ג`יפ או טנדר?

heggis

New member
ג`יפ או טנדר?

אני חושב על לקנות או גיפ או טנדר ,הוא ישמש גם להנאה וגם ברכב ליום יום ,אני שואל לגבי מה עדיף דיזל או בנזין איזה סוג דגם ,מה המחירים, אני אשמח לדעת ,תודה .

הגיל

New member
עוד קצת נתונים יעזרו לנו לעזור לך

ככה לא בונים חומה!!! בשביל לקבל תשובה רצינית צריך לשאות שאלה רצינית. קודם תגדיר מה אתה צריך: 1. רכב עקרי למשפחה או רכב שני. 2. רווק/נשוי/ילדים - כמה מקום צריך ברכב. 3. כמה ק"מ כביש אתה עושה בשנה (אל תשכח שגם בדרך לשטח עושים כמה מאות ק"מ של כביש). 4. לאיזה סוג שטח אתה מעוניין לרדת עם הרכב - דיונות, שבילים, שטח סלעי.. 5. עד כמה חשובה הנוחות. 6. האם הארגז בטנדר נחוץ לך לעבודה. 7. מה בערך התקציב (לקניה ולאחזקה שוטפת). אלו השאלות שעולות במוחי כרגע, תתחיל מזה ואז יוכלו לעזור לך בצורה יותר מדוייקת. בהצלחה בכל מקרה. גיל

heggis

New member
עוד פרטים

אני רווק בן 22 חןשב על למכור את האופנוע שלי ולעבור לרכב 4X4 הבנתי שרק הטנדרים מוכרים במס וזה חשוב כי אני עצמאי זה רכב יחיד את הארגז אני לא צריך לעבודה מקום ברכב רצוי שאהיה דבל קבינה איזה שטח הכל מה שיבוא אם האופנוע עשיתי 10,000 ק"מ ב חמשה חודשים אני מעדיף ידני משום מה נראה לי שרמוי דיזל אבל אני אשמח לקבל על זה פרטים תודה וחג שמח בינתיים.

-רוני-

New member
הכל שאלה של כסף

לגבי הדבלים 4X4 ידני איפון מעולה בדגמי 97-99 מגנום מעולה בשנים שאחרי 99- 01 וחדש אני היתי הולך על הטיוטה כמובן שמרכיב המחיר משתנה מאד אך לגבי מודל תראה שהמחיר בין אחד לשני הוא אפסי

heggis

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל מי שענה אני אשמח לעוד פרטים כמה עולה חובה ומקיף,טיפולים.

הגיל

New member
למה רק טנדרים?

מהמעט שידוע לי גם סופה ודיפנדר (שלהם יכולות שטח ובסיס לשיפור מעבר למה שתמצא בטנדרים) מוכרים במס, תבדוק את העניין בסוכנויות, אבל מבדיקה קצרה שבצעתי (גם עצמאי) הן הסופה (משנת 96 ומעלה) והן הדיפנדר מוכרים במס. בנוגע לדיזל - אז החישוב המקובל הוא שאם אתה נוסע פחות מ 35000 ק"מ בשנה זה לא כדאי, העלויות הנוספות של דיזל נובעות מעלות גבוהה יותר של רישוי וביטוח, ו-שוב למיטב ידיעתי- גם מחיר הקניה גבוה יותר. השיקול העקרי שבינהם הוא שיקול הנוחות, וכאן יוכל לעזור לך יותר רוני בשאלה האם טנדר עדיף על סופה/דיפנדר בנסיעה יומיומית ובשטח (לדעתי הטנדרים עדיפים אבל לא מנסיון רב באף אחת מהאפשרויות). גיל

heggis

New member
לרוני וגיל

תודה רבה שוב .אתם יודעים אולי מה המחירים של סןפה או דיפנדר גם קניה וגם ביטוחים טסט . רוני אני מחכה לתשובה ממך גיל אומר שאתה הכתובת מה עדיף גם בשטח וגם בנוחות יומיומית טנדר או סופה או דיפנדרף,ומה צריכת הדלק שלהם אם מדובר בבנזין.

רז בג

New member
שבחים לדיפנדר רמקול|

יצא לי להעביר שנה ו-60אלף ק"מ על דיפנדר 110 TD שנת 98 הרכב ספרטני בסיסי,איכות הפלסטיק מתחת לכל ביקורת והמזגן של אוטוקור לא מי יודע כמה. אבל!! הג´יפ מצויין בשימוש על הכביש, הלנד יותר נוח בכבישי ישראל המטולאים מהרבה מכוניות סלון שעולות פי 3. הכח שספק מנוע הדיזל מספק בהחלט גם ביום חם עם 5 אנשים בריאים+ציוד בכל עלייה שתעלה על דעתך,בין אם בשאר הגיא או מעלה יאיר. מספר הדלתות ומרווח האחסון מהוות יתרון גדול על פני ג´יפים מקושטים וטרנדיים. בהחלט כלי נוח לשימוש יומיומי. שים לב לרדיוס הסיבוב של מיניבוס ממוצע אבל אין בעייה להסתדר בכל רחוב בעיר ואם בישראל. לגבי עלויות וביטוחים, אף פעם לא התעסקתי עם זה...בעייה של הבוס.

-רוני-

New member
אתן לך קישור למחירון

לגבי מה עדיף אישית אני מעדיף את הדיפנדר אבל הוא יקר, מודל 98 בסביבות ה-100,000 ש"ח (סולר טורבו) מבחינת קושר עבירות בשטח היתרון לדיפנדר לגבי הסופה אם המנוע עובד כמו שצריך אז זה בערך1:7 ובשטח קצת יותר

למעלה