דאלאס VS פיניקס

Orenseg

New member
לא מצב רע

הכל יחסי...
הקבוצה עדיין התעלתה מעל כל הציפיות - כרגע עם 35+ ניצחונות מהצפי של ESPN בתחילת העונה - כנראה חוותה את העונה הרגילה הכי מרגשת בליגה (זה סובייקטיבי כמובן, אבל מרגיש כמו קונצנזוס) והראתה שיש עתיד מבטיח במדבר לא פחות מקבוצות הטנקינג העלובות אליה שויכה לפני פתיחת העונה.

גם הפסדים מיותרים כאלו ואחרים אני מקבל בהבנה כחלק מהיותה קבוצה צעירה, אבל הפציעה של דראגיץ' ברביעי מול הפליקנס הרגישה כמו המסמר האחרון בארון של הסאנס 13/14. בדרך כלל לוקח שבוע להחלים מנקע כזה בקרסול, ולכן דראגיץ' לא יכל לשחק מול הספרס ושיחק ב35-40% יכולת מול המאבס. את שני המשחקים הם יכלו לנצח עם דראגון בריא ותמונת תחתית הפלייאוף במערב היתה נראית היום שונה לחלוטין (סאנס #7, גריז עדיין בחוץ).
חבל.

אגב, החלק הכי דפוק בעניין, הוא שעד שסילבר לא ישנה את שיטת הדירוג לפלייאוף ו/או ללוטרי, יהיו שיטענו שהסאנס היו צריכים לעשות טנקינג כמו כל שאר הקבוצות הפתטיות - הרי כיום הם נמצאים במקום הכי גרוע שקבוצה בNBA יכולה להתמקם בו, מחוץ לפלייאוף ועם סיכוי של 1.8% להתקדם בדראפט.
אבל אף אחד לא יקח מהם את מה שעשו העונה, ואת העובדה שמבין כל הקבוצות במאזן החיובי בליגה יש להם את האפסייד הכי גבוה (צעירים+קאפספייס+דראפט). הקבוצה הזו לא הולכת לשום מקום.

rapgamer4ever

New member
אפשר להוציא הכל מהקונטקסט...

פיניקס הייתה לפני כמה ימים בדרך לפלייאוף, עכשיו הסיכויים שלה קטנים. זה לא עוזר להגיד שכל ניצחון שלהם החל מינואר הוא הצלחה כבירה. קבוצה שהייתה מקום 7 לקראת סיום העונה ומסיימת 9 צריכה להיות מאוכזבת.

Orenseg

New member
היא היתה

אבל כשדראגיץ' נקע את הקרסול בצורה חמורה והבנו שהוא כנראה גמר את העונה הרגילה, ידענו שבלעדיו זה עומד להיות בלתי אפשרי ולא ציפיתי לניצחון. אני לא מאוכזב מההפסדים ומהפספוס, אלא מהפציעה ומכך שקבוצה בריאה יכלה לנצח את שני המשחקים.
בסופו של דבר הסאנס נתנו את כל מה שהיה להם, ובסיטואציה שנוצרה זה לא הספיק. בעונה הבאה הם יתנו בראש.

אגב, לפני חודשיים כתבתי שהם בקצב ריאלי של 48 ניצחונות ואנשים חשבו שאני מגזים. שני משחקים לסיום העונה הם 47, ועם קצת יותר בריאות יכלו להיות עם 49.

הדבר הכי טוב שיצא מזה

הוא שאתה חזרת לכתוב כאן

Orenseg

New member
תודה :)

אני תמיד עוקב אחרי הליגה, לפעמים נכנס לכאן כשיש לי זמן להתעמק או כשקרה משהו שריגש אותי במיוחד (כמו הפינאלה לעונה הזו).

Cade Foster

New member
זה פשוט מדהים, אינדי ומיאמי לא רוצות ביתיות

בקצב הזה גם ליוסטון תהיה ביתיות מול אלופת המזרח אם תגיע לגמר

Puskas

New member
המזרח הזוי לגמרי..

מי שתסיים ראשונה תטייל לסוויפ סיבוב ראשון אז לא ברור לי מה קורה שם.
שארלוט היא כבר רמה מעל אטלנטה וכנ"ל הוויזארדס.
בתור ספולסטרה/ווגל הייתי נותן הכל בשביל להבטיח סוויפ במקום סדרה שעלולה להיגרר ל-6 משחקים.
אחרי הכל בחצי הגמר גם מיאמי וגם הפייסרס יעבדו מאוד קשה אז לפחות לנוח קצת סיבוב ראשון.
ובכלל, בעוד שאצל מיאמי ברור לי שלברון יעלה הילוך ו-ווייד יחזור והכל יהיה יחסית בסדר אז אצל קבוצה צעירה כמו הפייסרס, טיול בסיבוב הראשון יכול להיות קריטי לביטחון ולשטף שלהם שהלך לאיבוד.. הדבר האחרון שקבוצה צעירה במשבר צריכה, זו סדרה קשה שתוריד אותם עוד קצת למטה.

