ג. עבדול - הקומיקס. אשמח אם תשאירו תגובות. תהנו.
LeAnnDylan Well-known member 28/4/09 #2 אני חושבת שגליה הולכת להיעלב דבר אחד זה להשוות אותה לפולה (אבל היא הרוויחה את זה ביושר ) אבל זה דבר אחר לגמריי להשוות אותה לג. יפית X_X NOT COOL
אני חושבת שגליה הולכת להיעלב דבר אחד זה להשוות אותה לפולה (אבל היא הרוויחה את זה ביושר ) אבל זה דבר אחר לגמריי להשוות אותה לג. יפית X_X NOT COOL
ר רובין I Came In New member 28/4/09 #3 לא הבנתי, הקטע של ג.עבדול לא היה משל בין פולה עבדול לדמות של ג.יפית? רק בגלל זה עשיתי את הסקיצה הזו. אם ג.עבדול זה מסמן משהו אחר, אז באמת יצאתי לא קשור.
לא הבנתי, הקטע של ג.עבדול לא היה משל בין פולה עבדול לדמות של ג.יפית? רק בגלל זה עשיתי את הסקיצה הזו. אם ג.עבדול זה מסמן משהו אחר, אז באמת יצאתי לא קשור.
LeAnnDylan Well-known member 28/4/09 #4 חחחחחח ג.עבדול זה קיצור של גליה עבדול גליה לפעמים מתנהגת כמו פולה לכן היא קיבלה את הכינוי לזכותך יאמר שהקומיקס אכן משעשע בלי קשר לכלום
חחחחחח ג.עבדול זה קיצור של גליה עבדול גליה לפעמים מתנהגת כמו פולה לכן היא קיבלה את הכינוי לזכותך יאמר שהקומיקס אכן משעשע בלי קשר לכלום
A always be me mc New member 28/4/09 #6 גליה ממש לא מתנהגת לפעמים כמו פאולה היית רוצה, זה סתם כינוי שהמצאתי כדי להצחיק אותך האמ ותעשו מה שבא לכם לא אכפת לי כבר מכלום
גליה ממש לא מתנהגת לפעמים כמו פאולה היית רוצה, זה סתם כינוי שהמצאתי כדי להצחיק אותך האמ ותעשו מה שבא לכם לא אכפת לי כבר מכלום
A always be me mc New member 29/4/09 #8 תאנקס../images/Emo25.gif ואל תדאגי על אתמול כבר התגברתי היום זהו יום חדש, יום העצמאות וראיתי את אמריקן איידול אז הכל טוב ויפה שוב הו כן ועלי להודות שזה באמת טיפה.. אוקי מאוד מצחיק מה שנוצר מהכינוי שלי (ולא אין לי הפרעה נפשית אבל יום הזיכרון באמת השפיע עלי הפעם )
תאנקס../images/Emo25.gif ואל תדאגי על אתמול כבר התגברתי היום זהו יום חדש, יום העצמאות וראיתי את אמריקן איידול אז הכל טוב ויפה שוב הו כן ועלי להודות שזה באמת טיפה.. אוקי מאוד מצחיק מה שנוצר מהכינוי שלי (ולא אין לי הפרעה נפשית אבל יום הזיכרון באמת השפיע עלי הפעם )
M M o n t i New member 28/4/09 #5 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אוי אלוהים ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הקומיקס מאוד משעשע,אבל התעלפתי מצחוק על ההסבר וההבנה.
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אוי אלוהים ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הקומיקס מאוד משעשע,אבל התעלפתי מצחוק על ההסבר וההבנה.