ג׳וליאן

ג׳וליאן

קרסת על גבי.
כובד גופך חדר אל תודעתי כשמיכה עבה המכסה אותי לפתע, נדבקת לגבי המיוזע.
המשקל שלך עלי לא האט את גופי הנתון עדיין בעיצומה של סערה, מיטלטלת אנה ואנה, ראשי משוך לאחור כשידך בשערי, מיללת וגונחת כשאצבעותי מעסות את הדגדגן הזקור והסמוק מדם.
נשכת את כתפי.
צעקתי.
מופתעת משיניך שנינעצו בבשרי, בתיאום מושלם, עת הטלתי עוגן וכבשתי את המטרה.
בתוכי התחוללה התפרצות ואחריה נכנעתי גם אני,נפלתי קדימה, רועדת לתוך השקע במזרן, כבדה כפליים תחתיך.

קודם לכן נעת בתוכי בכל הכוח שעמד לך. הלמותיך הוציאו מגרוני יללות, נהמות וזעקות.
משונה היא חדוות התשוקה.
יצאת ושוב הדפת עצמך בתוכי, נשאב פנימה ושוב מושך לאחור, מזיין בתנועות בטוחות, בשליטה מכוונת.
אשכיך נחבטו בי כשתנועתך הלכה וגברה, בא בפתח ההדוק, שכבר מזמן נפער דיו כדי לקבל אותך לחיקו החמים והעוטף במלא רקמותיו, מבלי היסוס.
ניסית להאט, להשתהות מדי פעם, רוצה להתענג על הרגע, למתוח אותו עוד.
אולם הרעידות שלך בתוכי בישרו על כך שהרגע שלך קרב ותכף תחצה את הסף, תשחרר לתוכי את מטען הזרע ותיפול עלי כשגלי העונג שלך שוצפים וקוצפים וליבך הולם בחוזקה.

כשניצבת לפתחו של הנקב ההוא, הסגור בכיווץ איתן, מפזר את הלחות הרבה שאספת עם הזין שלך עת שקעת בלוע הרטוב הסמוך, לא שיערתי בנפשי כי תחדור אותו באיבחה אחת, נחושה והחלטית.

קודם לכן כבר הפכת אותי ואני אותך והיית בתוכי עם לשונך, ולשוני כרוכה על הזין שלך, כשגהרתי מעליך, מתחככת בך במהירות, שדיי הכבדים נחבטו וקיפצו, מעלה ומטה, וידיך אחזו בלחיי ישבני, מעכו את הבשר המאדים, התגלגלנו והשתוללנו לרוחב המיטה, מתייצבים בכל תנוחה אפשרית, כאילו מנסים לפצות עצמינו על כל אותן פעמים שלא.

היה זה כשרכנתי לרגע הצידה, להניח בצד בביטחה את העגיל שהשתחרר פתאום מהאוזן שלי והפנתי לעברך את ישבני, מתיצב מול פניך, מתגרה.
התרוממת באחת, וברגע של תושיה, אחזת באגני וחדרת.
רעד של כאב מהול בעונג חצה את גבי.
רגע!
ציוותי אותך לעצור,
רוכנת מטה,
נוטלת אותך בידי, ומכוונת,
מחדירה אותך טיפין טיפין.
נושמת לתוכי נשימות גדולות של הרפיה, עד שהרגשתי להפתעתי את שערות הערווה שלך מתחככות בפלחי העכוז שלי.
הגעת עד הקצה, וגופי קיבל אותך במלוא אורכך לתוכו בהכנעה, ברכות.
׳עכשיו תזיין אותי!׳ ציוויתי שוב, ..׳וחזק׳ בגוף רפוי מעונג, קיבלתי את תנועתך המחליקה פנימה והחוצה, והרגשתי את אותה עננה של עצבים שלרוב רדומים,
לפתע מגורים,
במצב חישה מקסימלי,
שולחים אותות של חשמל מעקצץ עד קצות כפות רגלי שהחלו להימתח ולהתקמר, בתיאום מושלם עם קצב הלמותיך בתוכי.
סובבתי ראשי לעברך ככל שהגמישות בצווארי איפשרה לי, אך ראשך טמון היה בין עצמות השכמות המוגבהות עת ניצבתי על זרועותי הישרות, נתמכות במיטה, ועכוזי מופנה אליך, מתנדנד אתך בקצב שהלך וגבר וידי שלוחה הייתה בין שפתי, לוכדת את הדגדגן ומשפשפת אותו בעצמה, כמו שרק אני יודעת.
שתי אצבעות ישרות, פוערות את שפתי, ונשלחות אף מעבר, מתחככות בגזע הזין שלך, בתנועת הבוכנה שלו פנימה והחוצה. האצבע שביניהן כפופה, והכרית מונחת בדיוק מושלם על ראשו של הגוש הקטן והנוקשה, מביאה אותי בטיפוס עיקש למעלה, אל פסגת העונג, כשנחשולים של רטט יוצאים ממנו ונשלחים לכל קצוות גופי.

נותרנו כך, שוכבים בשכבות, עוד רגעים ארוכים ומתוקים.
אדוות של טלטלה עדינות עוד שלוחות באיברי הפזורים לכל עבר, הסרעפת שלי עולה ויורדת כשאני מכניסה חמצן לראותי ששכחו לנשום לפרקים.

ואתה, שכבר חלף הנחשול הסוחף בגופך, והרוגע פקד אותך, מנשק ונושך קלות את עורפי, מלטף את אצבעותי באצבעותיך ורגליך נצמדות בכיפוף קל לאורך רגלי, ברך בשקע ברך, פלח עכוז בשקע אגן, זין שמוט בין פלחי ישבני, ונושמים יחד, כגוף אחד, מרחף בענן של עונג סמיך ומתוק.

giligil55

Member
חזרת עם פוסט מצויין

וטוב שחזרת ...התגעגעתי מאוד

גם לי

כיף לחזור, לפעמים המוזה חומקת, הפעם זו הייתה הפוגה ארוכה.
מקווה שחדוות הכתיבה לא תתפוגג...;)

תישארי גם שאת לא כותבת משלך

תסמכי על החברה פה יקירה הם חמים ותוססים
המוזה פה שופעת ומשפיעה על כולם
אבל בשביל זה צריך להשאר בסביבה גם שלא כותבים מהבפנים שלך

ברוס12

New member
ואוו מאוד מרשים !!

את חזקה בפנטזיות וסיפורים ..
אהבתי מאוד !!

נחמד מאוד , כתוב בשפה טובה, משובחת.. אבל...

לא יודע מה בדיוק מציק לי, ואיך לבטא את זה במילים
קצת כמו לתאר מצב של שני מכונות מכניות שעובדות בייחד בשפה פיוטית גבוהה.
השפה מעולה. משובחת. פיוטית. לירית. מדויקת
התיאור פלסטי לגמרי.
אבל בתכל'ס ? הכול מכאני. כמו שני מכונות מסובכות. ביולוגיות. של בשר דם עצמות ורידים שערות עור מגע חושים הכול.
כמעט הכול
את יודעת מה היה חסר לי ?

רגש

איפה הרגשות של 2 המכונות סקס האלה ?

זה היה חסר לי כאן

אם יותר לי להעיר

למעלה