מידע לגבי תאריך ההקלטה אבל "ציצאניס" הלך לעולמו ב-1984..כך שזה אמור להיות או באותה שנה או שנה לפני) ההקלטות בוצעו ע"י "דאלאראס" ו"ציצאניס" והיה בתכנון להוציא את זה לשוק אלא ש"השטן התערב" -כמו שהיוונים אומרים- וזה לא יצא לאור... בשנת 2001 "דאלאראס" עשה מחווה ל"ציצאניס" ובכניסה למופע הדיסק הזה חולק/נמכר (אני לא בטוח) הנה עטיפת הדיסק----> את אותו מופע משנת 2001 הולכים להנציח על דיסק שיראה אור בינואר 2004 (וכמו שיורגוס אמר השבוע(19.11) בראיון ל-MEGA ש"הם מוציאים את זה בגלל הביקוש הרב והלחצים שהציבור הפעיל"..!)והוא סבור שזה ייצא בין 15-20 בינואר.. זהו בינתיים...!

orna44

New member
פאדי, תמשיך עם המנהג הזה

ותשמיע את הדיסק הנהדר הזה. זה נותן סיבה לחכות לסוף התוכנית. גם הקטעים של הסולו בוזוקי נהדרים. מה עם לפתוח צ'ט נפרד ל"קשישים" שנכנסים לשמוע מוזיקה ולא מצליחים להשתלט על הקצב של הצלמיות (אייקונים) שרצות שם ושאר המסרים שלא קשורים לעניין. שיהיה צ'ט אחד עצבני ואחד רגוע.

F a d i

New member
תודה אורנה...שמח שאת נהנת מזה

לגבי השאלות שלא קשורות ישירות אלי ויותר בנושא הטכני של האתר הפניתי את שאלתך למנהל האתר...שתהיה לי תשובה אודיע לך יום טוב

orna44

New member
פאדי יקירי, זה לא היה ברצינות

ברור לי שאין מה לעשות והעולם שייך לצעירים.... !!!!

F a d i

New member
הלו הלו מה קורה פה?!

גם את צעירה!

orna44

New member
תודה על הנסיון להחמיא

הילדים שלי יותר מבוגרים מהמצ'וטטים ברדיו אינטרנט שלך. אבל מי נשאר בסוף בשעה 02:00 בבוקר? - הזקנים כמובן. טוב, לא רק הזקנים, אבל בהחלט חובבי הז'אנר מכל הגילאים.

למעלה