דאלאס - סאן אנטוניו GAME 2

somone141

New member
דאלאס - סאן אנטוניו GAME 2

מחצית מעולה לספרס, מובילה ב-12 ושולטת לגמרי, מבחינת קצב ומומנטום. אבל להערכתי לביתיות לא תהיה חשיבות כזו גדולה בסידרה הזו, דאלאס מסוגלת לקחת אחד או שניים בסאן אנטוניו וההפך. ג'פרסון הגיע לספרס - אפשר לומר - אחרי 83 משחקים.... טוב, קצת הגזמנו, אבל זה בערך נכון.. מחצית ענקית שלו. לא ברור לי למה TP פותח על הספסל.. הוא חייב להתחיל. טימי מאופק ומאנו לא טוב מספיק, ועדיין - הספרס ביתרון גדול, בעיקר בזכות השיתוק לנוביצקי, שאחרי משחק ענק נעלם כצפוי. זה יהיה הצמוד עד הסוף, מה שאי אפשר לומר על אורלנדו-שארלוט. הבובים חלשים מאוד בהתקפה, אורלנדו תיקח בסוויפ. רחמים על MJ שישב שוב כמה מטרים מהפרקט ותפס את הראש פעם אחר פעם. אךךך אם אני הייתי שם..... מחכה לו הרבה עבודה בקיץ...

Guram100

New member
תן להם שנה שנתיים

לארי בראון הוא מאמן גאון. שנה הבאה כבר נרגיש שינוי לטובה.

עידו17

New member
הבחור יודע לפרוש בשיא

הוא לוקח קבוצות מפוררות, משקם אותן, מביא אותן לפלייאוף וממשיך הלאה.

carmelo

New member
אומרים שזה מסיבות משפחתיות

ולכן הוא עשוי לחזור לפילדלפיה. מצד שני, הקליפרס יחזרו אחריו עם הצעה לג'וב משולב של מאמן וג'נרל מנג'ר, אז אולי הוא בכל זאת יסכים להתנתק עוד טיפה מהמשפחה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אהה סבבה

לא הבנתי אותך נכון פשוט
אני זוכר שבירד אימן את אינדיאנה לפני איזה עשר שנים או משהו כזה, הבן אדם היה כל כך מתוסכל בפלייאוף כשהם היו מפסידים. רג'י מילר אפילו אמר בזמנו שזה בטח נורא קשה עבורו לראות את הקבוצה שלו מפסידה ולדעת שהוא כשחקן לא היה מפסיד את המשחקים האלה. שחקנים בקליבר הזה שעוברים לתפקיד ניהוי/אימוני פשוט אוכלים את עצמם מבפנים כשהם רואים את השטויות שהשחקנים שלהם עושים על המגרש.

somone141

New member
אני לא חושב שלמייקל

הייתה צפייה לעשות משהו בסידרה מול אורלנדו.... הוא ידע איזו קבוצה הוא מקבל כשרכש אותה.. נראה האם הווינריות כשחקן תגיע גם לעמדת הבעלים. זה יהיה מסקרן לראות. פשוט עשו עליו קלוזאפ כמה פעמים והוא נראה מתוסכל... הוא לא רגיל לזה. אפשר להבין אותו. שחקנים כמו דיאו וצ'נדלר שלוקחים ביחד 20 מיליון דולר בעונה... זו מכה. פשוט מכה. לכן אמרתי שמחכה לו הרבה עבודה בקיץ.. אני אחזיק לו אצבעות בכל מקרה, טוב שהוא חזר לליגה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון יפה של סן אנטוניו בדאלאס 102:88

