דאגות רבות...

קטיה 007

New member
דאגות רבות...

השבוע היינו בשקיפות עורפית שיצאה נמוכה אך כנראה שלא ממש כי הרופא שלי ניסה להרגיע ואמר שנעקוב ואולי נחשוב בהמשך על מי שפיר אך אני מתנדנדת בין הטוב לרע מצד אחד אני מודאגת וחושבת למה?? זה מגיע לי שזה יקרה שוב ומצד שני אני אופטימית שהרי לא היו תופרים אותי בעוד שבוע וחצי אם התוצאות היו כל כך גרועות. למרות הכל אין לי מרגוע ולכל המשפחה והחברים סיפרנו שהכל בסדר כדי שלא יחליצו אותנו יותר ונראה שזה אף שכנע את בן זוגי כי הוא לא דואג כלל כאילו הוא משוכנע שלנו כלום כבר לא יכול לקרות שהרי כבר אי.... הלוואי ויכולתי להיות כמוהו. קטיה

לילות לבנים

הי קטי לדעתי, אם הרופא שלך (מי זה?
) לא מודאג, את יכולה לישון בשקט. אל תשכחי שהבדיקה היא רק סטטיסטית ועדיין הסיכוי הגבוה הוא שהעובר תקין לחלוטין, במיוחד אם בשאר המובנים הוא נראה טוב. יש לי חשד שהתחתנת עם גבר, האמנם??? זו תגובה כה גברית ובמידה מסויימת הלוואי שהיינו יכולות להיות "פשוטות" כמוהם. אני יודעת שקשה, אבל אל תשכחי שאנחנו כאן, מצפות איתך לטוב. פילה סגולה.

ליבי ר

New member
מוכר

קטיה, נכון שקל להגיד אבל אני הפסקתי להתייחס בכובד ראש לבדיקות סקר כמו שקיפות וחלבון עוברי. ברור שתהיי מודאגת אחרי מה שחווית, קשה להשתחרר מזה, אבל תנסי לעבור את התקופה הזאת מבדיקה אחת לשניה בלי לחשוב יותר מדי על כל הרע שיכול להיות, כי כמו שאנחנו יודעות יש אינספור אפשרויות וזה יכול לשגע אותך. ובנוגע לבעל, גם בעלי בגישה כזאת שאם זה קרה לנו פעם אחת אז זה לא יקרה שוב כי קיבלנו כבר את העונש שלנו. אצלי זה עובד הפוך. שתי הגישות חסרות הגיון לחלוטין, כך שאני משתדלת להתעלם משלו ומשלי בו זמנית...לא פשוט. בהצלחה בתפירה ואני מאמינה שיהיה בסדר. ליבי.

מי שפיר וסיסי שיליה

קטיה, למה לא תעשי בדיקת סיסי שיליה? זה נעשה עד שבוע 12-13 (תלוי בביה"ח) עד כמה שידוע לי, ובמקרים שכבר עתה יש חשד למשהו, מומלץ לעשות זאת בשלב הזה כבר, ואפילו אולי במימון קופ"ח? כדאי שתבררי את זה, זה יחסוך לך הרבה עצבים, ובמידה ומשהו לא בסדר, תעברי גרידה במקום לידה מוקדמת...(טפו טפו טפו) גם אם קופ"ח לא תממן, את נשארת עם אותה עלות כמו מי השפיר, ואם ממילא את רוצה לעשות, אז יפה שעה אחת קודם. את הולכת לתקופה קשה ונוראית, לא רק בגלל הבדיקה שבספק לא תקינה אלא בין כה וכה, עם כל הבדיקות הרגילות. אני כבר בשבוע 25 ומצאתי מרגוע לנפשי, אחרי שסיימתי את כל הסט, סקירות ושקיפות וחלבון ומי שפיר, אבל עד לסקירה המאוחרת כמעט יצאתי מדעתי מבדיקה לבדיקה. בהצלחה

קטיה 007

New member
סיסי שלייה

הרופא לא ממליץ משתי סיבות האחת היא שצריך לעקוב אחר שאר הבדיקות ואז נחליט לגבי מי שפיר והשנייה היא שהסיכוי להפיל בסיסי שלייה גבוהים יותר מימי שפיר כי אין לרופאים כל כך נסיון בזה. בכל מקרה המון תודה לך ולפילה ולליבי על ההתייחסות שגורמת לי להרגיש קצת שפויה קטיה

לקטיה...../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

אכן דאגות...אולם מה אנו יכולים לעשות? הדאגות לא יוסיפו לנו, רק יכבידו... לכן ממליץ לך להתאזר בסבלנות ולהתפלל ולקוות לטוב! מתפלל ומקווה עבורך... ממני, תמיד איתנו.
נ.ב. , למדתי כי המשפחה והחברים אמנם מתענינים, אולם בראש ובראשונה תמיד תמיד חישבי על עצמך ועל בן זוגך. זה ההריון האישי שלכם.

למעלה