גשמים

אסתר884

New member
גשמים

פרים שמח, היה לי חלום שבו אני רואה גשמים חזקים.. נאמר לי בחלום שעומדים לרדת גשמים רבים על ישראל. יש את הפירוש הכתוב בספרים.. שזה דאגות וצרות גדולות. האמת שגשם זה ברכה.. אשמח לפירושים נוספים. חוץ מזה יצא לי השבוע לחלום כי אני מגיעה לבאסטה של ממתקים.. עם גבר שאינני מכירה היו שם סוכריות ועוד מיני מתיקה. באיזה שלב לקחתי קרמבו.. ואחרי ביס אמרתי שהוא מגעיל.. אשמח לפירוש גם כן. שיהיה שבוע נפלא אסתר

Amaterasu

New member
לא להסתכל בספרים

זה לא פורום פירוש חלומות, זה פורום חלומות צלולים (האפשרות לגלות במהלך החלום שחולמים). אני רק מוכרח להגיד, שכחוקר חלומות ומישהו שמאוד מאוד אוהב ומעריך את התחום, בבקשה ממך, קחי את אותם הספרים ותזרקי אותם לפח. שום ספר לא יכול לפרש חלום - מפני שזה משהו אינדיבידואלי לחלוטין. כדי לדעת מה גשם אומר בחלום שלך, את מוכרחה לבדוק מה גשם אומר בשבילך - לא בשביל כותב הספר - ומה הרגשת באותו הזמן בחלום.

נתנאל56

New member
רק בהתייחסות לתגובה של Ameterasu

אם אתה טוען שהספרים הם חסרי ערך, אז מה דעתך על האתרים של פירוש החלומות ואם גם הם חסרי ערך אז איך עוד אפשר להבין את זה ? ולסמוך דווקא על הפורום של הפירוש?

Amaterasu

New member
כן

כן בהחלט, כל רשימה באשר היא של פירושים קבועים לחלומות - היא טעות. רשימות כאלה (בספרים ואתרים) יטענו לדוגמה: ששן בחלום היא מזל רע, תמיד, בכל חלום, לכל חולם, לא משנה מי חלם, על מה החלום ומה הוא הרגיש בהקשר הזה. בוא נקח למשל מישהו שעבר תאונה, ילדה שעברה טיפול שיניים כואב, ורופא שיניים. שלושתם חולמים בדיוק את אותו החלום - בו הם עוקרים לעצמם שן. שלושתם יקחו את אותו הספר - שם יהיה כתוב שעקירת שן מסמלת מחלה נוראית או מוות מתקרב. אין אפשרות שזה יהיה אמין! זה בדיוק כמו הורוסקופ. בוא נגדיל את טווח החולמים לכל האנשים בעולם שחלמו שהם עוקרים לעצמם שן הלילה. אני מאמין שיש לנו כמה מאות, אולי אלפים. זה אומר שכל אלה הולכים למות או לחלות בקרוב? ממש ממש ממש ממש לא. חלומות הם דבר כל כך אישי, שאין אפשרות לנבא מה אומר סימבול מסוים לכל מי שיראה אותו בחלום. הסיטואציה משנה הכול, האדם החולם, הרגשות שהוא חווה בהקשר לסימבול... עכשיו, בנוגע לפורום פירוש החלומות של תפוז (בפורומים אחרים יכולים להקריא מספר וצריך להיזהר עם זה) זה כבר משהו קצת שונה, בגלל ששם מבקשים פרטים על החולם שיכולים לעזור בפירוש, ועובדים יחד איתו כדי למצוא מה הסימבול הזה אומר בשבילו ספציפית. למשל, דבר שהייתי שואל מישהו שעקר לעצמו את השן בחלום, זה: "אם אני אראה מישהו באיזו סיטואציה ואני אגיד לו 'אחי, אתה עוקר לעצמך את השיניים!', כמו מה זה נשמע לך? מה נראה לך שהוא עושה בחיים שגרם למוח שלו להמשיל את זה לעקירת שיניים?" יכול להיות שהחולם יענה שזה דבר טוב, יכול להיות שזה דבר רע. לכל אחד יש את עולם האסוציאציות האישי שלו, ואי אפשר לכפות את האסוציאציות של איזה שרלטן שכתב ספר על כל החולמים בעולם. אבל זו דרך טובה לקחת מאנשים כסף, כי הם בטוח יחזרו אליך לעוד.

למעלה