דאלאס לאן?

rapgamer4ever

New member
בגדול- בדרך למטה

רוב השחקנים החשובים בקבוצה מסיימים חוזה השנה. גם אם דאלאס תחתים את כולם מחדש הפיירול צפוי לרדת בעיקר בגלל המשכורת של דירק (22.7 מליון השנה, כנראה באזור 10 מליון בחוזה הבא). מריון כנראה יחדש חוזה גם כן, את וינס אני מקווה לראות מחדש חוזה אבל יש סיכוי שיחתום על מינימום באיזו קונטנדרית.
דאלאס תעשה רעש כמו בכל קיץ בנסיון להביא פרי אייג'נט מבוקש אבל אין לה ממש מה להציע כך שאני לא צופה שינויים מהותיים בסגל. אולי דווין האריס יעזוב, אולי דחואן בלייר, אולי ג'יי קראודר. בכל אופן השלד ישאר דומה ויקווה לעשות עונה טובה נוספת כל עוד דירק still got it.

Puskas

New member
שמע..

דירק ואליס זה בסיס סביר מאוד שיכול להספיק בשביל למשוך FA משמעותי אבל האמת היא שאין באמת שם רציני הקיץ מלבד לברון אז מה זה משנה?
אני מקווה שהם כן יצליחו למשוך איזה שחקן מהליגה של אליס ובכל זאת יגרדו פלייאוף כי זה פרנצ'ייז שאני מחבב מאוד.

Puskas

New member
לאן? לעונה פיננסית

אז אמנם אני נורא מקווה שהם יצליחו להחתים FA נחמד כזה מהליגה של אליס ולהיכנס לפלייאוף שוב אבל בראייה לעתיד, שווה להם לספוג עונת פח אחת.
מבחינת חוזים בהנחה שדירק ומריון מחדשים חוזה, הם יהיו מחויבים על סביב 43-45 מ' דולר בעונה הבאה.
דירק, אליס, מריון, לארקין, אלינגטון, רייט, קלדרון, לדו, מקל ואם ירצו אז גם דלמברט הם הסגל של השנה הבאה.
אל החבורה הזו אפשר לנסות לצרף בחוזה לעונה אחת את קארטר ואז להוסיף כמה שחקני D-League ואת מה שיבוא מהדראפט ולהתראות.
הסגל הזה כמובן יהיה בתחתית המערב וכנראה יבטיח בחירת טופ 10 בדראפט 2015.
עונת 15-16 תהיה העונה שבה דאלאס תחזור לטופ, יהיה לה בסיס לא רע של אליס-קלדרון והשאריות של דירק/מריון, תהיה להם בחירה גבוהה ויהיה להם מקום לכוכב חופשי (לאב/אלדרידג' וכדומה).
מה לדעתי דאלאס תעשה? תחתים שם חביב בקיץ הזה, תחתים על חוזים ארוכים את קארטר, מריון ודירק, תממש את האופציה על דלמברט ותשלח את מקל לליגת הפיתוח :)
מה זה ייתן? מקום 8-9 במערב, אולי פלייאוף נוסף, אולי לא אבל לא משהו מעבר.

מה עונה פיננסית ?

דירק בן 36 ... אין זמן לעונה פיננסית זה או עכשיו או לעולם לא .

Puskas

New member
זה נכון

אבל מצד שני זה יהיה לא חכם ללכת על שחקן שהוא לא הכי מתאים ולהיתקע בחוזה ארוך רק כי זה "עכשיו או לעולם לא".
התקופה עם דירק נגמרה, כבר בשנה הבאה הוא לא אמור להיות כוכב ראשי אלא משני אחרי אליס.
המטרה צריכה להיות החתמת כוכב רציני בקיץ 2015 שיהיה הפנים של הקבוצה כשמאחוריו יהיו דירק-אליס-קלדרון כצוות מסייע.

דאלאס תביא שחקן טוב מאוד בקיץ

מריון לא ימשיך כמעט בוודאות ויהיה להם משהו כמו 15 מליון מתחת לתקרה אחרי החוזה החדש של דירק וחידוש החוזים הקטנים של קרטר והאריס .

האופציה הריאלית הראשונה היא לואל דנג .. ורסטילי יעיל שיכול להשתלב בצורה אידאלית במערך של קרלייל .

באופן אישי , יש לי הרגשה שהשחקן שהכי יכול להתאים ואפשר יהיה להביא אותו בגרושים הוא גוש סמית המושמץ אחרי העונה הנוראית בפיסטונס שמחפשים עליו טרייד בכל מחיר (לפי מלא פרשנים החוזה הבלתי סחיר בליגה) .

במקום שהוא לא יחשוב שהוא הסופרסטאר הגדול , שבו ההגנה על הסל היא מצרך מבוקש ובהתקפה הוא יוכל לשחק בפנים ולהנות מהנעת הכדור הנהדרת של המאבס .

יכול להיות מה שהקבוצה צריכה .

בסופו של דבר , עם עוד שחקן טוב וללא פציעות קשות אין שום סיבה שהקבוצה לא תגיע לפלייאוף גם בשנה הבאה - והפעם ממקום קצת
סביר .

Puskas

New member
הנה הבעיה

סמית' מתאים לשחק 4 כי אין לו קליעה בשיט והוא לא זריז בשיט אז יש לו בעיה בעמדה 3 כפי ששמת לב השנה בפיסטונס.
אם תביא אותו ותשים אותו 4 אז דירק סנטר ואז יש לך קו קדמי מזעזע בהגנה..
דנג מתאים יותר מקצועית אבל השאלה היא האם הוא באמת יהיה שדרוג התקפי כל כך משמעותי לעומת מריון ששווה לשים עליו 9-10 לעונה..
דנג בן 30, ידרוש חוזה של יותר משנה וכנראה של יותר משנתיים, הוא לא יהיה זול במיוחד כאמור ואני לא בטוח שהוא שדרוג כל כך משמעותי לעומת המטריקס שזה יספיק להשאיר את דאלאס כקבוצת פלייאוף.

מריו לא פקטור בהתקפה כבר 3 שנים

אי אפשר להשוות את דנג שייתן בשקט 16 -18 נקודות לערב עם הנעת הכדור של המאבס למריון שכל סל מוזר שהוא קולע מתחבקים על הספסל.

בקשר לסמית , זו בדיוק הנקודה ... הוא לא צריך לשחק בחוץ בהתקפה - דירק משחק שם , הוא ישחק ליד הסל בדיוק כמו שון מריון . דירק לא אמור לעלות כ5 - זה עדיין יהיה התפקיד של סמי או ברנדון רייט שהיה מעולה השנה ועשה קפיצת מדרגה משמעותית גם אם היה חסר מושג
לנוכח היעילות של המכונה מסאן אנטוניו בפלייאוף.

למעלה