דאבל דייט נוראי

פוסיטון

New member
דאבל דייט נוראי

יצאתי עם חברה שלי (יוצאים כמה חודשים) לבילוי בפאב עם זוג חברים שלה. הקיצר כל הערב הם מתעלמים ממני. אניאמנם קצת ביישן אבל ניסיתי לייצר שיחה ונושאים הם ענו ומייד התכוננו אליה והמשיכואיתה את השיחה. אני נורא נעלבתי מזה וככה במשך שעתיים בדייט הזה אני מסתכל לכל הכיוונים מנסה למצוא אולי אני מכיר מישהו בפאב ותהייה לי סיבה לגשת אליו. הקיצר כשהסיוט הסתיים אני נורא נפגעתי מחברה שלי כי לדעתי היא הייתה צריכה לשים לב למה שמתרחש ולנסות לסייע בשיחה ולא להתרכז רק בעצמה ובהם ובקיצור נהייה ריב כי אני אמרתי לה שהם ממש לא מענינים אותי בכלל יכול להיות שרצו בכלל להפריד בינינו לכן התנהגו ככה אבל אני ציפיתי ממנה להיות רגישה היא מצידה התעצבנה ששתקתי רוב הערב ובקיצור נהייה ריב מה דעתכם על מצב כזה?

נומלה

New member
אתה באמת בן 36?

חשבת אולי שלא תמיד הכל צריך להסתובב סביב הפופיק שלך?

פוסיטון

New member
לא אני בן 16, זה טעות

בכרטיס... וואו, את באמת בת 50? את כאילו בבית גיל הזהב כזה?

chenby

New member
16 זה לא לשבת בבר, או הפורום הזה..

כמו בבר מ18 ומעלה. אתה מוזמן לכתוב בפורום בינו לבינה.

לנושנוש

New member
יש מצבים כאלה..........

ללא כוונות זדון של אף צעד לדעתי. הכי טוב במצבים כאלה להמשיך להשתתף בשיחה, רצוי לקחת את השיחה לכיוון של משהו מצחיק או מרגש כדאי שאנשים אחרים יפתחו יותר אמפתיה כלפיך. להיות חביב באופן כללי. יש מצב שהזוג קלט שאתה לחוץ מתחילת הערב וזה הוריד את הפופולריות שלך פלאים (לא כיף לשבת עם בן אדם לחוץ, אין חשק לשוחח איתו). הכוונה שבהתחלה חברה שלך עוררה יותר עניין מאיזשהי סיבה (אולי לא התראו הרבה זמן?) ואז אתה נהיית היסטרי וכל הזמן הסתכלת לצדדים כאחד שלא מעוניין במה שמתרחש בשולחן אז ויתרו עליך לגמרה. לך רצו סרטים אחרים בראש.........

למעלה