ג. אגב יצירות...

מעגלים

New member
ג. אגב יצירות...

אתמול עלעלתי בשירים שכתבתי ויש שיר שכתבתי לפני כמה שנים לידידה קרובה שמתאר את תחושותיה אז. אני בטוח שיש רבים שיזדהו עם השיר לפחות בתקופות מסוימות בחייהם. השיר מוקדש כמובן לכולם (ג. פשוט האיצה בי לשחרר קצת מהן) יש לי חומה מבוצרת היטב שערים נפתחים נסגרים נורות אזהרה ואנטנות גדולות ובכל כניסה יש שומרים יש כניסה רק למי שחיכה שהשער אולי יפתח ונתן תקוותו אמונו ואונו והוכיח את מה שהוכח והיה סבלני והיה מתחשב וסבל את סופות המשבר ואם הוא עמד בכל אלה וחי הוא עשוי כבר אולי לוותר מוקדש באהבה רבה לאלו הרוצים לפתוח את השער לליבם משה

זהרי

New member
ואם יצירה על משהו בעבר שקרה אז.....

הדמעות שלי הינן בתוכי רוצות לצאת אבל סגורות בעיני הדמעות שלי יורדות בגללה יורדות בגלל אותה אהבה ולא תדע היא על מה ולמה רק כשתקרא תדע העלמה והדמעות ממשיכות לרדת בפניי יורדות ללא לאות על לחיי כל דמעה בגלל משהו שקרה והרבה דברים קרו ודמעות בהתאם ירדו וכעת מנגב את השיירים כי דמעות לא יורדות בנתיים כך יושב וחושב על האהבה.. כותב.. זהרי

ג.

New member
זהרי... ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

ולא אוסיף....

זהרי

New member
לשמוע מחמחאה ממך ...

ועוד בצהרים כאן ... להעלות בי חיוך.. מה נשאר לי חוץ מלומר לך תודה רבה זהרי

זהרי אני חייבת לדעת!!!!!

מאיפו כל השירים האלה, יש לך איזה ספר מוכן? אני רוצה להבין איך זה קורה, אל תואמר לי שהכל ככה ספונטני נשלף
אני המומה כל פעם מחדש, איזה עוצמת רגשות מובעות דרך המילים-אני מסוקרנת חייבת תשובה מהירה !!! שיהיה לך יום נפלא מלא אושר ואהבה ובלי שום דמעה רחל-נשמה

זהרי

New member
זמן הכתיבה של שיר או סיפור

אינו עולה על חמש או עשר דקות אני מוציא מה שיש בי באותו רגע ולכן לעיתים כותב עם שגיאות כתיב זהרי ....שמוסר לך דרישת שלום חמימה ויקרה..

ג.

New member
ואוו מעגלים!!!!! ../images/Emo12.gif

זה עלי... רק תגיד לו שלא יוותר...
תודה
(פרחים זה יותר מהלב...)

מעגלים

New member
אני אגיד לו.... ../images/Emo13.gif

ששוה לחכות ולא לוותר כי בפנים אני בטוח יש
רחב ומלא אהבה משה

משה בוקר קסום ../images/Emo23.gif

וואו איזה שיר מדהים!!!! איך איך פותחים את שער הלב, בלי שיכנס לתוכו גם הכאב
בוקר קסום מלא אושר ושמחה מרחל-נשמה

מעגלים

New member
רחלי חסרת לי פה אתמול במשך היום

ראיתי שהיית כאן בערב... מה עושים עם הכאב? האם נסגור את ליבנו בכל פעם שניפגע? האם הכאב של ה"לבד" עדיף? מצטער על הנוגות הזו על הצהריים... יום מקסים שיהי לך רחלי נ.ב מבטיח שנשוחח טלפונית בקרוב (אני עסוק לאללה בזמן האחרון) משה

סיון b

New member
משה, אני חושבת

שבאופן טבעי הלב נסגר קצת שנפגעים... אני לא חושבת שזה רצוני כל כך, אבל כולנו מתחילים ללבוש חליפת מגן אחרי פגיעה, אולי ניפגע פחות בפעם הבאה. אבל נראה לי שזה קורה באופן טבעי... ו... האם הכאב של ה"לבד" עדיף? תלוי עד כמה אתה אוהב את עצמך ועד כמה אתה מאמין בעצמך ללא בן זוג... לי, באופן אישי, יש בעיונת, אני מעדיפה את הכאב של ביחד, מאשר הכאב של הלבד. כן, כן, בעיה. לא נשמע טוב, אבל זה מה יש. נורא אינדיבידואלי... סיון

משה-מקסים שלי אתמול היה יום הממ

טוב האמת שבבוקר הפחד השתלט, בצהריים חברת חשמל סגרה לי את המחשב בערב רציתי לכתוב ולקשקש אבל אז היתה לי הזכות לדבר בטלפון שעות עם מאיה שאין זהו נכנסה לי ללב ובערב כבר הכנתי את הקפה לשבת ולקרוא ואז שיחת טלפון (טוב נו לאחות אפשר לסרב), שעות של כל הערב להסביר לה על רגל אחת כל מה שצריך על תוכנת WORD, וככה בלילה כבר הכנתי כוס תה ועוגה , אמרתי זהו רחל שיעורי בית את משלימה . אז אמא (שאת השומרת מחליפה), אמרה לי יאלה רחל מהר למכונה, אני כבר עירה, אז הנה אני פה היום לא הולכת לאף מקום, כאן איתך, ועם כולם המון יום קסום מלא אושר

Talia E

New member
כל כך הזדהיתי... ../images/Emo20.gif

זה כל כך כיף, כשיש שיר שמבטא בצורה כל כך יפה את מה שמרגישים תודה!

משה פשוט..........

וואו אני מאד נהנית מהשנינות המתומצתת בשירים שלך, כיף לי לקרוא אותם. שלך באהבה טל

למעלה