גשר הקריה-עזריאלי

neron13

New member
גשר הקריה-עזריאלי

ובפינתנו היום: משטח ההליכה האחרון (המערבי), ממתין למרגלות הרגליים שלו. בנתיים בונים פיגומים על מה שכבר הקימו, בתור תמיכה לקשתות. טיפה יותר דרומה, שברו את גרמי המדרגות לגשר הבטון הישן שליד בית קלקא, ועובדים במרץ על פיתוח המחלף

danezeq

Member
מה זה גשר הבטון שליד בית קלקא?

מהה זה בית קלקא? ואיזה גשר יש שם? הורסים אותו?

neron13

New member
לא הורסים

מצטער להרוס את התמונה אבל סימנתי את בית קלקא ואת הגשר. הגשר נשאר לפי כל התוכניות שהועלו בפורומים הרלוונטים

four seasons

New member
לדעתי הגשר מאוד לא בטיחותי...

הורידו לו כבק שתי תמיכות, מעבר לכך היכן שהוא מסתיים מהצד השני של בית קלקא סוללים את כביש ההשמש של ר"ח הארבעה... הגשר הזה חיוני, אבל צריך להחליף אותו באחר, או לפחות להוסיף לו תמיכות, אני כבר שמעתי סיפור מאחד שגר באיזור שהגשר התמוטט זמן קצר לאחר בנייתו... אם כבר מזכירים גשרים, אז קודם כל, כל הכבוד לעיריית ת"א על הגשר המדהים מעל הירקון,"גשר גנרל ווקוף" הגשר הלבן סמוך לתחנת רידינג שלדעתי הוא הגשר הארוך ביותר להולכי רגל, והגשר הסמוך לא שנפתחת שבוע שעבר, סמוך לחניון רידינג, אני לא יודע מה שמו, אני מאוד אוהב את הגשרים האלו... עצב גדול אם עיריית ת"א תאשר את פתיחת הגשר שנבנה עכשיו ונתחבר לעזריאלי ללא אפשרות לעלייה וירידה מצד עזריאלי, במידה וכן זה יהפוך להיות גשר קפיטליסטי... חוצמזה אני אשמח לשמוע אם יפתח בתפוז פורום שיעסוק בגשרים, להולכי רגל, מכוניות, רכבות, מעל כביש, נהר, גם מנהרות ומעברים תת קרקעיים להולכי רגל ומכוניות, ככל שהערים מתפתחות, יש צורך בבניית גשרים או החלפת גשרים ישנים, אשמח לדעת על עוד פרוייקטים של גשרים ומעברים בת"א ובארץ בכלל, כגון המעבר התת קרקעי בתחנת האוניברסיטה, או הגשר בבית חולים רבין (פ"ת)...

shnichsser

New member
זה גשר מכוער

לדעתי זה עצוב שהורסים בתים ישנים ובמקומם בונים בינינים מפאר ממילא חברת ההי טק שתעבוד שם תפרוש את הרגל.אני אוהב את המבנים הישנים של תל אביב של יפו של אבן גביראול של שדרות רוטשילד ושל שינקין.אני חושב שצריך לשמור על מבנים כאלה.דוגמא נוספת אני גר בשכונה הדר יוסף שבצפון תל אביב ויש שם המון מבנים ישנים שבנו אותם לאחר מלחמת העצמאות וישבו אותם בעולים יש כאלה הרבה בקהילת לודג,קהילת ורשה והרסו אותם ובנו במקומם בתים חדשים.אין לי בעיה עם המבנים החדשים פשוט אני אוהב את המבנים ישנים.

למעלה