דאטאבייס מXML

comet9

New member
דאטאבייס מXML

אני לא מומחי IT אבל אמרו לי שאתם מנוסים בזה הייתי רוצה להקים למשרד דאטאבייס שבו כמובן שמורים כל המלאי, לקוחות ואירועים. לא רוצה קשר לעניינים פיננסים.. <כל התוכנות ניהול משרד למיניהם פשוט מתעמקות יתר על המידה בנושא של פיננסים, חשבוניות וכ"ד.> משהו יחסית פשוט. איך מתחילים? ממה? הפאנצ' הוא שהוא צריך להיות מורכב מXML כדי שתהיה לי אפשרות לייצא לוורד, אקסל ודומיו. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה והמון תודה **שביט**

שוּלה

New member
נראה לי שאתה מפספס משהו

כדי לעבוד עם XML צריך תוכנות שמבינות מה יש שם, שעושות את הקשר בין המידע לבין המסמכים או שצריך לכתוב תוכנות כאלה, או שצריך ללמוד איך OFFICE מבין מטא-מידע וכו'. אתה צריך להבין איזה מידע אתה רוצה לייצא, באיזו תדירות, לפי איזה תנאים. להגיד "אני רוצה XML" זה כמו להגיד "אני רוצה את המכונית שלי עם שילדה". לא אמרת בזה כלום. כדאי לך להתיעץ עם מנתח מערכות מידע (כמוני, ולא - אני לא מציע את עצמי) שידע לשאול את השאלות הנכונות ולראות תמונה כוללת כמה צעדים קדימה. אם אתה לא רוצה/יכול להשקיע בזה כסף, ההמלצה הכי טובה שלי היא: פשוט תשים כמה טבלאות אקסל ותתחיל להכניס נתונים - זה יתן לך מושג לאן אתה חותר.

comet9

New member
אני יודע לאן אני חותר

ואני משתמש באקסל לצורך העניין הזה אני סה"כ רוצה לעבוד עם התוכנות של האופיס לכל הסיפור הזה בוא תגיד מה הן השאלות הנכונות. ואנסה לקלוע.

שוּלה

New member
כי

לכל ארגון יש אילוצים שונים: תוכנה, סביבה, פוליטיקה פנימית, חומרה, הרגלים ועוד ועוד. צריך להשקיע בזה זמן של המנתח ושל העובדים הרלוונטיים בחברה. קשה ולפעמים בלתי אפשרי לתת לך תשובה דרך הפורום.

למעלה