לדעתי הגשר מאוד לא בטיחותי...
הורידו לו כבק שתי תמיכות, מעבר לכך היכן שהוא מסתיים מהצד השני של בית קלקא סוללים את כביש ההשמש של ר"ח הארבעה... הגשר הזה חיוני, אבל צריך להחליף אותו באחר, או לפחות להוסיף לו תמיכות, אני כבר שמעתי סיפור מאחד שגר באיזור שהגשר התמוטט זמן קצר לאחר בנייתו... אם כבר מזכירים גשרים, אז קודם כל, כל הכבוד לעיריית ת"א על הגשר המדהים מעל הירקון,"גשר גנרל ווקוף" הגשר הלבן סמוך לתחנת רידינג שלדעתי הוא הגשר הארוך ביותר להולכי רגל, והגשר הסמוך לא שנפתחת שבוע שעבר, סמוך לחניון רידינג, אני לא יודע מה שמו, אני מאוד אוהב את הגשרים האלו... עצב גדול אם עיריית ת"א תאשר את פתיחת הגשר שנבנה עכשיו ונתחבר לעזריאלי ללא אפשרות לעלייה וירידה מצד עזריאלי, במידה וכן זה יהפוך להיות גשר קפיטליסטי... חוצמזה אני אשמח לשמוע אם יפתח בתפוז פורום שיעסוק בגשרים, להולכי רגל, מכוניות, רכבות, מעל כביש, נהר, גם מנהרות ומעברים תת קרקעיים להולכי רגל ומכוניות, ככל שהערים מתפתחות, יש צורך בבניית גשרים או החלפת גשרים ישנים, אשמח לדעת על עוד פרוייקטים של גשרים ומעברים בת"א ובארץ בכלל, כגון המעבר התת קרקעי בתחנת האוניברסיטה, או הגשר בבית חולים רבין (פ"ת)...