גשמים ותיאבון...

Amoureuse

New member
זוזוברה זה החדר אוכל טירונות?

לא אוהבת אותה ולא את המקור ווגממה. לא אוהבת שמכריחים אותי לשבת בשולחנות של חדר אוכל, לא אוהבת שמוציאים את האוכל איך שבא להם בלי קשר למנות, סועד אחד יכול כבר לסיים לפני שהשני יקבל את האוכל וכו'. אני אוהבת מסעדה בה אני מרגישה שמכבדים אותי כלקוחה ולא מסעדה מתנשאת. מילא אם האוכל היה מצדיק את זה... אם כבר בא לי נודלס אז ג'ירף. (אך איזה כיף זה לקום בבוקר ולהרביץ קטילה, איזה קתרזיס, עכשיו אפשר להתחיל לעבוד)

lady_anne

New member
בזוזוברה לא באים לנוח על זרי הדפנה

ודווקא יש פלוס גדול מאוד כשאוכלים שם עם ילדים (וברור שלא אני היחידה שעמדתי עליו) - המהירות. כשהאנשים הנמוכים רעבים הם הרי מסוגלים להיות פחות נחמדים מהרגיל, ובזוזוברה מזדרזים איתם עד כמה שאפשר. כשבאים בפורמט משפחתי של לאכול וללכת זוזוברה דווקא עושה עבודה לא רעה בכלל (ואפילו טעימה גם למבוגרים).

maya100

New member
גמני אוהבת את זוזוברה

אינספק שהיא הרבה יותר מהירה מהג'ירף (ויש לה גם קסם משלה בעיני, מאודדד אוהבת את המנה הירוקה החריפה) <זאת כמובן מבלי להפחית מאהבתי לג'ירף
>

ו שתי

New member
אנחנו הולים לזוזוברה משני טעמים-

האוכל מגיע לשולחן במהירות הרעש שם מכסה היטב על הרעש שהבת שלי עושה. (גמנחנו אוהבים את הסומלא-קארי-ירוק, במיוחד היונקת)

בהחלט המקום מתאים למשפחות

אבל הוא רועש והמוני לזוגות למרות השרות המהיר יש תמיד תחושה שדוחפים לך את הבשר במהירות האור. ויאללה תעוף.

meravbr

New member
וואלה? היא אוהבת את המנה הזאת?

אני לא עמדתי בחריפות שלה

mars4

New member
בוודאי... בחורף שיש גשם

עושים הרבה יותר סקס וכשעושים הרבה יותר סקס נעשים רעבים. מכאן צא ולמד שגשם בהחלט פותח את התיאבון!

הכל תלוי אוירה ונוכחים.

השבת אוסובוקו עגל. מתבשל ומפיץ ניחוחות של שלווה ואוירה בייתית. הכנסה לתנור ל- 10 קטנות. ותוספת מלהיבה בעיצת איזה שף רוברט. על האוסובוקו: גרירת תפוז, שום ופטרוזליה קצוצה דק. אכן "מקפיץ" את טעמו הענוג של הבשר הרך.

למעלה