ג'
HEAVEN OR HELL -

א ר י ק ל

New member
ג'../images/Emo104.gif HEAVEN OR HELL -

כל ההערותיי הבאות מטאפוריות בהקשר לתרחישי הפרק. או במילים אחרות - "מבוסס על מקרה אמיתי". בריג'ט (הנידונה) שאור פניה מואר באור כחול לבן, שלצידה עומדת פלישיה ("השטן") בבגד שחור ובפנים קרות. הרופאים (מלאכים) עומדים לצידה ועוזרים ברגעים הקשים חורצים את גורלה. HELL "אני לא בטוחה איפה טעיתי"...מדברי הנידונה. "נלחמת כל כך חזק..." הנידונה אומרת לביתה. ואפשר להגיד שגם אמרה על עצמה. ואז השטן (פלישיה) מופיע בפתח שלצידו רופא (מלאך) ויש בידו הכרזה,וחלופה- "אני אשמור על ניקול, ואתם תשמרו לי על דומיניק". HEAVEN ---------------------------------------------------- המשפט של ברידג'ט נורא ריגש אותי, "אני לא בטוחה איפה טעיתי".. *****הערה חשובה. קללת/נבואת השטן האמיתי (סטפני) שגם לא נראתה כל הפרק, לא התממשה. ברוק וניק לא שכבו בזמן שבריג'ט ילדה. DEFINITELY HEAVEN

Indiman1

New member
איזה פרק אכזרי ../images/Emo7.gif

ציפיתי שהבת שלה תמות, רק לא ידעתי שזה יהיה כה פתאומי. לכל אורך ההריון כל הזמן היה כמעט הפלה, ואז בסדר, שוב כמעט הפלה ובסוף הכל בסדר. ואפילו היום רגע אחד הכל טוב, התרופה עוזרת לה ומיד רגע אח"כ הכל מתהפך. פרק נורא נורא עצוב
. כל כך ריחמתי על בריג'ט..זה אחד מהפרקים שממש ריגש אותי בסדרה, כמו הפרקים בהם קרוליין נפטרה, והפרקים בהם טיילור "מתה" (בפעם האחרונה שלה). והסצינה שבה היא החזיקה את ניקול היה פשוט נוראי.. רק לחשוב על זה, זה אפילו לא תינוק בשלב הזה של ההריון, לא ? לא נראה לי שפג שנולד במצב כזה יוכל להישאר בחיים...

S c a r l e t t

New member
באמת אכזרי

כשברידג'ט החזיקה את התינוקת בידיים ודיברה אליה, פשוט נורא
וכשפלישיה נכנסה והבטיחה שהיא תמצא אותה ותשמור עליה, עם כל הקיטשיות שבדבר, אני כנראה בחורה של קיטש כי באמת ירדו לי דמעות בקטע הזה.

SoldieRonit

New member
באיזה שבוע היא הייתה ??

כי אני נולדתי שבוע 27 וזה בהחלט נראה תינוק

SoldieRonit

New member
יאפ ../images/Emo9.gif

780 גרם - פחות משקית חלב (..עכשיו ילדים לכו למקרר ותרימו שקית חלב ותחשבו ששקלתי פחות מזה
)

א ר י ק ל

New member
אבל,

זה לא אומר שויתרתי לך על ברוק. היא עדיין שלי. (טוב..מספיק עם השירשור הזה,הוא כבר לא שייך לפורום.. אני מרוויח כך פעמיים.את גם לא יכולה להחזיר לי, וגם השירשור לא יצא מגידרו).

Shiri from the block

Active member
ממש אכזרי אשלי ג'ונס שיחקה מעולה. עוד כשזה שודר בארה"ב כל מה שכתבו פה על המשחק שלה כבר עשה לי חשק שזה יגיע לפה כמה שיותר מהר, ואחרי שזה הגיע אני סוף סוף מבינה על מה הם כל כך התלהבו. אשלי פשוט לקחה את התפקיד רציני ושיחקה פשוט מדהים.

Witchcrafts

New member
אוי, זה היה פרק מקסים ונוגע ללב!

הרגשתי שהמוות בטרם עת של ניקול וההבטחה של פלישיה לטפל בה גרמו לסגירת מעגל.

SoldieRonit

New member
../images/Emo7.gif יו,אלוהים - מיס ג'ונס היא בחירה

מוצלחת לתפקיד ברידג'יט
שלשום שניק ניסה להרגיע אותה על ידי הומור -היא הייתה פשוט מתוק :החיוך בזוית הפה,כאילו היא לא באמת מרשה לעצמה אבל הוא מצחיק אותה היה פשוט מקסים
וכמובן הפרק של אתמול שבר את הלב - כי השחקנית כל כך מדהימה שזה מגביר את הכאב שלי יחד איתה על אובדן ניקול

למעלה