גשם!!

nog16

New member
גשם!!

אז ככה, אני גרה ברחובות, ולפני שבוע בערך קיבלת רישיון. עכשיו, אתמול נסעתי עם אבא שלי, עד הרצלייה. בדרך לשם היה בסדר, פה ושם היה קצת טפטוף, לא יותר מזה... באנו לצאת בדרך חזרה, כשלא היה עדיין גשם. באמצע הדרך, תקף אותנו מזה גשם.. והיינו באמצע איילון, לא היה שום מצב שאבא שלי יוכל להחליף אותי בקרוב.. מבחינתי זה היה נוראי.. גם ככה אני לא משו מיומנת על הכביש, אז עוד עם כזה גשם כמו שהיה על כביש מהיר... לא קרה משו מיוחד אמנם (למזלי הרב), אבל זה ממש הלחיץ אותי.. בקושי הצלחתי לראות את פסים המקווקוים שסימנו תנתיב שנסעתי בו, ובאזורים שעוד התנקזו מלא מים על הכביש, היה בכלל נורא כי כל המים השפריצו לכל הכיוונים וכמעט אי היה אפשר לראות כלום. לא עשיתי טעויות או משו, ויצאתי מזה בשלום, אבל בכל זאת.. חזרתי מהנסיעה הזו די בטראומה. בעיקר רציתי לשתף. וגם, מה אפשר לעשות? נזהרתי והכל, מבחינת מהירות, שמירת מרחק, וכל הדברים האחרים (קראתי גם לפני כמה זמן תעצות לנסיעה בחורף שמופיע בטאגליינס), אבל זה עדיין ממש מלחיץ אותי.

talush2005

New member
לא ממש יודעת מה להגיד רק אני אגיד

תגידי תודה שלך זה קורה אחרי שיש לך רישיון , אני אצטרך לעשות טסטס בקרוב ב"ה בחורף הזה ואם חס וחלילה יהיה כזה גשם הרבה ימים , זה אומר שלא יהיה לי רישיון בשנה הקרובה :( זה הכי מפחיד אותי בעולם אבל אין מה לעשות !!! לנהוג בגשם-את תלמדי תאמיני לי הייתי מעדיפה פי 100000000 להיות במצב שלך ולא לפני טסט בחורף! כל כך לא רציתי להגיע לזה אווווףףףף :(

nog16

New member
אולי, אבל..

עכשיו אני במצב שיש לי רישיון, אבל בשיעורי נהיגה לא יצא לי אפילו פעם אחת לנהוג בגשם, וגם כמעט לא בחושך (כי אז נהיה חושך ממש מאוחר, רק ב7 או 8 בערב), בעוד שעכשיו כל הנסיעות שלי בערך הן בחושך, ויהיו לי הרבה נסיעות בגשם.. זה קצת מלחיץ אותי, אני מרגישה שחסר לי הביטחון שיש לי בתחומים שעליהם כן עבדתי בזמן השיעורים.

talush2005

New member
אני עדיין מוכנה להתחלף איתך כי.../images/Emo4.gif

לפחות יש לך רישיון!!!!!!!!! אין לךך לחץ את תלמדי עם הזמן לא בוער ללמוד בגשם ,שה משהו שמתרגלים ולומדים ברגע שיש לך רישיון כל השאר לאט לאט יסתדר אף אחד לא לוקח לך את הרישיון עוד 10 שנים את תתרגלי ותדעי ותלמדי כמו כל דבר שמתרגלים אליו בכביש. בהצלחה

100vardit

New member
ל- talush../images/Emo70.gif

גם אם ירד לך גשם בטסט-אל תכנסי לפאניקה(יש בריטניקה
) יהיה בסדר!!! ואת תעברי כמו גדולה! בהצלחה

100vardit

New member
בטח יש לך תאריך כבר...

אם את בלחץ מהמזג האויר. אצלי-בשיעור לפני הטסט היה גשם חזק,חחחח=) ממש כמעט בכיתי,ביקשתי באמצע הדרך להתחלף עם התלמיד השני(בשיעור).אבל הכי חשוב שהייתה הפוגה ל40 דקות בדיוק בזמן הנכון
כל כך כיף להיות אחרי ולהיזכר...בקרוב אצלך.

talush2005

New member
חחח לא תאמת שלא

אין לי. עדיין לא עשיתי פנימי אבל לדעתי השבוע או שבוע הבא כבר יהיה פנימי והטסט לצערי כבר יהיה בתחילת נובמבר כזהה וזה ממש מפחיד אותי חשבתי שאני אסים הרבה לפני אבל לא עשיתי כנראה מספיק שיעורים בשבוע! וואואו היה לך מזלל גדול ההפוגה באה בדיוק בזמן!! אני כל כך מקווה שיהיה יום יפה, אני בכלל לא יודעת לנהוג בגשם :(

talush2005

New member
חחח לא תאמת שעדיין

אין לי. עדיין לא עשיתי פנימי אבל לדעתי השבוע או שבוע הבא כבר יהיה פנימי והטסט לצערי כבר יהיה בתחילת נובמבר כזהה וזה ממש מפחיד אותי חשבתי שאני אסים הרבה לפני אבל לא עשיתי כנראה מספיק שיעורים בשבוע! וואואו היה לך מזלל גדול ההפוגה באה בדיוק בזמן!! אני כל כך מקווה שיהיה יום יפה, אני בכלל לא יודעת לנהוג בגשם :(

Nicolush

New member
לא נורא שטויות לנהוג בגשם אני אומרת

לך טסט שני שלי היה בגשם וזה היה הטסט הכי טוב שלי ועשיתי הרבה עד שהגעתי לסוף הקרב ובא ראיתי חניה כולי כבר בהיי כזה שעברתי כבר ראיתי את עצמי אומרת לכולם שעברתי בשיא הגשם באתי לעבור נתיב וזהו עוברת נתיב כי הייתה משאית וחוזרת לנתיב ונכנסת לחניה באתי לעבור ולא הסתכלתי במראה בום נגיעה בהגה הלך על הרישיון חחח זה היה מצחויק ועצוב

Nicolush

New member
טאלוש יהיה בסדר טסט בגשם לא נורא

גם לנהוג בגשם לא כזה נורא תראי שתעברי את הטסט ויהיה הכל בסדר מגיע לך את ממש חמודה

PinkyRaSta

New member
ככה לומדים, אבל אם זה מלחיץ ../images/Emo210.gif

אותך, אני ממליצה לך לא לנהוג בכזה מצב. לא טוב לנהוג לחוצה, צריך להיות כמה שיותר מרוכזת ואומנם צריך לפחד אבל לא עד כדי הססנות מה שיכול לגרום לטעויות. טוב שהיית עם מלווה. ובכלל ככה לומדים, אין מה לעשות.

למעלה