ג`ואי תזהר ממני

oshritco

New member
ג`ואי תזהר ממני

תשמע לא תספיק אתה לא בצ`אט אתה גם לא כותב לי הודעות...??? או ד``שים..? טוב עכשיו באמת תזהר ממני כי אני מתעצבנת חחחחחח סתם נשמתי אני חולה עלייך אבל יותר מתגעגעת תודה על הכול, בקשר לסופ``ש האחרון היה מדהים מבחינתי אני מתה עלייך רק אל תשכח אושררר (ד``א התכוונתי בכותרת לכתוב רובי)

Joey*

New member
טייגרית!!!!!!!!

שמתי לב שאת טוענת לחוסר יחס מצידי, ואני שוב מתנצל שאין לי זמן לכתוב הודעות כמו בעבר...עקב כך ובהתאם בזאת... אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך,אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך,אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך,אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך,אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך, אוהב אותך הרבה אוהב אותך,וכ``ו וכ``ו... אם תקראי את זה בין 00:00 ל-00:30, תתקשרי אלי לפלאפון... שלך לנצח, ג`ואי. נ.ב.- מה שלום הבו שלנו? (טייגר-ג`ו)

oshritco

New member
ג`ואיייייייייי נשמתיייייי

רק שתדע לך שאני אוהבת אותך יותר ואתה לא תצליח לתאר לעצמך כמה זה שינה לי את מצב הרוח (( ואני רצינית ביותר)) אני באמת מתה עלייך ,אתה בחור מקסים וטוב שהכרתי אותך.... טוב אנחנו כבר נדבר בטלפון אז שוב.. אני מתהההההה עלייךךךךך אושר

למעלה