ג. המורה

ג. המורה

זה מספר שבועות שאני מתהלכת ובמחשבתי דמותו של ג המורה. פגשתי אותו בשיח ודיון ורציתי במקום דיוןז... מה דעתכם על פינטוז על מורים עם נוכחות?

*g99

New member
לפנטז זה מצויין ורצוי..

חלקם יכולים להתממש וחלקם רצוי שישארו כפנטזיה בלבד.. אז תפנטזי והעיקר שתדעי גבולות..

גבולות

אני לא תלמידה, גם אני מקיימת דיונים למורים באותו בית ספר וכשנכנסים לחדר מורים אפשר לראות בזווית העין את ג. המורה מוריד קטנה עם גב הזין. התבטאויותיו הן כל כך מיניות ומגרות לא כלפי תלמידים אלה כלפי מורות.

*g99

New member
התכוונתי בכללי..

כל פנטזיה יש לה ייחוד.. ישנן שנועלמימוש וישנן שישארו בגדר פנטזיה בגלל מליוני סיבות. אין קשר למי אנחנו,בין אם מורים,תלמידים או כל דבר אחר..

בעניין מורים.....

בתיכון היתה לי מורה למתמטיקה.... ג´ינג´ית,סקסית,מדהימה בשיעורים שלה...הייתי יושב ומדמיין בלי גבולות שהיא היתה מתעצבנת.....היא היתה נעשית אדומה ג´נג´ית נו...... ובגיל העשרה.....ההורמונים משתוללים חופשי יום אחד..... זה היה יום חורף קר ישבתי בספסל האחורי,לבד הייתי כל כך חרמן באותו יום לא יכולתי להתאפק יותר בשקט בשקט....הוצאתי אותו הסתכלתי עליה... דמיינתי אותי ואותה ערומים באמבטיה מזדיינים בטרוף ו.......גמרתי בכזו עוצמה..... שהשאירה אותי רועד זכרון מתוק על מורים ו......מורות

kali florida

New member
מוקייייייי../images/Emo66.gif

חחחחחחחח מוקי יש לך את זה בפינטוזים אהההההה אין לך בעיה לפנטז בכל מצב אחלה

פנטזיה מוכרת

בדר"כ הפנטזיות סובבות סביב מישהו שאנחנו מכירים או עובדים איתו, ועוד במיוחד כשהוא בעמדה מסויימת, איזושהיא עמדה,מחוץ לחיים הפרטיים,אלא עבודה וכו´... בלימודים זה מרצה, בעבודה מנהל, בכביש שוטר.. קשה להסביר את זה, אבל זה קיים, ודעתי חיובית כל עוד זה חוקי

וואלההה כןןןןן

זה איזשהיא פנטזיה ברורה, על מישהו שהוא בעמדה מעלינו, או מפורסם, או כל דבר שהוא זה מוכח בשטח

סגן המנהל

אני חושבת שלכולנו היו פנטזיות על מורים או מישהו אחר מסגל ההוראה בשלב זה או אחר. בוא נאמר שאם לא הייתי שפנה בצעירותי (היום אני חתולה...) הייתי מממשת את הפנטזיה עליו.

למעלה