ג`לטין כשר למהדרין

אמיר.

New member
ג`לטין כשר למהדרין

רקדנית הרוח (הבשלנית הידועה) ביקשה שאפרסם כאן לטובת המקפידים בכשרות את העובדה שניתן להשיג ג`לטין כשר למהדרין מדגים כשרים (בכלל מומלץ מחמת הפרה המשוגעת) חברת נטו 28 גר` השגחת הרבנות והבד``צ. שימו לבבבבבבבב ההכנה קצת שונה מג`לטין רגיל... אמיר. (אח של...)

אמיר.

New member
ואללה לא זוכר, אבל

נדמה לי שברשתות החרדיות ברכת רחל שפע מהדרין זה נמצא בטוח... אם את סתם גרה בצ`כונה `רגילה`, פשוט תגידי בקופה הראשית שיביאו (כי הרי ברכת רחל זה סופרסל ושפע מהדרין זה קואופ....:)

אני בהחלט שגרה בשכונה רגילה

אז זאת אומרת שצריך לבקש במיוחד שיביאו? לא נעים!

אריאלוש...

בטוח יש בעיר בה את גרה סופר כזה של רשת חרדית..לא? אז תסעי ותקני כמות.. כמעט התעלפתי כשאמר לי אמיר שיש כזה ג`לטין.. אמרתי- אתה חייב לכתוב לאריאלה.. חהההה

אמיר.

New member
אין לא נעים - יש לא טעים

מה הבושה ??? הולכים לקופה הראשית ואומרים: ``איך יתכן שבסופר משובח ומלא כל טוב כמו שלכם אין את הג`לטין האיכותי של (מה שמם ??) ???`` דרך אגב בסופר שלי (שופרסל) יש ליד הקופה דפים מוכנים מראש של `לא מצאת - כתוב לנו`.... וביננו - מצווה לעודד כי אם יהיה - אולי עוד אנשים יקנו.

mohadib

New member
ג`לטין כשר

שלום לכולם רוב הזמן אני צופה מהצד מעתיק ומנסה מתכונים. בשאר הזמן אני מהנדס מזון כך שאשמח (אם לא להוסיף מתכונים) לענות על שאלות בנידון ג`לטין כשר מתוצרת תלמה אפשר למצוא לפחות ברשת יוניברס קלאב בדרך כלל באזור הג`לי בזק

אמיר.

New member
מהנדס זה לא רב :)

מדובר על כשרות למהדרין......... כלומר על ג`לטין שלא מיוצר מעצמות בהמה..

mohadib

New member
כמה נכון ;-)

קיבלתי את ההערה בהכנעה היות שאינני בטוח לגבי הג`לטין הספציפי אבדוק ואחזיר תשובה

למעלה