ג"יניפר לופז

וסל

New member
ג"יניפר לופז

האם מישהו כאן יודע אם גיניפר לופז עברה ניתוחים פלסטיים?(נושא נחמד לתוכנית קולבוטק הבאה...)

shoosha1

New member
וסל, אני רואה שאתה מנסה קצת לשנות..

את אופי התוכנית!! שושה

וסל

New member
שושה

קצת הומור לא מזיק בלאו הכי מר רפי מעוניין ברייטינג על התוכניות ולאו דווקא בחשיפת פשעים ועבירות על החוק.לא?

אדיב חן

New member
קטנוניות../images/Emo101.gif

לא, רפי לא רק מעוניין ברייטינג. כדאי לך לקרוא שרשרת פוסטים מאוד ארוכה, היכן-שהו במורד הפורום. רפי מדבר שם על התכנית של הפרות, שגרפה רייטינג נמוך בגלל התמונות המזוויעות, ובכל זאת, ברטרוספקט, הוא היה משדר אותה, מכיוון שזה נושא מאוד חשוב. לסיכום: 1) רפי לא מעוניין רק ברייטינג, 2) אין שום דבר רע בכך שאיש טלוויזיה מעוניין ברייטינג. תכניות יורדות מהמסך בלי רייטינג. הפוסט הראשון שלך, למרות היותו לא קשור לפורום, היה די משעשע. הפוסט השני שלך - קטנוני. אתה מזכיר רצון לרייטינג כאילו זה דבר רע. אם להדגים מעולם הספורט והמשחקים - אכן אני חושב שהספורט חשוב בשביל האחווה, הבריאות, החברים והחברות וכו´. אבל לך תגיד לשחקן כדור-סל בNBA, שנקודות לא חשובות בכלל.

וסל

New member
צודק!

מה שנכון נכון.ענית בחוכמה ונותרתי בלי מילים!

gregovihs

New member
היא לא

ויש שמועות שהיא ביטחה את גופה במליון דולר ורק את התחת שלה ב300 אלף דולר

אדיב חן

New member
מיליארד דולר../images/Emo101.gif

ג´ניפר לופז ביטחה את הגוף שלה במיליארד דולר. היה בתכנית עליה בMTV. זה ממש לא שמועה. מה כולם פתאום עושים תחקיר כלבוטק לג´ניפר לופז?

shoosha1

New member
אני לא מבינה את העניין הזה...

אני לא מבינה את העניין עם הביטוח. אם נגיד יום אחד היא הולכת בבית ונופלת במדרגות או משהו, ונחבלת בפנים או בגפיים, אז מה יתן לה הביטוח הזה?!?! אז היא תקבל קצת כסף מהביטוח, אולי אפילו הרבה כסף.. ומה האלה? יכולה להישאר לה צלקת על הגוף.. אז מה זה נתן?? כסף לניתוחים פלסטיים?? לא מצליחה להבין שושה

ginat

New member
זוכרים מה קרה למייקל ג´קסון? ../images/Emo148.gif

לפני הרבה שנים הוא עשה פרסומת לפפסי ונשרף כתוצאה מקצר על הסט. אומנים בסדר גודל כמו שלו וכמו של הגברת לופז חייבים להיות מכוסים. גופם הוא פרנסתם. לגבי ג´ניפר אשמח מאוד אם היא תתארח בתוכניתנו.

וסל

New member
מאריה קארי

אני לא חושב שגיניפר לופז ביטחה את גופה כי בראיון שקראתי לאחרונה היא מכחישה זאת בתוקף אבל אני יודע בוודאות שמאריה קארי ביטחה את זוג הרגליים הסקסיות הארוכות שלה!!!וגם בריטני ספירס ביטחה איזה איבר בגוף אבל לא זכור לי איזה!שמעו,אם זה כל כך מטריד אותנו יש לשקול לעשות תחקיר עליהם ואם לא עליהם אז נראה לי שגודי ניר מוזס שלום עשתה ניתוח פלסטי באף,דודו טופז עבר מספר השתלות שיער והוא צובע את השיער ויש כמה אנשי חדשות עם פיאות!רפי-לטיפולך!

למעלה