הספרס עושים את שלהם ולוקחים את הביתיות מדאלאס במשחק השני. אחרי עונה מאוד פושרת RJ הגיע לשחק ונתן 19 נק' ו-7 ריב'. מאנו שם 23 ב-8 מ-13 וכמובן שמעל כולם בסן אנטוניו תמיד יש את דאנקן המדהים שסיים עם 27 נק' ו-17 ריב'. ג'ייסון טרי עלה מהספסל ובכל זאת טחן 40 דקות ותרם 27 נק'. דירק הוסיף 24 אבל ב9 מ-24 מהשדה בלבד וקיד בגלל היה חושך עם 5 נק' ב-1 מ-7 מהשדה.

somone141

New member
זה הניסיון פלייאוף של הספרס שדיברתי עליו

פארקר חזר, מאנו בשלו, טימי היה פנומנלי, הרג את דאלאס בקלאץ', ויש להם גם את RJ שמסוגל להתעלות כי כישרון יש לו.. עם הארבעה האלה בכושר, לא חושב שיש קבוצה שמסוגלת לעצור אותם, מלבד LA בכושר הרגיל שלה. תראו את דנבר - קיבלה בראש מיוטה נטולת אוקור בבית. יחסי הכוחות בין השתיים ברורים...

סלים וארזה

New member
מנהל
ועדיין מעל 75% מהקבוצות שניצחו את המשחק הראשון בסדרת פלייאוף, לקחו את הסדרה כולה. אתה מניח שדאלאס לא תנצח בס"א ושדנבר לא תנצח במדינת המורמונים. דאלאס הגיעו למאזן השני במערב בזכות. מה שמדברים על הרגליים של קובי נכון אפילו יותר לגבי הרגליים של דאנקן. טימי עבר פציעות בשתי הרגליים בעבר ולמרות שהוא מסוגל לתת משחקים כמו אתמול, כבר קשה לו לתפקד כך על בסיס קבוע. יוטה ניצחה את דנבר, אבל עדיין יש לנאגטס נסיון פלייאוף של איזה צ'ונסי בילאפס אחד שעדיין פועל במלוא הבוכנות (משחק מילים...) וכרמלו מסוגל בפוטנציה לקלוע 30+ בכל משחק. אני במקומך לא הייתי כל כך נחרץ.

go lakers go

New member
אם היית טורח לקרוא אותו באמת

היית מגלה שהוא כתב ואני אצטט "אבל להערכתי לביתיות לא תהיה חשיבות כזו גדולה בסידרה הזו, דאלאס מסוגלת לקחת אחד או שניים בסאן אנטוניו וההפך" . ולגבי דנבר VS יוטה , לא לשכוח שיוטה בלי ביתיות , ואפילו חשוב מזה יוטה משחקת בלי שני שחקני חמישיה - קירילנקו ומהמט אוקור. אם יוטה לוקחת את הסדרה הזו , זו לדעתי אחת ההפתעות הכי מרעישות בשנים האחרונות .

carmelo

New member
הפתעה מרעישה? נסחפת...

יוטה בכל זאת משחקת בלי קירילנקו כבר חודשיים בערך, ובכל זאת התמודדו על המקום השני במערב עד כשבוע לסיום העונה... אוקור שחקן חשוב יותר, אין ספק, אבל מול הגבוהים הניידים של דנבר, דווקא לשחק עם מילסאפ ובוזר הופך ליתרון עבור הג'אז. מהצד השני, דנבר סיימה את העונה במומנטום בעייתי, והם עדיין ללא ג'ורג' קארל. זאת הסדרה הכי צמודה בפלייאוף לצד הדרבי הטקסני, אז איפה פה ההפתעה בדיוק?...