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שלמיאמי יש את הסוויץ' של OFF/ON

הם הפסידו 4 מ-6 המשחקים האחרונים בסטרץ' די חשוב שיקבע למי תהיה ביתיות בסדרה שמחכים לה כל השנה.
אמנם שניים מההפסדים היו בנקודה אבל מראש אין סיבה שמיאמי תיקלע למשחקים כאלה בבית מול מינסוטה וברוקלין.
הלילה וויד חזר, שיחק מצוין ועדיין ההיט מפסידים בקטע לא ברור לאטלנטה. אני כבר לא יודע אם הם משייטים כרגיל והמקום הראשון במזרח עד כדי כך לא מעניין אותם... אני חושב שהם פשוט בכושר לא טוב.

Puskas

New member
אחרי 2 אליפויות ברצף

אני נותן להם ליהנות מהספק ואני ממשיך להגיד שהם מסוגלים להעלות הילוך בפלייאוף בלי שום בעיה.
לגבי הפייסרס, חובת ההוכחה עוד מוטלת עליהם ובהם אני פחות מאמין כרגע.

Chi Town

New member
אולי מיאמי פשוט מנסה להימנע ממפגש עם הנטס?

למה להם להתמודד עם הנטס כבר בסיבוב השני שאפשר לשלוח אותם על אינדיאנה?

בפעם האחרונה שבדקתי הם עשו עליהם סוויפ עונתי.

Puskas

New member
התייחסתי לזה לפני כמה ימים

אמרתי שלנטס יש מצ'אפ הזוי עם מיאמי ושאני רואה מצב שבו הנטס עוקצים אותם ושולחים אותם הביתה.
לכן אני מניח שהם מעדיפים שהפייסרס יתמודדו עם הדבר הזה בחצי בעוד שהם ישחקו או נגד ההתקפה המוגבלת של הבולס או נגד חוסר הניסיון של הראפטורס.

rapgamer4ever

New member
אלופה פעמיים ברצף לא מפחדת ממושב הזקנים

של ברוקלין... להגיד שהיא מפסידה בכוונה כדי להימנע ממפגש מול ברוקלין? נשמע לי מופרך.
חוץ מאשר במקרים מאוד מאוד יוצאי דופן כל קבוצה שואפת לנצח כל משחק, בטח שמיאמי לא עושה עכשיו חשבונות של מי תפגוש בסיבוב השני. היא האלופה, היא הטים טו ביט והיא לא מפחדת מאף אחת.

Puskas

New member
לא מפסידים בכוונה

פשוט לא עושים את האקסטרה בשביל לנצח.
לא מתאבדים על כדורים ולא שוחטים בהגנה.

מסכים, יתרון ביתיות על הפייסרס חשוב מדי

אאל"ט ב11 המשחקים האחרונים בין מיאמי לפייסרס ניצחה הקבוצה הביתית!

טועה. אינדי ומיאמי החליפו ביתיות פעמיים בגמר

המזרח שנה שעברה. אינדי לקחה את השני ומיאnי החזירה בשלישי. אבל אני סתם מציק, הנקודה החשובה היא שרוב המשחקים נגמרו לטובת המארחת
.

Chi Town

New member
כרמלו אנתוני לא ישחק בפלייאוף אחרי 11 עונות

ברציפות והעולם שותק? (ועוד איפה, בפאקינג Eastern Conference העלוב) איזה בזבוז. בכל אופן, אם יעלה בדעתו להצטרף לארגון קצת יותר שפוי מהניו-יורק ניקס. הדלת של הבולס פתוחה. רק שיחק בחשבון שהוא צריך לחתוך פלוס מינוס 5 מיליון מהשכר שהוא מקבל בניקס בשביל שזה יקרה. עד אז הוא מוזמן להמשיך לשבור שיאי נקודות ועוד כל מיני שאף אחד לא סופר. כי בניקס הוא לא יקח אליפות.

"איזה בזבוז"?

למה מה מלו עשה ב11 העונות שהוא הגיע לפלייאוף? אם אני לא טועה הוא השחקן עם המאזן פלייאוף העלוב ביותר משנות ה90' או משהו...

rapgamer4ever

New member
זה נתון מטעה

גם שחקנים גדולים כמו קווין גארנט של מינסוטה או טימאק החזיקו במאזן פלייאוף גרוע. הם הובילו קבוצות חלשות לפלייאוף אז ברור שלא היה להם כבר מה למכור. גם אצל מלו זה המצב ברוב המקרים, זה לא שהוא פתאום נחנק ומפסיד סדרות שהוא אמור לנצח.

לדעתי זה דוקא יפה שהוא הגיע לפלייאוף 10 עונות ברצף (לא 11). לניקס הוא שבר בצורת פלייאוף ארוכה, דנבר גם כן בדעיכה מאז שעזב.
מה הוא עשה ב-10 העונות שלו בפלייאוף? קמפיין יפה אחד שבו הגיע לגמר המערב עם דנבר. בכל זאת הוא אולי השחקן הכי טוב בליגה שלא הגיע לפלייאוף השנה (אולי קווין לאב). מה שבטוח, יותר מעניין לראות אותו בפלייאוף מאשר את אטלנטה.

למעלה