דאדלי דרסלי קוסם?

דאדלי דרסלי קוסם?

שלום דמבלדור ז``ל אמר לפטוניה שהם כבר הזיקו לדאדלי באיזה שהיא צורה נזק כבד(סורי הספר לא לידי ולכן אני לא יכול לצטט) ובהמשך לראיון אים G.K ‎היא אומרת שדאדלי יכול לימצוא את עצמו בודד ואומלל כמו הארי מיצד שני הוא לא ראה את הסוהרסן כי הוא רץ מולו ישר מה אתם אומרים הייתי שמח לדעת תודה

למה לרענן את המסר? ../images/Emo4.gif

לא נראה לי....... ההבדל בין דאדלי להארי הוא שדאדלי הוא בתוך מין קונכייה שהוריו בונים קשה לא נותנים לו להיכנס למים בלי לדעת לשחות לעומת הארי שהוא נטול אהבה חיבה ועוד אבל יודע היטב להסתדרר בעולם בעצם שני העולמות.
דאדלי לא ראה כלום היה חושך מוחלט והוא בטעות נכנס אל הסוהרסן זה הסיבה... לא שום דבר אחר...

אממ...

אבל דאדלי ראה משהו ברגע שהוא נפגש עם הסוהרסן... אפילו גקר לא רצתה לגלות מה הוא ראה שם...

ToryMaster

New member
נכון

אבל לא מדובר בלראות משהו במקום בו היה הסוהרסן, מדובר בזיכרונות שהוא חווה בהשפעת הסוהרסן, לא צריך להיות קוסם בשביל זה...

מה זאת אומרת?

הרי רולינג היא הסופרת..וכל דבר שהיא אומרת אנחנו צריכים לקחת בחשבון... אז למה נפסיק להתייחס ברצינות לדבריה?

א' - אומרים אידיוט.

ב' - שר הקסמים צודק. למה לא להתייחס אליה?! היא הסופרת, היא הקובעת! אם היא תרצה להרוג את הארי בסוף הספר השביעי - רק היא תעשה את זה. נקודה. היא הקובעת. מן הסתם שנקח את דבריה כאלילה. היא יודעת מה היא אומרת והיא מנסה לספק לנו רמזים להמשך הסדרה. אנחנו מנסים לפענח את הרמזים האלו פה עכשיו בשרשור. לא הבנתי מה הבעיה?

הנה. ../images/Emo140.gif שאלה מעניינת.

שלום. דמבלדור ז``ל אמר לפטוניה שהם כבר הזיקו לדאדלי באיזה שהיא צורה נזק כבד. ובהמשך לראיון עם ‎גק"ר, היא אומרת שדאדלי יכול למצוא את עצמו בודד ואומלל כמו הארי. מצד שני, הוא לא ראה את הסוהרסן בספר החמישי כשהוא רץ מולו ישר. מה אתם אומרים? הייתי שמח לדעת. תודה. גמאני לא הבנתי את הפסקה השנייה, אבל תייחסי לכותרת של השרשור - האם דאדלי דרסלי יכול להיות קוסם?!

The white cat

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif מסכים..

חוצמה, דאדלי כבר היה אמור לעשות "בטעות" קסם במצב של לחץ, או התרגשות כמו לכל (נראה לי) קוסם אחר-אם הוא היה קוסם..

אולי דמבי מתכוון שדאדלי היה אמור לה

יות קוסם, והדרסלים הרסו לו את זה?.??. עזבו.. אני סובלת כעת מייסורים ועינויים קשים. נא לא להתייחס ברצינות לדברי, תודה מראש

Chugworth

New member
גקר כבר אמרה שדאדלי הוא רק דאדלי.

ושמה שאנחנו רואים בו, זה כל מה שיש. או במילים אחרות, אין לו איזה טבע סודי כלשהו, או סודות אפלים מיוחדים. יכול להיות שנגלה עליו עוד דבר או שניים (התשובה לשאלה שנרמזה בספר 5, לגבי מה שהסוהרסן גרם לו לחוות?), אבל זה לא יהיה משהו משמעותי יותר מדי מבחינת העלילות האחרות, שלא קשורות לדאדלי עצמו.

למעלה