ג`ט לי?

Youdha

New member
ג`ט לי?

איך קוראים לאומנות לחימה של ג`ט לי והאם יש אותה בארץ ואם יש אז איפה? בתודה מראש יהודה

NetDragon

New member
אם אני לא טועה.

ג'ט לי מתעסק בוושוו. ואני בטוח שיש נבחרת וושו בארץ. ביקרתי פעם באתר שלהם אבל אני לא זוכר את הכתובת שלו.

t h e saint

New member
בהמשך לשאלה...

אם יש פה מישהו אשר יודע באיזה אומנות משתמש אומן מפורסם זה או אחר..בבקשה שירשום זה מעניין לדעת.. ומזה אותו וושוו שג'ט לי משתמש ??!?

NetDragon

New member
וושו

אפשר לומר שזה סוג של קונג פו מודרני שמתפתח בעידוד ממשלת סין. אני משוכנע שיש כאן אנשים שיכולים לפרט יותר טוב ממני.

CountDust

New member
וושו

הפירוש המילולי הוא "אומנות לחימה" ובעבר אכן התיחס לכל הקשור באומנויות לחימה. כיום המונח משמש בעיקר לתאור הגישה הספורטיבית והתחרותית יותר המעודדת על ידי הממשלה הסינית.

Youdha

New member
המורה שלי אמר לי:

שוושו זה שילוב של קונג פו עם אקרובטיקה.

neko

New member
דוגמא נפלאה לWUSHU ניתן למצוא

באתר הזה, לרבות סרטונים מרהיבים. ד"א, הבנתי שאושר להוסיף מקצה של WUSHU לאולימפיאדה של בייג'ינג ב2008.

frodo1

New member
וושו

הייתה תקופה בסין שאסור היה ללמוד וללמד קונג-פו, אז פותחה אומנות הלחימה הספורטיבית המודרנית, וושו. אני רק יודע שזה מאופיין בהמון תרגילי אקרובטיקה, ושבניגוד לקונג-פו, זה ספורטיבי.

Sham 69

New member
מה?

לא חשבתי שיש הבדל בין וושו לקונג פו.. חוץ מזה שוושו זה שם מודרני יותר לכלל אומניות הלחימה הסיניות.. ויש מקום פה בארץ שמלמדים בו וושו?

למעלה