דאבל או סינגל ???

harelmoshe

New member
דאבל או סינגל ???

אני צריך את דעתכם - אני מנגן בערך שנה, על פדל יחיד האם עדיף לקנות דאבל ולהתקדם עליו, או להישאר עם היחיד עד שאני מספיק טוב עליו ואז לקנות דאבל ?
 

orion rules

New member
ברור שלהשאר עם יחיד!!!

מי שמנגן שנה עוד לא מוכן לדאבל!!!!!!(לא שאני מפקפק בך)
 

SANDOZZZ

New member
מה ? כל מי שאני מכיר קנה כולל אותי

קנה דבל עם המערכת הראשונה למה לחכות בנתיים רגל שמאל שלך נחלשת יחסית לרגל ימין זה למה לא אומר שאתה צריך להתאמן פחות על ימין אלא פשוט כל מה שעשית עד עכשיו בימין תתחיל לעשות גם בשמאל אם אתה מתופף מטאל אז באמת אין לך למה לחכות
 

bosphorus

New member
ממש לא!

ממש חבל שאתה וכל מי שאתה מכיר משקיעים בדבל מההתחלה! תגיד אתה יודע בכלל להשתמש בהיי הט? חוץ מלדפוק עליו רבעים בזמן שאתה רץ עם הדבל?? יש המון דברים שאפשר לעשות עם סינגל בס ודבל בס זה לא חובה! קח לדוגמא את טראביס מבלינק (למרות שהוא נגן פאנק) איזה רגל בהמתית יש לו!!!! הוא עושה איתה דברים מדהימים. וחוץ מזה הדבל חוסם לך סגנונות כמו סמבה וכאלה שחייבים היי הט. לדעתי חכה עד שתהיה ממש טוב עם רגל אחת ואז אם זה לא מספיק אז תוסיף דבל למערכת שלך.
 

danezeq

Member
אגב

שאלה, האם דאבל טוב לעוד סגונונות חוץ ממטאל? (אם אני לא טועה שמעתי פעם על עוד שימושים)
 

chinchila

New member
בטח!

תשמע את קארטר ביופורד, המתופף של דייב מת´יוס בנד! תותח על גם על אחד וגם על 2!
 

bosphorus

New member
וחוץ מזה...

קח להקת מטל כמו סיסטם והמתופף שלהם אין לו דבל פדל והוא בכל זאת עושה את העבודה.....
 

HelloweeN

New member
סיסטם זה לא מטאל, זה רוק

אני אישית קניתי דאבל עם הסט הראשון, כשניגנתי שנה וחצי. אני עובד על שתי הרגליים במקביל. היו לי תקופות שהייתי עובד רק על סינגל, והיו גם תקופות שהייתי עובד הרבה על דאבל. אני לא נוטש את אף אחד מהם. טרוויס זאת דוגמא מעולה לאיש שעושה דברים מהירים ומגניבים עם סינגל פדאל !!
 
למעלה