דאגה גדולה

דאגה גדולה

בעלי נפטר לפני 3 שבועות, חרב עלי עולמי, הבן החייל בעזה, אני אכולת דאגה, לא יודעת את נפשי, הקב"ה ירחם. איני מוצאת מנוח לנפשי.

yamkachol

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך, צילה בוקי,

כן, את באמת מתמודדת עם שני קשיים - באמת קשה מאוד. אנחנו כאן איתך. את כעת לומדת איך לחיות אחרת. לחיות בלי אהובך, חברך. זה קשה ואיום ונורא - ואת תראי שאת תוכלי לעבור זאת - כמו כולנו. זו הרגשה מאוד מפחידה בעוצמתה- אך כולנו עברנו אותה. מדובר בתקופה - עם התחלה - וסוף. זה לוקח זמן , אך בזמן הזה את לומדת איך לחיות אחרת. כעת גם בנך, במלחמה, ובאמת זה קשה. האם את מבקשת עזרה? יש לך עזרה נפשית, ייעוץ? אנחנו פה איתך. חגי

צילה היקרה../images/Emo140.gif

מנה אומר ...את עוברת תקופה קשה ..גם ללמוד לחיות בלי השותף וגם המתח מהמלחמה והדאגה לבן ... אם את זקוקה לסיוע צרי איתי קשר דרך המסרים ... בנתיים מתפללת לשלום בנך ... "אֱלֹקֵי יִשְׂרָאֵל: שְׁמֹר עַל חַיָּלֵי יִשְׂרָאֵל שְׁלִיחֵי עַמְּךָ, הַיּוֹצְאִים לַקְּרָב, אֶצְבְּעוֹתֵיהֶם לַמִּלְחָמָה - שְׁמֹר עֲלֵיהֶם בַּאֲשֶׁר הֵם - מִיַּד אוֹיֵב וּמִכָּל אוֹרֵב מִמַּיִם רַבִּים, וּמֵרֶכֶב אֵשׁ מִכָּל מִכְשׁוֹל נְעֹרֶת וּמוֹקֵשׁ, מֵחֶרֶב הַצִּילֵם וּמִשִּׁבְיָה פְּדֵם, לְבֵית אִמּוֹתֵיהֶם וּנְשׁוֹתֵיהֶם הַחֲזִירֵם - בְּגוּפָם וּבְנַפְשָׁם שָׁלֵם, שְׁמֹר עֲלֵיהֶם כִּי בָּנֶיךָ הֵם, וּמִלְּפָנֶיךָ, אַל תַּשְׁלִיכֵם. חֵיק הָאֲדָמָה, רְווּיָה מִדַּם בָּנַי אֱמֹר לַמַּשְׁחִית הֶרֶף יָדֶיךָ, לַנָּדָן הַחֲזֵר בָּרָק הַשָּׁנוּן חֶרֶב הַמִּלְחָמָה הַמִּתְהַפֶּכֶת כִּי מְרֻחָמִים הֵמָּה מְרֻחָמֶיךָ וְחַנּוּנִים הֵמָּה בְּחַנוּנֶיךָ, אֱלֹקֵי יִשְׂרָאֵל: חֹן אֶת בְּנֵי יִשְׂרָאֵל אָנָּא, שְׁמַע תְּפִלַּת אֵם וּשְׁמֹר עֲלֵיהֶם. זַעֲקַת קוֹל הָאִמָּהוֹת לְרוּם שָׁמַיִם בּוֹקְעוֹת צְקוּן לַחֲשָׁן - בְּפֶלֶל גּוֹבְרוֹת בִּכְיָן וְאֶנְקָתָן, שְׁעֵה לִתְחִנָּתָןוּרְצֵה עֲתִירָתָן: תֵּ'ן שָׁ'לוֹם לְ'בָנֶיךָ יָגֹלּוּ מִדַּת רַחֲמֶיךָ..." שפרה וינשטוק-אשכול

את יכולה להעביר אותו לתפקיד אחר

אם קשה לך ואת רוצה אותו בבית, תפני לקצין העיר או פניות הציבור באכא והם יעזרו לך ויעבירו אותו לשירות ליד הבית זה מקובל שאם משתנה משהו במשפחה עוזרים לחילים בסדיר

טטי123

New member
צילה מאחלת לבנך החייל ולכל חיילנו שיחזרובשלום

בשלום ובמהירות הביתה ושיחזרו ימים שקטים לתושבי הדרום משתתפת בצערך על בעלך שנפטר ומאחלת לך הרבה כוחות

תודה על התמיכה

אתם מחממים את הלב הדואב והמיוסר שלי, המחשבות לא מפסיקות להטריד אותי , על הבן בעזה, על הצעיר שמבקש את אבא , ובוכה שאינו רוצה להיות יתום בן 15, עלי, שנשארתי ללא בעל מפנק ומפרגן שהעניק לי מכל טוב. זהו, הגיע "השלושים" ואין שינוי, הוא לא ישוב יותר. הבוקר דימיינתי שהוא עולה במדרגות ומיד יפתח את דלת חדר השינה שלנו... אני ממתינה ו..לא, לא התרחש שום נס, הדלת נשארה סגורה... יחד עם הלב השסוע . אני מתפללת וזועקת, ה" תן לי כח! איך הלכת ממני ככה פתאום? בבום טראח, והחיים שלי התהפכו מקצה לקצה. אנירוצה לראות את חצי הכוס המלאה, את החיים הטובים והיפים שהיו במחיצתו, את כל מה שהשאיר לי ילדים נפלאים נכדים מקסימים ומשפחה מדהימה. על זה אני רוצה להודות לה" יתברך.ושוב תודה לכם!

