גשמים ותיאבון...

S i g u r R o s

New member
גשמים ותיאבון...

התעוררתי והיה שקט בחוץ. מזג אויר בפאוזה. נטול גשמים ורוחות צורחות.. השמש אף הבליחה פתאום מבעד לנוצות אדים מסמורטטות מכובד הנוזלים שהיו ואינם עוד. מן אפור בכניעה, אפור עייף. אז חשבתי שזה המזג האויר המתאים. לטיול כבישים גלילי, גג פתוח לרווחה, נהמות מנוע שואג, תאבון בריא של נסיעה קרבית בפתלתלות אספלט מאתגרת ורוח פרצים שמבדרת שיער עם מוסיקה עוטפת, ריחות של יער, רגבים של אדמה רטובה..ובניית תיאבון בריא של ריחות מהבילים בקור של תחילת עונה. ואז חזר הגשם. שוב. והתאבון קצת נמוג. התערפל..מטושטש הוא כעת. פחות חד ונשכני. איך אתם עם גשם ותיאבון?

cookie13

New member
דווקא הגשם...

הכי נותן לי חשק לצאת לכיוון הגליל, להנות מיין אדום במסעדה קטנה וחמימה איפה שם רחוק מהבית....... מוותרת על הגג הפתוח, אבל החשק לישיבה קרובה לאח ...אחחחחחחחחחחחחח!

ננה f

New member
החורף ואני

מתנצלת מראש על הכותרת הלא צנועה.-:) סיגור? אני חייבת להודות שהענן המסמורטט שתיארת תלוי ומדלדל לאחר שהשתחרר מנוזליו עושה לי קונוטציה אחרת לגמרי. מעניין למה... אהמ... ניקוי גרון בפאוזה... תרגיע. תרגיעו. נרגיע. ובכן- חורף בהחלט עושה חשק לשני דברים. לצערי הם מנוגדים בתכלית. מה שניקרא גילוי העדפות, אך אויה מנוגדות, בתוך המשפחה. האחד, זה לשלוף את הרשימה המסמורטטת (פעם שניה,בגללך!) של המסעדות שכל הקיץ הלוהט בגועל נמעכה בידיים מיוזעות ובעינים עצומות, בלי לזוז מילי ומטר כדי לא לייצר חום פנימי עודף, כל הקיץ פינזטתי על המסעדות האלה ממשה באור יהודה ועד עצמון בפרדס כץ, מאלימלך המלך ועד מאמא מפרומה ובאבא ש'ך גם. אז לשלוף את הרשימה, את לוח השנה של דצומברה ז'נבייה ופברייה ואת הנייד ולהתחיל לקבוע דייטים קולינריים נרחבים מהר, מהר לפני שהקיץ חוזר! עוד באחד היא ההצעה שלך, לחילופין לשחרר גז, את הדיאטה להשליך לכל הרוחות וללכת על ספא משודרג, ארוחות שחיתות גליליות, לדהור בשבילים עם סלי פיקניק עתירי גבינות (שרק כשאוכלים בשניים- הן חוקיות) ויין משובח ודיג'סטיף לדחוף את כל הכבודה עמוד עמוק פנימה יחד עם החלומות המהומות הגחמות והחשקים כולם. לפרוש שמיכה עבה על כרי דשא רעננים ליד פרות הבשן שמעמידות פני אנגוסים לעניים ו... להתמכר. לשמש שקרנית שלרגע מבליחה, לרוח קרה שחודרת מבעד לבגד בחרכים סמויים של מותן נמוכה ומחשוף נדיב. והשני? אה... בשני אהההההההה... בשני האח לא תהיה הדבר היחיד שיחמם. ודי לחכימא ברמיזה. אגב, הזכרת לי את הוורצר קלר באתר כלשהו אי שם באלפים המושלגים, יין חם מדריך סקי עוד יותר ו... אני חושבת שיותר מזה יהיה הפורום הלא נכון באמת. אהמ... אתה מוכן להפסיק לעשות לי את זה כל פעם מחדש?

גסטרו

New member
רוחות שחיתות גליליות?? נשמע טוב

בכתב , אבל איפה בדיוק ניתן לעשות אותן ????

אחשל

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif ../images/Emo26.gif אוכל ביתי חמים

אצלנו מזג אוויר צונן ולח כזה מתבטא בריחות עזים שעולים כבר מאתמול בלילה מהמטבח... סיר גדול של חמין חיטה, אוצר בקרבו נתח מכובד של בשר בקר, תפוחי אדמה, בצלי ושומים... אוטוטו יתקבצו לכאן הסועדים והסיר ייפתח לפניהם, לארוחה מחממת קרביים שסופה נמנום חורפי מתחת לפוך
.

S i g u r R o s

New member
מעורר חושים

אפשר כמעט לחוש את הפנים החמים של הבית, הביתיות הזו שאופפת בריחות מהבילים, באדים של התכנסות פנימית וטעמי מקור שורשיים.

אחשל

New member
../images/Emo9.gif ואחרי - מעורר תחושת נמנום...

הסיר חוסל, הכלים במדיח והסועדים פנו איש איש לביתו, אל הפוך החמים...

ננה f

New member
אגב... זה אסון אחרי סעודה שכזו

רביצה במאוזן. מכסימום הכורסא של ארצ'י.

אחשל

New member
בכיף ובשמחה ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מבטיח שיהיה חמין דווקא, אבל אוכל טוב בטוח יהיה
.

ו שתי

New member
../images/Emo67.gif

איכשהו כבר שבוע וחצי שאני לא מפסיקה לאכול בערב, כשמתחיל להתקרר. היום היה הכי גרוע. נ' הכין חמין. מדיווח שקיבלתי מחברתי ש', גם אצלם בבית זה ככה, ובעלה לא הפסיק לנקר בסיר מהצהרים עד לרגעים-אלו-ממש. מראות קשים.

גסטרו

New member
אנחנו בצהרים בזוזוברה

איך אמר הבן שלנו- "אני מרגיש כמו בתוך ווק". רעש נורא, אוכל חביב ותו לא. לא, לא נחזור. מזל שבארקפה הסמוך היה כמעט ריק , מוסיקת גאז נעימה ,כורסאות נוחות- קונטרא לספסלים של זוזוברה . יכולנו להתאושש ואפילו לשוחח , טרם שובנו הביתה.

למעלה