דאלאס VS פיניקס

דאלאס VS פיניקס

קרב ישיר על מקום בפלייאוף היום ב3:30

המאבס חייבים חייבים לנצח .. נראה כמה הפציעה של דראגיץ שמנעה ממנו לשחק אתמול מול הספרס תגביל אותו.

נצחון ודאלאס בפלייאוף , הפסד והיא תאלץ להלחם על הכרטיס האחרון בממפיס במחזור הנעילה

מאוד מאוד מקווה שהנסיון של דאלאס ודירק יעשו את ההבדל - משחקי הבית לא האירו פנים לאחרונה עם כמה הפסדים צמודים נוראיים .

יהיה מעניין ומותח

rapgamer4ever

New member
מאסט ווין לשתי הקבוצות

אבל עוד יותר לפיניקס, למה?
אם דאלאס מפסידים הם יכולים לנצח את ממפיס ובכך להבטיח את המקום שלהם בפלייאוף. ניצחון שלהם הלילה גם כן יבטיח פלייאוף.
אם פיניקס מפסידים לעומת זאת, הם יכולים עוד לנצח את כל המשחקים שלהם עד סיום העונה (כולל את ממפיס) ועדיין לא להיות תלויים בעצמם.

rapgamer4ever

New member
ונרחיב את הפוסט למשחק הלילה:

22:30
קליפרס- סקראמנטו: ניצחון הלילה יבטיח לקליפרס סופית את המקום השלישי במערב. לריברס תהיה התלבטות בהמשך: האם לתת לכוכבים לנוח או לנסות להמשיך לשתף הרכב חזק כדי להבטיח יתרון ביתיות מול מיאמי/אינדיאנה.

2:00
שארלוט- פילדלפיה: לבובקאטס עדיין יש סיכוי לעלות למקום השישי ולברוח מהמפגש המסתמן מול אינדיאנה. הפייסרס רעים, שיקאגו ניצחו 7 ברצף ועדיין ברור מי היריבה הנוחה יותר.

וושינגטון- מילווקי: לא כדאי לוויזארדס לשמוט את המשחק הזה, אחרת יחליפו מקומות עם שארלוט.

2:30
אטלנטה- מיאמי: להוקס חסר עוד ניצחון אחד או הפסד אחד של הניקס כדי להבטיח פלייאוף. מיאמי תנסה לא להסתבך בפעם האלף עם הביתיות מול אינדיאנה, הפסד שלה יפתח (שוב) את המירוץ מחדש.

קליבלנד- בוסטון: משחק לפרוטוקול.

3:00
יוסטון- ניו אורלינס: הארדן בכושר מעולה וצפוי להמשיך להפציץ... גם פה ניצחון של יוסטון יבטיח לה את המקום הרביעי בודאות כמעט מלאה.

3:30
דאלאס- פיניקס: המשחק המרכזי של הלילה, של החודש, המשחק הכי חשוב בעונה של שתי הקבוצות האלה עד כה. במילים אחרות- הפלייאוף מתחיל הלילה.

4:00
דנבר- יוטה: הגיע הזמן ללכת לישון.

FrecCo

Active member
פחחחח

לגבי דוק ריברס....שיתן להם לנוח. ביתיות נגד מיאמי/אינדיאנה צריכה לעניין אותו בערך כמו מתקפת הזומבים.

rapgamer4ever

New member
סרטון מצוין על ההתקפה של טורונטו

מאת bballbreakdown:
https://www.youtube.com/watch?v=WGQ6AAYtNZQ&list=UUSpvjDk06HLxBaw8sZw7SkA

ישששששששששששששששששששששששששששששש

איזה נצחון אדיר .....

פיגור 13 באמצע הרביעי ואז מטח שלשות של דירק ומונטה (איזה משחק)
דאלאס חזרה להוביל באמצע הרבע הרביעי פתחה פער של 8 וכרגיל החזירה את הסאנס למשחק והיתרון ירד לנקודה בודדת . גירדו את זה בסוף

מונטה עם 37 נקודות
דירק עם 23 (21 במחצית השניה)
וברנדון רייט נתן דאבל דאבל וכמה חסימות אדירות בזמן הנכון

פלייאוף בייבי

rapgamer4ever

New member
אני הכי שמח בשביל דאלאס. פיניקס במצב רע

הסאנס חייבים שממפיס תפסיד 2 מ-3 המשחקים האחרונים שלהם. המשחק הבא יהיה מול הלייקרס וכנראה שלא משם תבוא הישועה. לאחר מכן ממפיס תתארח אצל פיניקס למשחק שהסאנס מן הסתם חייבים לנצח.
במשחק האחרון ממפיס תפגוש את דאלאס אבל מה הקאץ'? אם פיניקס באמת תנצח את ממפיס, היא תבטיח לדאלאס את המקום השביעי כך שהמשחק האחרון של דאלאס מול ממפיס יהיה חסר משמעות עבורם. אני מקווה שהמאבס יהיו כמה שיותר ספורטיביים וכן ישתפו את הכוכבים אבל זה ממש לא בטוח.

dvirshib

New member
הסיפור של הסאנס נגמר

אחרי ההפסד המביך ללייקרס, והשמטת יתרונות מבטיחים במשחקים נגד הקליפרס, הספרס (21) והמבריקס (13) (כולן קבוצות טובות יותר)
ובעיקר קבלות החלטות גרועה במאני טיים גמרו את הסיפור.