go lakers go

New member
ממש לא נסחפתי

היא צמודה , לכאורה , כי יוטה גנבה משחק אחד בדנבר. לפני הסדרה הימרתי על 4 - 3 לדנבר אבל זה היה עוד שאוקור היה ברוסטר של יוטה. כרגע עובדתית יוטה משחקת בלי שני שחקני חמישיה סופר חשובים. קירי ואוקור הם הספקי נקודות מספר 3 ו 4 ברוסטר של יוטה. קירי עם 12 נק' 5 בורדס 3 אסיסטים 1.5 חטיפות ובלוק פייר גיים . אוקור עם 13.5 נק' 7 בורדס 2 אסיסטים ובלוק פייר גיים . חשוב מזה , לדעתי קירי שכאן בפורום הוא אנדרייטד הוא בערך השומר היחיד שיכל להציק לכרמלו , ואוקור שהוא קלע 3 מעולה היה נותן להם אופצייה מעולה להוציא את אחד מהבלוקרים המטורפים של דנבר ננה/בירדמן מהצבע . תוציא את השחקנים 3 ו 4 מהרוסטר של דנבר והייתי אומר לך שזו הייתה סנסציה אם דנבר הייתה מנצחת את יוטה . אין מה לעשות , ששני שחקני חמישיה סופר חשובים יוצאים לך מהרוטציה לחלוטין , זו סנסציה אם אתה מנצח בסדרה את דנבר בסגל מלא וללא ביתיות. אולי לשחק עם מילסאפ ובוזר זה יתרון ליוטה , אבל זה יתרון זמני וזניח לחלוטין . אם אוקור בריא אז מילסאפ עולה מהספסל ונותן לך סופר אנרגייה ומענה לגבוהים המוגבלים התקפית של דנבר . שאוקור פצוע אז פרנסקו האלמוני פותח בחמישייה .. שחקן של 79 משחקים בקריירה .. 2 נק' ו 2 בורדס פייר גיים .. צריך להוסיף משהו אחרי הנתון הזה ? ואגב , אם פורטלנד שלך תנצח נטולת ביתיות ורוי אודן ופריזבילה את פיניקס , זו תהיה הפתעה מרעישה לא פחות ..

carmelo

New member
אבל שוב, קירילנקו נעדר כבר זמן רב

מספיק בשביל שיוטה תסתדר בלעדיו...לגבי אוקור, זה משהו אחר, ואתה צודק שיוטה מרוויחה את מילסאפ בחמישיה אבל מפסידה אותו מהספסל. עדיין, יוטה זו קבוצה של שיטה ואני חושב שאי אפשר להקביל בין קירילנקו ואוקור לשחקנים 3, 4 בחשיבותם אצל דנבר, כי ביוטה מה שהכי חשוב זה שיש את דרון ובוזר. לגבי פורטלנד, לצערי אחרי ההפסד ברוז גארדן זה לא נראה מבטיח...אני דווקא הימרתי עלינו בשישה משחקים. מה אני אגיד לך, לא רואה הדחה של קבוצה כמו פניקס כהפתעה מרעישה...

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo6.gif קיבלה בראש

ח'ברה שמעתם? להפסיד על חודו של פוזשן (בילאפס החטיא שלשה עם הבאזר שיכלה להשוות) זה לקבל בראש , אתה פשוט ענק
.

somone141

New member
בהתחשב בעובדה

שיוטה היא ממש לא מאריות המערב, והיא הגיעה בלי 2 שחקנים חשובים ברוטציה, אז כן, היא קיבלה בראש בבית שלה. מה כ"כ קיצוני פה? ואורי, תפסיק עם הציניות הזולה הזאת. לא מתאים לך. לאחרים כן, לך לא. תגיב ענייני.

ThEgReEnKiNg

New member
מה קשור?

תאמין לי שליוטה עדיף שאוקור בחוץ , ככה פול מילסאפ שהוא שחקן טוב ממנו בהרבה (הסיבה היחידה אולי שהוא עולה מהספסל זה בגלל שהוא קצת נמוך ויוטה מפחדת לעלות עם הרכבים נמוכים) אבל ככל שמילסאפ יקבל יותר דקות ככה יוטה תרויח. ככה שלהפסיד ב3 הפרש זה פשוט לא לקבל בראש , זה פשוט צרם לי זה הכול.

למעלה