לימורי43

New member
לצילה בוקי

היום היה "השלושים" שלנו. סוג של אבל חדש. יש מצבה, יש כיתוב, יש מקום להתאבל. כבר לא משוטטת בבית ומדמיינת אותו באחד החדרים. קיבלתי היום כח. מין נחמה שיש לי לאן ללכת כשיהיה לי צפוף בלב. מסתכלת על הבת שלי בת ה-12 ומדמיינת אותה בלי אבא בשבתות ובחגים שיבואו עוד. לא עכשיו, כשהבית מלא אנשים ווהכל עוד טרי. מדמיינת אותה מתבגרת ואני שואלת את עצמי איך היא תזכור את אבא שלה. בריא או חולה? מה זה עושה לה עכשיו? ומה זה יעשה לה בעוד כמה שנים? מה זה יעשה לי? להישאר ככה לבד עם ילדה מתבגרת? אני כבר לא פוחדת. אבל אני מאדדדד עצובה!!! צילה היקרה, הבית שלי בת"א פתוח בשבילך ובשביל הילדים שלך. אשמח לארח אתכם אצלי עד שהדרום יחזור לשיגרה שקטה. מאחלת לך ימים רגטעים ולילות של שלווה. שהבן שלך יחזור מהר הבייתה וימלא לך את הבית באור וחיוכים. תגידי לבנך הקטן שגם הבת שלי רוצה את אבא שלה בחזרה. והיא אומרת שזה לא פייר שהיא יתומה בגיל 12... ואני אומרת לה שהיא צודקת. ומחבקת ומנשקת אותה ושוב כועסת שהכל קרה כ"כ מהר בלי שום סימני אזהרה. ומתנחמת בעובדה שהיה לה אבא מדהים שהיה גם בעל משגע , ושהיה לנו מזל שהוא היה חלק מהחיים שלנו גם אם זה לא היה להרבה זמן. חיבוקים, לימורי

לימורי ../images/Emo24.gif

אומנם כתבת לצילה אבל הרשתי לעצמי להציץ ולהגיב
מקווה שאת לא כועסת ....
את נמצאת בתקופה מאד מתסכלת וקשה ... גם אני, כמו בתך , חשתי שזה לא פייר .. שלא מגיע לי ככה באמצע החיים להנטשתי ... אפילו מאד כעסתי עליו שהפר את חוזה ... הלו התחייבנו לחוזה חיים ביחד .... ועל הפרת חוזה משלמים ..ולי אין את מי לטבוע ... אבל מהר מאד הבנתי שהמחשבות והרחמים על עצמי לא יובלו אותי לשם מקום ... הבנתי שעליי לשנות חשיבה לצאת לפעולה ...להטיב את חיי וחיי משפחתי ,... אני הדוגמא לילדיי , ואך שאני אתמודד כך הם יקבלו זאת ... החיים הם מה שאנחנו עושים מהם ... להיות שמחה לא יכלתי זהו רגש .. לא שלטתי על העצב והכאב שחשתי ... אבל למדתי לשלוט על מחשבותי . לחשוב על טוב ...זה קשה ..אבל אפשרי , החלטתי לחיות באושר- אושר זו בחירה ... מוצאת כל יום דברים עליהם מודה ליקום אני רואה שגם את בדרך הנכונה ואיפלו מוצאת כוחות לעודד אחרים ... כל הכבוד לך לימורי
חיבוקים וחיזוקים לך ולבתך ... טלי

ללימורי 43

תודה על ההזמנה, את מחממת את ליבי הדואב , אני כ"כ מבינה לליבה של בתך, גם אני עוברת סרטים לא פשוטים עם הבן הצעיר שלי מאוד קשה לו, הוא לא רוצה ללכת לבית הספר אנו מסבירים לו שצריך להמשיך את החיים וזה מה שאבא שלו היה רוצה, והוא משיב ח ד ל, תניחו לי. אני מוצאת אותו בחדר בוכה ועצוב מאוד. החייל יוצר קשר באמצעות הפקידה הפלוגתית וזה מרגיע מעט. אשמח להיות אתך בקשר ישיר, יש לי המון על מה לשוחח אתך. חיזקי ואימצי, צילה

לימורי43

New member
לצילה בוקי

אני בט"ל: 03-7412788 שעות הערב הן השעות הטובות ביותר עבורי לשוחח ללא הגבלת זמן...

למעלה