ג"ש..

riotgrirl

New member
וולקום טו דה קלוב

שלומלום וברוכה הבאה... אני ואל ואני גם בערך חדשה פה... (4 ימימים) חיח סו האב פאן! קיססססססססססס
נ.ב סורי אבל אני לא סובלת את באסטד *בעעע
* גנבו לגרין דיי את בראוון אייד גירל!!! אבל חופשי תאהבי אותם שיהיה לך לבריאות

SShiRaS

New member
הא?

איך אפשר לשנוא את באסטד?! סתם לא חח זכותך ואת בראון אייד גירל הם לא גנבו.. יש איזה מאה ביצועים לשיר הזה זה לא אומר שהם גנבו אותו לגרין דיי :\ [שאגב גמאותם אני אוהבת :] טוף אבל חפיף אני חולה עליהם הם נורא רולזיים והמממממממ ט'נקס :) האב פאן גמאת

riotgrirl

New member
תודות ../images/Emo8.gif

וגם יש לי חברה (יותר נכון הייתה לי חברה, רבנו) והיא שרופה עלייהם.. כמה נורא.. חיחי
ולא ידעתי שלבראון אייד גירל יש מיליון ביצועים
... שמישו יעדכן אותי... נ.ב אחד מבאסטד שאין לי מושג מה שמו חייבבבבבבבבבבבב בצורה נואשת לעשות גבות

SShiRaS

New member
מסתבר שכן

המון ביצועים חח את מוזמנת לעשות חיפוש בקאזה *_* בכלופן... ! צ'ארלי הוא זה שאת מתכוונת אליו חחח וחוץ מהגבות הוא נורא שווה..! -אבל ג'יימס יותר- ממממ ולחברה האקסית שלך יש טעם נפלא איי מאסט סיי :) אבל כמובן שהיא לא אוהפת אותם כמוני :)) טוב נו שיהיה חח.. מי לאב באסטד המון! והמ זהו איי גס.. חח אגב... לבילי מג"ש יש 127 אוגרים?! וואטס ד'אט אול אבאוט?! [רק עכשיו שמתי לב במאמרים חח.. לא קשורה]

SShiRaS

New member
אר

אני ארביץ לחתימה הזאת כל שניה נדפקת לי.. אל תייחסו להודעה :)

riotgrirl

New member
וואט??? ../images/Emo2.gif

ידעתי שיש לו אוגרים... אבל 127???????????? מה עובר על הבנאדם???

riotgrirl

New member
../images/Emo13.gifיווו איזה....

מוזר הבנאדם הזה.... ואני גם זוכרת שהיה לו שיער בלונדיני.... פתאום הכל שחור וזה... אבל הוא ממש חמוד עם כל החיות שלו ומשחקי הוידאו והסרטים המצוירים...

the z girl

New member
לא גנבו לא גנבו לא נכוןןןןןן

אני לא מתה עליהם אבל יש להם כמה שירים נחמדים.. וגרין דיי שולטים!! אבל לא לגנוב לא נכון לא רוצה לא מגיע להם האשמות כאלה את ידועת זה איזה עשר שנים בכלא.. לאאאא חח *
בצחוק* ואל זה קיצור של משהו? (השם..)

riotgrirl

New member
יאפ יאפ....

אז שישבו בכלא... חיחי למי אכפת?? (כל מעריצי באסטד זה לא משו אישי נגדכם, זה משו אישי נגדם... ) ואל זה קיצור (כי אני שונאת את השם שלי...) וסתם כי זה יותר יפה.. והשם האמיתי שלי הוא
ולריה ועכשיו כולם יודעים את האמת המרה
בעעעע איזה שם דוחה תודו....
חחח בכל מקרה אני אודה לכם מאוד אם תקראו לי ואל...! קיססססס לכולם

SShiRaS

New member
חחחח

למה? לא דוחה בכלל... שם נחמט אבל אם את מתעקשת... אז ואל חח הממ אני באמת לא מבינה וואט איז הבעיה עם באסטד *_*... אבל שיהיה חחח.. אוי בדיוק הסתיים עכשיו תפוס אותי אם תוכל.. איזה סרט שווה ^_^ ליאונרדו רולז

EleVaTioN

New member
זה דווקא שם מאגניב../images/Emo129.gif

לא שומעים אותו בכל מקום

EleVaTioN

New member
זה אורלי ביותר יפה../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

פשוט כולם קוראים לי אורלע אז אני קוראת לי אורלע גם לדעתי זה אפילו יותר יפה מאורלי

the z girl

New member
זה אורלע רק לפורום **!**

אני עופר ואני בת ואני מעוצבנת! ארג מי רוצה להרביץ לספה איתי? שיט מישהו יושב עליה.. חפיף בואוווווו

the z girl

New member
../images/Emo2.gif איך מבטאים את זה?

עם ע מודגש כזו? מפחידיםםםםםםםםםםםםםם חחח תודה ואל
גם על העזרה עם הספה בטח אם הייתי עושה את זה הייתי עכשיו מכוסה באבק.. חחחח בעצם .. טובנו מה זה משנה...

למעלה