דאדאיזם

meravbr

New member
נשמע ממש טוב, ושווה ביקור

ממש בקרוב (מעניין אם יש להם עיסקיות בערב חג\, כמו שיש בימי שישי...)

TheWaveRider

New member
דאדא

ראשית הרשו לי להחמיא לכם על הפורום המעניין והמגוון שלכם. אתמול בערב חיפשתי ספונטנית מקום חדש ללכת אליו לאחר שמיציתי את כל מסעדות העיר והגעתי בחיפושי לפורום שלכם. תיאורי הערגה על מסעדת דאדא הביאו אותי לבדוק האם כצעקתה. ההתרשמות שלי להלן: יין - מגוון דיי עלוב ואף מעליב של יינות, פרט לשאטו גולן ולקברנה של עמק האלה פשוט אין שם יין לשתות, דורש תיקון דחוף!!! מקום - בחירת מיקום מוזרה משהו בעיני, נוף דירות גבעת הפרחים לא התאים לי עם אופי המסעדה, המסעדה עצמה מקסימה ומאוד הזכירה לי את המסעדות הקטנות בסמטאות סן ז'רמן. אוכל - הייתי עם שני אנשים בדיאטה כך שמגוון המנות על השולחן היה דיי מסכן אבל: שרימפס בצ'אטני - מנה מעולה, קונטראסט משובב של טעמים ועיצוב יפה, דווקא בעיני האטריות היו ממש לא מיותרות, לעומת זאת האניס כן. סלט לבנה - סתמי, אבל מי שבדיאטה נגזר עליו לאכול אוכל סתמי... צלע לבן - ראוי לציין כי כאן הייתה טעות של המלצרית שחשבה משום מה שגם אני בדיאטה ולכן קיבלתי אותו ללא הקרוקנט ועם מעט רוטב, הוא היה בינוני לחלוטין, לאחר שביקשתי אם אפשר עוד רוטב הובנה הטעות והוגש הקרוקנט ועוד רוטב השתפרה המנה, אבל עדיין, לא נפלתי. מה שהפריע לי בעיקר במנה זה יותר מדי טעם של הצלע עם רוטב עדין מדי. לטעמי צלע לבן צריכה רוטב מאוד דומיננטי (דוגמת צלע פסטיס שמנת דבש אפונה קלויה או צלע קופי בר שמנת דבש, אגסים יין אדום) שאם לא כן טעם הבשר גובר על הרוטב, דבר לא נורא בפני עצמו אם אוכלים ב-206, במסעדה כזו ציפיתי למשהו אחר. פילה לבן - אותה הערה כמו הצלעות, הרוטב לטעמי היה יותר מדי עדין (למרות שטעמי הפילה כמובן עדינים מאלו של הצלע) קינוח - קרם ברולה - מצויין, הבדלי חום קור מדוייקים בין החלק העליון לתחתון וטעם עדין אך אסרטיבי בו זמנית. שירות - המלצרית היתה חביבה ביותר אך הייתי מצפה שבעקבות טעות המנה העיקרית יצא איזה קינוח פיצוי, הם הסתפקו בהתנצלות. value for money - לא יקר במיוחד אבל גם לא זול במיוחד, זה לא רפאל או מסה, אבל בהחלט טווח בריסרי, קופי בר. לסיכום - אולי הזמנו את המנות הלא נכונות, אולי סתם היה יום לא מדהים במטבח, אולי בגלל שקראתי את התיאורים שלכם חשבתי שסוף סוף מצאתי מתחרה לרועי סופר מפנגאה ואולי ואולי ואולי...שורה תחתונה לא נפלתי מהכסא אבל יצאתי עם תחושה שיש להם להציע יותר ממה שקיבלנו ושווה לבדוק אותם שנית. ואוו...יחסית לבן אדם שכרגע פרסם את התגובה הראשונה בחייו בפורום כלשהו כתבתי ממש הרבה....כנראה היה לי חסך (-:

anatc

New member
WOW, איזה יופי כתבת../images/Emo70.gif

איפה הסתתרת עד היום
לא יודעת לגבי יחסי רוטב-בשר לבן בטח ברוזי תדע מסכימה מאד לגבי השרימפס בצ'אטני מנגו - מנה מעולה וגם אני לא התעלפתי בביקור הקודם שלי מסלט הלבנה אהבתי את התיאור המדוייק של הקרם ברולה ואם תציץ בביקורת שלנו מהביקור ביום חמישי תוכל למצוא מנות רבות נוספות והרבה יותר שוות, בהחלט נותנות פייט לרועי סופר. ולמי שעושה דיאטה
- עצה ידידותית - לדבוק בדיאטה ביום-יום, וכשיוצאים לחגוג או משהו שהוא יוצא מן הכלל - להשאיר את הדיאטה בבית.

ברוזונת

New member
דווקא אהבתי את הצלע..

ולא חשבתי שחסר לה רוטב או שיש חוסר בטעמים.. אני זוכרת שאכלתי אותה כמה ימים אחרי שטעמתי את הצלע שלך במעריב גורמה בברקרולה.. וזוכרת שדווקא התלהבתי מהצלע של דאדא הרבה יותר, מבחינת עסיסיות וטעם.. ולRISDER.. לגבי יין - נכון המבחר מצומצם.. אבל יש כמה יינות טובים.. סלט הוא סלט - והוא חביב.. אבל כן זה סלט.. ומשאירים אותו לדיאטה. ברוך הבא
ואולי תתחיל לכתוב יותר
ודאדא בהחלט שווה ביקור נוסף ואם כאלה שלא בדיאטה..

ננה f

New member
אחלה ביקורת,

בוודאי ובוודאי אם זו הראשונה -:). אתה עדין נפש,אתה . הראשונה שלי היתה על יועזר בנפילה ראשונה מהדהדת(שלהם). בד"כ רצוי לצרף פירוט ש"חים גם, אם כי נראה לי שבמקרה הזה המנות ותמחורן רשום למעלה בשרשור. תכתוב עוד.

anatc

New member
במחשבה שניה, ליידי אן, דאדא יכולה

גם להיות אופציה לא רעה בכלל שקט שם ורומנטי, והאוכל טעים ביותר. המינוס היחיד לנושא שלכם הוא שלצאת למסעדה באמצע שכונת מגורים לא נראה חגיגי אם אתם מתגברים על זה - צפוי לכם אחלה ערב.

למעלה