ג. יפית

גת וייס

New member
ומה את חושבת על הפרסומות שלה?

על הדעות שלנו תוכלי לקרוא באמצעות חיפוש בפורום. לא רק שהנושא נטחן כאן עד דק, אלא שאפילו התכבדנו לארח כאן את הגברת ולפרוק את כל אשר על ליבנו. ובלי קשר לדעתי האישית, הזכרת לי לשתף אתכם במשהו שקרה לי: ביקרתי השבוע את סבא שלי (בן 80+ עם דעה צלולה+) וישבתי לראות איתו קצת טלוויזיה. כשעלתה הפרסומת של ג. יפית הוא אמר לי: "הנה אחת שיודעת לפרסם. כל מוצר היא מפרסמת מצויין. לא כמו הפרסומות האלה שלא מבינים מהן כלום". סתם הזכיר לי שלכל מטבע יש שני צדדים.

שלוליה

New member
גם אבא שלי אוהב אותה!

כנראה שזה פרסומות למבוגרים. מצד אחד אני חושבת שהפרסומות שלה מעצבנות ומורידות את החשק מהמוצר, מצד שני - אם היא על המסך כבר איזה 10 שנים ומופיעה בכל מקבץ פרסומות אפשרי, וחברות ממשיכות להיות לקוחות שלה, כנראה שאיפשהו זה עובד, עובדה שגם אבא שלי חושב ככה.. ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ותפוז תקע את הכל, אבל אחרי שכתבתי פה את ההודעה חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כמה דעות- וכולן היו שליליות וברמה אישית ופוגעת נגדה..

קולמוס

New member
הפרסומות שלה הם סיכומי מידע

ואת זה היא עושה משעמם ומצוין. כל קשר בין סיכומי מידע אלו לקריאיטיב הינו מקרי בהחלט. כנראה שיש מספיק קהל ומפרסמים שאוהדים את גישת הגימל ולכן היא נשארת חזק בתודעה.

למעלה