ממפיס תנצח הלילה את לייקרס (מתפלל לנס!), תפסיד לפיניקס בחוץ , תנצח את דאלאס בבית ותגיע לפלייאוף.

פיניקס תשאר עם המחמאות על עונה מפתיעה .
אני חושב שההימור על פלמלי היה נראה לעיתים כבינגו ולעיתים ככשלון מוחץ .
בלדסו אמנם נתן משחקים לא רעים ומהלכים יפים אחרי שחזר אבל מס' איבודי הכדור שלו פשוט אסטרונומי (וגם הבוקר החטאת עונשין קריטית שהפסידה לפיניקס את המשחק, אבל זה יכול לקרות לכל אחד , גם מונטה אליס החטיא פעמיים בסיום).

עונה הבאה, עם כמה החתמות טובות , תהיה בהחלט מסקרנת עבור הסאנס.

Puskas

New member
פיניקס רק מרוויחים

עם החתמה מחדש של בלדסו וסיכוי לבחירת טופ 10 בדראפט מאוד איכותי+מקום להחתמת FA טוב בקיץ, הקבוצה הזו יכולה להיות שנה הבאה בליגה של יוסטון ופורטלנד ולסיים 4-5 במערב.

rapgamer4ever

New member
איך בחירת טופ 10?

יש להם את הבחירה שלהם (14 אבל לוטרי כך שיש סיכוי קלוש לטופ 3) ואת של וושינגטון (כנראה 17).

rapgamer4ever

New member
לא בדיוק, ההגרלה היא על 3 המקומות הראשונים

ומשם הסדר נקבע לפי המאזן בעונה הרגילה.

Puskas

New member
הבנתי אותך

טוב בסדר גם בחירה 14 היא לא רעה אני חושב :)
תחשוב שכניסה לפלייאוף הייתה מקפיצה אותה לא מעט בחירות למעלה כי יש להם מאזן טוב יותר ממקומות 5-8 במזרח ואולי הם היו עושים מאזן טוב יותר ממקום 4 במזרח אז בכלל..

בחירה 14 לקבוצה כזאת, בדראפט כזה

זה לא רע בכלל!

העונה יהיו שחקנים אחרי הטופ-10 שבכל עונה אחרת בקלות היו מגיעים לשם... עם מהלכים נכונים ודראפט טוב פיניקס כבר בעונה הבאה עושים פלייאוף. (ולך תדע, אולי יהיה נס וגם העונה!)

rapgamer4ever

New member
נכון שהם "מרוויחים" איזה 6 מקומות בדראפט

כתוצאה מאי ההעפלה שלהם לפלייאוף. בכל זאת לדעתי היה עדיף להם בהרבה לצבור ניסיון פלייאוף, זה חשוב לקבוצה שרואה את עצמה קונטנדרית בעוד שנתיים.
אם הסיכוי הקלוש יתממש ופיניקס תזכה איכשהו בבחירת טופ 3 אז אין ספק שמעז יצא מתוק.
חשוב גם לציין שפיניקס עדיין לא יצאה מהמירוץ לפלייאוף. זה נראה כרגע לונגשוט אבל לך תדע, יש הפתעות בחיים.

אם פיניקס תזכה בבחירת טופ 3

אז מינסוטה (בהנחה שהיא לא גם תקבל טופ 3
) תירד לבחירה מספר 14, ואז פיניקס תקבל גם את הבחירה הזאת כי היא מוגנת טופ 13. כמובן שיש לאירוע הזה סיכוי של איזה 2% לקרות אבל עדיין, בטח יש מספר אוהדי פיניקס שמקווים.

Orenseg

New member
כמובן שאני מקווה

זה יהיה הצדק האולטימטיבי, אם קבוצות הטנקינג תפגענה ודווקא התחרותיות ירוויחו.

כבר כתבתי שאני מקווה שסילבר יפתח את ההגרלה לטופ7 ויאזן מעט את הסיכויים. כך, הבאקס לא יוכלו להבטיח לעצמם בחירת טופ4 אם לא יזכו בטעות בלוטרי, אלא יוכלו להדרדר עוד יותר - ואז הטנקינג לא ישתלם.
ומנגד, קבוצה תחרותית תוכל לשדרג עצמה ל6-7 או אפילו לטופ5 ולא "תתקע" ב13-14.

יתרון נוסף: הערמת קשיים על קבוצות המנסות לבצע טנקינג כדי להגן על בחירת הדראפט שלהם (הווריורס 2012, הפיסטונס ואולי גם הוולבס העונה), עקב תנודות שכיחות יותר בסדר הבחירה. בסופו של דבר GMים יצטרכו להתנהל באחריות יתרה לפני שישלחו בחירת סיבוב ראשון כזו או אחרת, ואולי חלקם ימנעו ממשכון העתיד של הקבוצות שלהן.

Orenseg

New member
לכן כתבתי "אולי"

הרי לא היתה להם סיבה אמיתית כשלא עמדו בקצב של קבוצות 6-9 במערב, אבל אם היו נופלים ברגע האחרון (כמו הסאנס בסופ"ש) וגם מאבדים את הבחירה שלהם, היו נפגעים יותר.
לפחות הדילמה הזו נחסכה מהם.

rapgamer4ever

New member
לא הייתי אומר שנגמר

אבל בהחלט סיכוי נמוך... הם צריכים לנצח את ממפיס ולקוות שדאלאס תנצח את ממפיס. זה לא מופרך.
כדי לסגור את העסק הם יצטרכו לנצח את סקראמנטו במחזור הסיום אם אני זוכר נכון.

למעלה