דאדלי מור

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
דאדלי מור

עוד קטן שהיה גדול...... הפך לז"ל. הכתבה המלאה..... זכורה לי השתתפותו בסרט עם לייזה מינלי......"ארתור"????

magy

New member
עוד שני פריטים של פעם

משפחת הפלמ"ח - גורי וחפר הספר

magy

New member
יש בעיה עם התפוז, אל תתרגשו

בסוף זה מצליח......... קודם הרבצתי קללה.......אבל הוא לא הסכים לרשום אותה.....

טרה10

New member
כיין רשמתי איזה רשימה על פער התרבות

בין המערב למזרח..בקשר לפיגור הסביבתי..וזה לא עובר..ממש פער תרבות. להתאבד בתוך מלון בעיצומו של ליל הסדר..זה משול להפצצת ..טוף נו..יות רטוף שלא אפרט..!

magy

New member
טרה, כבר ביקשתי ממך בעבר

"שמור את ההודעות שלך במעבד תמלילים לפני שאתה מדביק אותן......" חבל על הדברים שאתה כותב.....שהתפוז האלים הזה, מוחק ....... מילא אני, כותבת שטויות....... אבל אתה מרביץ הרצאות מאלפות שמור אותן..........לפני הדבקה, או לחלופין....... סמן אותן בהודעה, ושמור בקופי....... אם יעבור טוב, אם לא , כנס מחדש.......ועשה פייסט........... יש מבין?????????????????? ואגב, מה עשיתם אתמול טרה??????

טרה10

New member
אני שלא כאחרים בלי להזכיר שמות

כאן..לא מייחס לדברי חשיבות מרובה מדי..ותמיד יכול לכתוב מחדש..בגרסא משופרת..! נכון שזה מעצבן..שלא עובר..אבל הנה ההודעה על פער התרבויות- בקיצור ולענין..אבל השמטתי מההודעה על ´ספינת השעשועים´ ענין אחד. ושימו לב לדמיון בין התמונה המצורפת- לגיבורת הסרט קתרין גרייסון-

טרה10

New member
עכשיו כשהתפוז עובד..הנה..<

לרגל הקרנתו המחודשת של הסרט ´ספינת השעשועים´ שלא אפרט את תוכנו פרט לכך שהספר של עדנה פרבר דן באריכות בבעיית בני התערובת בין שחורים ללבנים בתקופה שלאחר העבדות בסוף המאה ה-19. בסרט זה מוזכר בקצרה כי בעת הצגת המחזה בברודווי- היו הפגנות ובעיקר חילוקי דיעות על כניסת שחורים לבתי קולנוע..ולתיאטרון. [הפרטים הם מסרט על היצירה שהפיק משוגע כמוני ליצירה הזו..] בקיצור בעת שהסרט מתרחש- בארצנו זו תקופת העליה הראשונה- וכאן רציתי להצביע על פער התרבויות..בין ארה"ב שלחופי המיסיסיפי של אז- ופתח תקוה הנתונה למקרי שוד מצד ערביי יהודיה ופג´ה..פער תרבות זה מאפשר גם היום לרצוח יהודים בעיצומו של ליל הסדר..! על פער תרבות כזה לא ניתן לגשר או לפשר..! [ורק שלא נתאר לנו את ההקבלה מצידנו. ועוד נראה מה יהיה בשבת ה-30 במרס..שזה ´יום האדמה´ שלא נדע..!]

עיניים

New member
../images/Emo141.gif מה אתה חושב

צריך לקרות ב-30 במרץ שזה "יום האדמה" שלהם? בדיוק מה שקרה ב-27 במרץ שזה היה "ערב ליל הסדר" שלנו,,,, "הקם להרגך - השכם והרגהו" לא ככה כתוב שם? אלא שאנחנו מחכים יותר מדי זמן, ונותנים להם לקום להרגנו מבלי שאנחנו משכימים,,,

טרה10

New member
רק שבטלו משחקי כדורגל מעורבים..

ואילו בכפר כנא מתוכנן להתקיים משחק מכריע לעליה לליגת העל בין בני יהודה- למכבי[?]כפר כנא.. ובהפסקה יוקרן סרט על תולדות ´מכבי´ ותנועת האם שלה שהיא האימממא´ גם של האח התאום בית"ר.! ובחשבה שניה ושלישית אולי בגלל זה נצמד היו"ר ל´רק ירושלים ורק ירושלים´ ובירתה תחילה.! שישתה בירה ´מכבי´..ואת הים של עזה תחילה.! נ.ב אבל הרי אמרו לנו שאם הוא לא נוסע- יהיה שמח..! ועוד נ.ב. אחד ? יללה ביי..!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif מה אתה חושב

צריך לקרות ב-30 במרץ שזה "יום האדמה" שלהם? בדיוק מה שקרה ב-27 במרץ שזה היה "ערב ליל הסדר" שלנו,,,, "הקם להרגך - השכם והרגהו" לא ככה כתוב שם? אלא שאנחנו מחכים יותר מדי זמן, ונותנים להם לקום להרגנו מבלי שאנחנו משכימים,,,

שקדי

New member
האמת היא שכיום אנחנו מתרגשים.......

כשאין בעיות עם התפוז אגב....... ספר הפלמ´´ח זה סרוק????או אתר כלשהו????

magy

New member
סרוק, סרוק, לפני שתי דקות

אין לי אתרים..... הכל אוטנטי.....מהבית........מהמדפים....... סורקת את כל הזיכרנות........

טרה10

New member
כיין רשמתי איזה רשימה על פער התרבות

בין המערב למזרח..בקשר לפיגור הסביבתי..וזה לא עובר..ממש פער תרבות. להתאבד בתוך מלון בעיצומו של ליל הסדר..זה משול להפצצת ..טוף נו..יותר טוף שלא אפרט..!

טרה10

New member
בן שלי גדול התחתן עם אחד מהמשפחה

מהספר..הפלמ"ח..הסבא שלה..! עוד מעט מזל טוב..קטן..!

למעלה