דאבל חלום, חצי צלול?

LOLI152

New member
דאבל חלום, חצי צלול?

שלום :) הלילה שעבר היה לי דאבל חלום, מה זאת אומרת? בלילה הלכתי לישון במיטה שלי בחדר שלי ואז 'התעוררתי' אל תוך הסלון שלי בבית, ושם הרגשתי עייפה ובתוך הסלון הלכתי לישון ובתוך החלום שבסלון הגעתי לחלום צלול העפתי דברים (אגב, ניסיתי ב3 שיטות שונות כבר ואני לא מצליחה להביא אלי אנשים, יש לכם מושג למה?) ואחר כך החלום הצלול הופסק לי, ובתוך החלום הרגיל סיפרתי לכולם שהיה לי חלום צלול, ואז התעוררתי בחדר שלי. זה היה ממש נחמד ומבלבלXD אגב, בחלומות הצלולים שלי אני יודעת בזמן החלום ובכמה דקות שאחרי ההתעוררות שזה היה חלום צלול, אבל בהמשך היום החלום טיפשה נשכח ממני ואני כבר לא זוכרת עם שלטתי בו או שחלמתי ששלטתי בו. מישהו מכיר את התופעה? אלה

jast

New member
אצלי בדרך כלל זה ככה..

שיש לי חלום בתוך חלום.. ורק החלום השני הוא צלול, וברגע שאני מתעוררת ממנו אני בטוחה שאני ערה וזה כבר לא חלום... בגלל זה כדי לעשות בדיקות מציאות כל פעם שמתעוררים. בקשר לדבר השני, זה באמת מבלבל..(כאילו 'אולי חלמתי שזה מה שאני רוצה שיקרה וזה לא באמת מה שרציתי או מה שבחרתי.. שזה רק חלק מן החלום'..?) אני מניחה שכן שלטת בחלום, אחרת היית מרגישה בחלום שלא קורים דברים שאת רוצה.. אם כן קרו, אז שלטת בו.

silverhawk

New member
חצלול מלא ../images/Emo13.gif

מה שקרה הוא שאיבדת את המודעות. על מנת למנוע זאת, מומלץ לשלב לכל אורך החלום בדיקות מיצאות ולהשתמש בשיטות להגברת הצלילות. בנוגע לשאלתך השנייה, זוהי הסיבה שיש לשחזר את החלום מייד לאחר ההתעוררות. את מוזמנת לקרוא על כתיבת יומן חלומות בשאלות הנפוצות.

למעלה