דאבל פדאל

The alon

New member
דאבל פדאל

שלום לכולם! אני צריך את העזרה שלכם: אני רוצה לקנות דאבל פאדל.. ואין לי מושג בזה בכללללללל חבר הלוואה לי פעם את שלו ["איירון קוברה 1500", או משהו כזה] והייתי דיי מרוצה מהם. מה שאני מתכוון לומר זה שזה הדבר היחידי שאני יודע בנושא. השאלות שלי אליכם הן: 1. מה זה דאבל פאדל טוב? ובכלל.. מה נחשב פאדל טוב? [לא רק דאבל] על מה להסתכל ובמה להתחשב כשאני בוחר פאדל? 2. מחירים... יד ראשונה/שנייה[?] 3. מה עדייף לדעתכם? ראשונה/שנייה? 4. דוגמאות של דגמים טובים.

g d r

New member
תשובה

לפני שאתה קונה תשאל את עצמך למה אתה רוצה לקנות.. ואם תרגיש שיש מספיק סיבות טובות תקנה... 1. דאבל פדל טוב זה דאבל שבנוי טוב ושנוח לך. 2. מחירים: אני מתייחס ל3 הדאבלים שהכי נמכרים בארץ לדעתי וכמובן למחירים בארץ: * איירון קוברה- חדש- 2300, יד שניה- קשה למצוא.. סביבות ה1000-1500 * DW 5000 - חדש- 2700, יד שניה- סביבות ה 1200-1700 * פרל אלימנייטור- חדש- אני חושב סביבות ה2000 בזה אני לא בטוח.. יד שניה- סביבות ה1000. מניסיון אישי אני יכול לומר לך שאהבתי את הDW הכי הרבה וגם האיירון קוברה די אהבתי.. את הפרל קצת פחות.. אבל יכולים לבוא אנשים ולומר לך בדיוק הפוך. זה הרבה עניין של טעם.

I ta Y

New member
בנוסף לרשימה שהבאת..

יש גם את הדאבל פדאל של ימאהה,שלטעמי אין לו כמעט חסרונות. רגיש מאוד לכל תנועה של הרגל,או בקיצור פדאל שזורם עם הרגל שלך. אבל כמו שאמרת זה בעיקר עניין של הרגל וטעם אישי. במידה ואתם כבר בכלי זמר בודקים את האיירון קוברה,על הדרך מומלץ מאוד לנסות את הפליינג דרגון..

The alon

New member
עוד משהו שרציתי לדעתי

אמנם כבר שאלתי.. אבל בכל זאת.. חשוב לי לדעת... יש באמת הבדל משמעותי בין יד ראשונה לשנייה?

kfirshap

New member
בוא אני אקל עליך.

מנסיוני האישי גם אם אתה גר מאוד מאוד רחוק מתל-אביב והמרכז, שווה לך לקפוץ יום אחד ולעשות סיבוב בתוך ת"א, ללכת למרום (ליד הבורסה ליהלומים) לבוזין (דיזינגוף) כלי זמר (דיזינגוף סנטר) ולבדוק מה הדאבל שמתאים לך חלילית (יפו העתיקה) אם אין לך אוטו סע עם אמא\אבא, תאמין לי זה עדיף לבדוק ולהחליט אח"כ מאשר לקנות ואז לפגוש משהו יותר טוב. אני במקרה קניתי גם את מה שהכי אהבתי... היה לי מזל... לדאבלים יש כמה תכונות: 1.פלטות כובד - בד"כ לאיכותיים יש פלאטות כובד, תשאל בחנות מה זה פלטת כובד וכבר תבין על מה מדובר 2.סוג שרשרת - יש 3 סוגי שרשרת סטרייפ שזה סוג של פלסטיק גמיש שמחובר בין הפדאל (הרגלית) למערכת של הביטר (מה שנקרא "הפטיש" בשפה הלא מקצועית=ביטר), ויש שרשרת, שזה או שרשרת אחת או דאבל-שרשרת (נקרא גם דאבלצ'יין) אני אישית ממליץ על דאבל צ'יין ניסיתי את שלושתם והלכתי על דאבל צ'יין שהוא גם הכי יקר... 3.חברה, וואלה זה שאלה של טעם אישי, הנה אמרו לך מישהו שהעדיף את הdw5000 שמגיע סינגל צ'יין (שרשרת אחת) ואני בכלל לא התלהבתי... וגם האירון קוברה הוא מפציץ יש למורה שלי, אבל אני לא מסוגל לעזוב את הפרל אלימינייטור (זה שהמגיב ה=1 לא אהב) לך תבדוק... אם תתאהב פתאום במשו אחר? נ.ב מ ומלץ גם לחפש יד 2 אני את הפרל הבאתי ב-1000 שקל שחדש עולה 2400....

The alon

New member
אחלה.. תודה לכם!

ונראה לי דפקא שאני אלך על יד שנייה [אם אני אלך
] ו...זהו

למעלה