גשר האם גשר בצבא זה בעייתי? ז"א להסתדר עם גשר וכל זה? בכלל,יש בצבא אנשים עם גשר?
י ילדה יפיופה ומתוקה New member 24/9/06 #1 גשר האם גשר בצבא זה בעייתי? ז"א להסתדר עם גשר וכל זה? בכלל,יש בצבא אנשים עם גשר?
ל לiלי חתiלי New member 24/9/06 #3 אני בהתלבטות אם לעשות.. =[ כי הדבר היחיד הבעייתי אצלי זה ש-2 השיניים הקדמיות למעלה טיפטיפה בולטות.. ממש קצת.. הרופאה אמרה שאני ממש לא חייבת כי זה לא רציני בכלל... זה שווה את זה..? =/
אני בהתלבטות אם לעשות.. =[ כי הדבר היחיד הבעייתי אצלי זה ש-2 השיניים הקדמיות למעלה טיפטיפה בולטות.. ממש קצת.. הרופאה אמרה שאני ממש לא חייבת כי זה לא רציני בכלל... זה שווה את זה..? =/
ס סנוביש New member 24/9/06 #4 ברור יאללה נו זה כולה גשר בשיניים כשהיה לי בכיתה ט' זה לא מנע ממני להתנשק אם זה מה שאת חוששת ממנו. בטח שזה שווה את זה, את לא רוצה חיוך יפה?
ברור יאללה נו זה כולה גשר בשיניים כשהיה לי בכיתה ט' זה לא מנע ממני להתנשק אם זה מה שאת חוששת ממנו. בטח שזה שווה את זה, את לא רוצה חיוך יפה?
ל לiלי חתiלי New member 24/9/06 #5 להתנשק..? פחחח לא.. חבר שלי יקבל את זה וישתוק.. אבל לא דעת כולם עברו את השלב הזה ואני אהיה תקועה עם גשר..? לא רוצה.. =[
להתנשק..? פחחח לא.. חבר שלי יקבל את זה וישתוק.. אבל לא דעת כולם עברו את השלב הזה ואני אהיה תקועה עם גשר..? לא רוצה.. =[
ס סנוביש New member 24/9/06 #6 אויש נו את סתם בסרטים ניסית שאת יודעת על מה את מדברת? מניסיון אני אומרת לך, כשהיה לי זה לא הפריע לי בכלל. למרות שאולי יהיו כאלה שזה כן..
אויש נו את סתם בסרטים ניסית שאת יודעת על מה את מדברת? מניסיון אני אומרת לך, כשהיה לי זה לא הפריע לי בכלל. למרות שאולי יהיו כאלה שזה כן..