דאון

אלומה7

New member
דאון

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש תוכניות לבניה של דאון העשוי פוליגל. הכוונה היא לדאון פשוט ולא לזאגי או כנפיים מעופפות למיניהם... רוב תודות...

אלומה7

New member
תודה אבל

אני מקיר את האתר הזה והוא לא נראה משהו. למשהו יש אולי לינק אחר?

arieljt

New member
תנסה את:

www.spadtothebone.com אתר מעולה! וגם פורום לא פחות.

frodo

New member
הבנתי אותך

אז כמה דברים. מהנסיון שלי, ומהרבה חיפושים אחרי מה שימצא חן בעיני, הבנתי שאין מה שממש מוצא חן בעיני ברשת. וזה כל היופי בבניה מפוליגל, קלקר וחברים. יש לך הזדמנות לנסות ולהתנסות, בבניה לא יקרה, פשוטה מאד יחסית, ומהירה, כשאתה יכול לעשות כל העולה על רוחך. אתה לא מוצא דברים שמוצאים חן בעיניך, כי כל אחד עשה שם את מה שמצא חן בעיניו, והשתמש בחומרים הקרובים לביתו. לדוגמא, ברוב האתרים האלה משתמשים בפוליגל בעובי 4 מ"מ, ובהצלחה למצוא כזה בארץ, חבל על הטרחה, בארץ אפשר למצוא פוליגל 2 מ"מ בכל חנות בסגנון קרביץ או אופיס דיפו. מה שאני מציע לך, זה לגלוש בכמה שיותר אתרים, לשאוב כמה שיותר רעיונות, ואז להתנסות בעצמך, לבנות את מה שנראה לך. הדבר הכי גרוע שיקרה, בזבזת 20 שקלים על שני לוחות פוליגל, וחמישה שקלים על דבק מגע או דבק חם. אם אתה צריך עזרה, או לא בטוח במשהו, שתף את הפורום ברעיונות שלך, אני מאמין שבנוסף אלי יש עוד כמה חברה שהתנסו פה בבניה בפוליגל, ובתכנון טיסנים, ויוכלו לעזור לך. כמו כן, אם מה שראית שם לא מצא חן בעיניך, תגיד אולי באיזה כיוון אתה כן מעוניין, ואולי נוכל לעזור לך בעצמנו. בהצלחה, הקטן

אלומה7

New member
כודם כל תודה על התגובה :)

אני חשבתי על טיסן פוליגל(לא זאגי) קטן ממנוע שאפשר להטיס בכל מקום,טיסן שמתאים למנוע norvel(למי שלא מכיר המנוע בגודל פי שניים בערך מקוקס).ואם אין תוכנית לטיסן כאזה חשבתי על לחבר את המנוע לדאון פוליגל. תודה.

frodo

New member
קודם כל, כותבים "קודם" :)

באתר השני שפורסם, www.spadtothebone.com יש תוכניות לטיסנים קטנים, צריך לחפש קצת. עם מנוע כמו שאתה מתאר, זה יהיה בעייתי להטיס בכל מקום (כמובן ש"כל מקום" זה דבר יחסי) מכיוון שהוא מרעיש, ומכיוון שלרוב מנועים קטנים הם נטולי מצערת (האם לשלך יש מצערת?). דבר נוסף, מה רע בזאגי? דאון מפוליגל זה נושא בעייתי, אם הוא לא מיועד לצוק, שם הליפט רצוף וחזק. תחפש באתר המצורף תוכנית, אם מצאת משהו שמוצא חן בעיניך, או חצי מוצא חן בעיניך, תצרף קישור, ונראה איך אפשר לעזור. אם לא, גם תגיד, ואני אנסה לחשוב על משהו.

אלומה7

New member
מה שרע בזאגי...

זה שאין לי צוקים בעזור(ירושלים),ואתה תלוי ברוח (לא?).

YHS

New member
אין צוקים באזור?

והרי נאמר "ירושלים הרים סביב לה"

אלומה7

New member
לא אין

אולי יש הרים אבל השיפוע שלהם הוא בערך 5 מעלות ככה שאין אפקט של צוק. חוץ מיזה זה לא הנושא אז בבקשה אם יש לך הערות בקשר לנושא תעיר אם לא אז חבל על המעמץ. תודה

YHS

New member
כן,

...... רציתי דווקא להכוין אותך לצוקים באזור ירושלים. אבל כמו שאמרת - חבל על המאמץ.

YHS

New member
צר לי.

קשה לי לייעץ לכאלה שעונים לי בגסות. שיהיה לך בהצלחה.

אלומה7

New member
זאת גסות?

"חוץ מיזה זה לא הנושא אז בבקשה אם יש לך הערות בקשר לנושא תעיר אם לא אז חבל על המעמץ. תודה" פתטי מצדך.

orgreen

New member
תקרא בין השורות

אם תקרא היטב תבין שהאיש מנסה לעזור לך, הוא לא מגיב אם אין לו משהו לתרום...

למעלה