ג-א-ו-נ-י

bluesweet

New member
ג-א-ו-נ-י

מה שאנגל עשה לגבי העסקה על קונור גאוני מדהים,אהבתי מה שעשו עם זה,זה היה ממש אבל ממש יפה שיחקו אותה,אני מוריד את הכובע לפניהם ג-א-ו-נ-י מדהים פשוט פשוט פשוט אין מילים. :) :) :) :)

אני חייבת להסכים, אין ספק.

זה גאוני. לחלוטין. ראיתי את הפרק היום גם והוא מדהים. וזה בפעם ה-100 או משהו.. :) כדאי לך, ולכל מי שלא קרא עוד, לקרוא את הניתוח של המסך המפוצל(www.tve.co.il) על הפרק, הרגע גמרתי לקרוא אותו, וזה ממש מעולה. במיוחד אחרי הפרק. הם העלו נושאים שגם אני חשבתי עליהם, סיפרו דברים שבכלל לא הבחנתי בהם, וזה ניתוח מעמיק ומרתק. enjoy. מיה.

בהחלט פרק מדהים.

אני מת על השם של הפרק. טים מיינר (שכתב וביים את הפרק), כותב בחסד. מה שיפה מאוד לדעתי, ששם הפרק הוא "Home", בעצם סוגר מעגל עם סיפורו של קונור. בפרק האחד לפני האחרון של העונה ה3 "Benediction", שאותו גם ביים וכתב מיינר, יש דיאלוג קטן בין אנג'ל לקונור: Angel: "Look - why don't you just - stay here? - I know it doesn't feel like it yet - but this could be home for you." Connor, staring straight in front of him: "I don't have a home." סגירה יפה.

p_nurit

New member
מסכימה בהחלט

בכלל העונה הרביעית היתה מעולה החמישית בינתיים קצת מאכזבת אותי

מה לדעתכם הרעיונות הכי גאונים שהיו

בוורס של באפי ואנג'ל? ולא פרק דווקא , אלא יותר סצינה או רעיון שעמד מאחורי משהו. ואל.

NimaZ

New member
שני פרקים:../images/Emo108.gif

הרעכיון שלהם פשוט אלוהי: התעוררת בעונה הרביעית של אנג'ל נורמלית שוב בעונה השישית של באפי

k R I P s

New member
אמממ

נורמל אגאין ללא ספק. הסוף של האש. צפוי, המחזמר, הקטע שהם מודעים לשירה. כל מחזות הזמר הרגילים השירה באה בטבעיות והדמויות לא מודעות לזה. פה הן מודעות. ואני לא יכול לחשוב על עוד משהו כרגע

toxic vamp

New member
ברק,

אתה חייב להפסיק לצטט או להגיד דברים שקראת מהמאמר במסך מפוצל!
סתם! אתה יודע שאני אוהבת אותך....

k R I P s

New member
נהה.. שטויות. זה לא מהמאמר.

זה ידוע. וגם דיברתי על זה עם המורה לתקשורת שלי

nick at noon

New member
earshot

. Every single person down there is ignoring your pain because they're too busy with their own. The beautiful ones. The popular ones. The guys that pick on you. Everyone. If you could hear what they were feeling. The loneliness. The confusion. It looks quiet down there. It's not. It's deafening

ממ מאיפה להתחיל?

אחד הדברים הכלליים. באפי ואנג'ל (או בעצם נגיד ג'וס), בין הסדרות היחידות שמעבירות כל כך הרבה משמעות על ידי רמזים, שגורמות לצופה לגלות בעצמו ושמצריכות מאמץ גם מהצופה (זה לא רק העניין שמשתמשים בזה, אלא האופן שבו משתמשים בזה). למשל על ידי הבעות, אמירות או סצנות שנראות לכאורה סתמיות. זה דברים שטבועים בסדרות האלה. סדרה אחרת שאני יכול להגיד שזה חלק מהמאפיינים הגאוניים שלה זו "הסופרנוס" (כן, כן). לגבי קטעים/פרקים גאוניים. בעיקר אגיד פרקים. באפי: אפשר לבחור הרבה פרקים מהעונה ה2 לא צריך להרחיב יותר מדי. משהו שגאוני לדעתי בעונה הזו, זה שהפכו את אחת הדמויות הראשיות לביג באד של העונה הזו (אנג'ל לאנג'לוס כמובן). לדמות סדיסטית ומטורפת. וזה לא קרה אחרי מספר פרקים מתחילת הסדרה, אלא בעונה ה2, שכבר נקשרו לדמות הזו, שהיא אחת האהובות, וגם הקשר שלה לגיבורה הראשית הוא מעל ומעבר. כמובן גם ספייק ודרוסילה. בעונה ה3 גם אפשר לבחור, אבל לא קופץ לי לראש כרגע. בעונה ה4 "Hush" ו- "Restless" בעונה ה5 כמובן "THE Body" (מדהים, ובמיוחד המונולוג של אניה על ג'ויס). עונה 6, כמובן המחזמר, "Normal Again" (הסצנה אחרונה הופכת אותו לזה). וכמובן סצנת המוות של טארה (מהסצנות המזעזעות ומהקשות שראיתי, ולו רק גם בגלל המהירות וגורם ההפתעה, שחושבים על זה, זה די מטורף). חייב לציין את הטריו, הדמויות ה"רעות" הכי קורעות וגאוניות שראיתי. עונה 7, "Storyteller" כמובן. אנג'ל: העונה ה1, תמצית הדמות של אנג'ל ב "I Will Remember You" , לשאת בזיכרון ובכאב ולא לאהובים שלו (הרעיון הוא העניין). בעונה ה2, הטיול הקצר שאנג'ל לוקח עם הולנד במעלית ב"Reprise". נושא גיהינום משמעות המעשים, והתפיסה של הדברים האלו. עונה 3, ממ מוזר, גם בעונה הזו באנג'ל, לא קופץ לי משהו לראש. עונה 4, מה שלילה אומרת לווסלי ב"Habeas Corpses" "Funny thing about black and white? you mix it together and you get gray. And it doesn't matter how much white you try and put back in, you're never gonna get anything but gray." "Awakening" וכמובן "Home" (שכמו "אני אזכור אותך", הוא מתמצת במובן מסוים את הדמות של אנג'ל). לעונה ה5 אני לא אכנס, מטעמי ספויילרים. שאר הפרקים בשתי הסדרות הם "פשוט" מצוינים ולא נכנסו לרשימה למעלה (בטוח שכחתי פה ושם, ויש אלף ציטוטים ודיאלוגים שאפשר להכניס). ולסיום, אשים את המונולוג היפהפה של אניה: I don't understand how this all happens. How we go through this. I mean, I knew her, and then she's, there's just a body, and I don't understand why she just can't get back in it and not be dead anymore. It's stupid. It's mortal and stupid. And, and Xander's crying and not talking, and, and I was having fruit punch, and I thought, well, Joyce will never have any more fruit punch ever, and she'll never have eggs, or yawn or brush her hair, not ever, and no one will explain to me why.

למעלה