דאווין של שיר מחאה

kretchmer

New member
דאווין של שיר מחאה

האם מישהו יכול להסביר ולבאר מה עומד מאחורי תוכן הפגישה המרובעת הזאת? מה המטאפורות, ומה קשור שיר המחאה. בקיצור, על מה הוא מדבר?

מה הדאווין

השיר הוא סיפור על חויות מהאחזות הנחל מלקישוע סיפור מלא בצחוקים עישונים סקס ורוק אנד רול{תקליט נשמה} תוך כדי הסיפור מאיר מנסה להבהיר לנו שאין טעם בשירי מחאה ועדיף סיפור קרוע ומסטול על פני שירי מחאה כי שירי מחאה רק מוחים ולא מזיזים דעות של אנשים הם נוגעים פה ושם משכנעים פה ושם אבל אף פעם לא ישנו את העולם אז מה הדאווין לכתוב שירים כאלה הסיפור מגיע לנקודה שהמטח המיני בינו לבין דורה ובין איצקי וצלילה עולה ועולה וממש ליפני שהסיפור מגיע לרגע שבו כולם עושים סקס מאיר שוב שואל מה הדאווין של שירי מחאה הרי מה שלא תעשה ומה שלא תכתוב המים נוזלים אפילו תעשה שמיניות באויר ותכתוב יציאות כל כך מוצלחות כמו למשל{מדרש יונתי} כלום לא יעזור תראה את סוף השיר אפילו תעשה שמיניות באויר ופה הוא אומר כאילו תראו איזה תיאור של זיון אני מביא תעשה קטינות סלאביות בתרגילי מטח בגמישויות כחלחלות על פני כל השטח תחרוז נתח{איבר המין הגברי} לנתח{לאיבר מהצד השני} צנון ורתח המים נוזלים יעני אפילו אם יהיו לי יציאות כאלה מוצלחות המים עדיין ינזלו מקווה שהבנת

מר יניב לא !

זה לא ככה. זה באמת מדבר על חוסר התוחלת של שירי המחאה שתמיד חוזרים לאותה נקודה, והמיים אוזלים. אבל קטינות סלאביות בתרגילי מתח זה לא תיאור של סקס !! זו אחת המטפורות הכי יפות של מאיר: זה אומר מה שלא תעשה המיים אוזלים אפילו עם תעשה את כל ההתפתלויות הכי מורכבות בעולם כמו שעושות הקטינות הסלאביות באולימפידות על המתח וכו'

אתה

אומר לי זה לא כך ובעצם אומר את אותם דברים אח שלי אני עצלן בפירוש השירים ואם אני לא טופס את עצמי ממש לשבת ולהסביר אז יוצא הסבר ממש לא מובן ואני מתחפש לקוף אני מבטיח שגם לשיר הזה אני יעשה ניתוח מקיף ואז תבין שאני ואתה מדברים על אותו דבר מאיר אומר דבר כזה אפילו תתפתל עם המילים ותביא יציאות כל כך מוצלחות כמו שאני מתאר את הסקס בסיפור הזה המים עדיין ינזלו

אתה יודע מה

אוליי שוב עיני הדודה הלאות של רפי חוזרות אלינו יש פה גם תיאור של סקס בהקשר לסוף הסיפור וגם התפתליות גמישויות במילים מבריק אחי ממש יפה

איל1לשם

New member
היה פה פעם ניתוח יפה של השיר

שלב אחר שלב . יש לשים לב שבפתיחלק הבית הראשון מופעים כולם כקבוצה ומשם ואילך כל בית נפתך במישהוא אחר. איצקי חזר מהשירותים. דורה חלמה שהיא.. ציללה שלי.... אז מה הדאווין של שירי מחאה ( מרן הכותב בעצמו את שיר המחאה...)

למעלה