גשם...!!!!!

גשם...!!!!!

טוב מכיוון שהפורום מממממממתתתתתתת אני אספר לכם דברים מאגניבים! אז ככה היום הגעתי לפעולה שאמורה להיות עם המדריכים החדשים יורת נכון רק אחד היה זה התחיל ככה כול הקומונרים והמדריכים של בן גוריון יצאו החוצה עכשיו אני מדברת עם הקומונרית שם חמודה אתיופית מאשקלון אני מדברת איתה הכול פתאום אני שואלת אותה למה לא היית בדברים של האיזור כמו למשל פסח אזורי אז היא אומרת לי לא כי אני חדשה בתנועה ואז אה ואוי אני זוכרת ששנה שעברה דיברתי עם מישהי בדרך מרבין והיא סיפרה לי שגם היא חדשה ושאלתי אותה אם היא תצא לי"ג והיא אמרה לי בעזרת השם ופתאום אההה זאת אני !!!!! וזה היה הזוי ומצחיק בחזרה לפעולה טוב שאנחנו לא יושבים בחוץ מתעצבנים על המדריכים פתאום אחד שקוראים לו מיכאל שהוא הכי חמוד בארץ היה קומונר בק.שרת ועבר לב.ג אומר לנו תשמעו חטפתי את המדריכים שלכם יש לכם מעטפה ליד השער אם אתם רוצים להחזיר אותם זה עופר שכטר בקיצור בתוך המעטפה שלחו אותנו לכול מיני מקומות לנאפיס לפיס וכול מיני מקומות עם משימות ואני רואה במשימות פירות ושוקולד ואני כזה הי! הם יכינו לנו פונדו!!!! וירד גשם נ וראי כמו לא יודעת מה כול טיפה היא מפלצתית!!!! בגודל האלוהים בקיצור הייתה פעולה כיפית וסופר סופר סופר מצחיקה!!!!!!!!

חחחחחחחח

איזה חמודים!!!!!! ממ הגשם תקף אותי בחזרה מהקן ואני כזה"ידעתי!ידעתי!ידעתי שהייתי צריכה לקחת מטריה". נרטבתי כמו בסרטים האמריקאים...אח שלי פתח לי תדלת והיה בשוק,ישר רץ והביא לי מגבת פחחח..

לא את לא היחידה

גם אני רחוקה מהקן,אני נוסעת באוטובוסים כל הזמן .....ואפילו התחנת אוטובוס לא כל כך קרובה, אבל לא נורא...מסתדרים:)

פורה

New member
מממ אצלי זו בעיה יותר גדולה,

בגלל שזו כרמיאל וזה חור רציני, אז התחבורה בתחת, אני צריכה להחליף 2 אוטובוסים, לכל אחד לחכות 20 דקות, ובינהם, עוד איזה חצי שעה. אז זה עסק מסובך....

נשמע מעצבן],

בכלל אוטובוסים זה דבר מעצבן, נו לפחות את הולכת למקום כיפי ולא למקום מעצבן כמו בצפר,זה שווה את כל הדרך;]

האמת ששתי הקינים רחוקים ממני

אבל אחד קרוב לבית סבל... אבל זה לא קשור זה בגלל שאנחנו עשינו משימות בכול השכונה אז היינו צריכות לחזור ברגל לקן ונרטבנו

jast

New member
הגשם הזה

באמת ענקי, כל טיפה יצרה שלולית בפני עצמה. והגנתי על חן מהברקים.

טוב אתם לא מבינים איך אני חולה!!!!

אתמול כשקמתי הייתי בשוק טוטאלי שכואב לי הגרון!!!!! והיה לי בחילות והכול ולקחתי סטרפסילס והכול טוב ויפה עכשיו לא כואב לי הגרון אבל!!! בכול דבר יש אבל!!!! אתמול בבית ספר הייתי חולה והכול והחולראות בקור בגשם בסתיו פותחים לי מזגן !!! ולכן הצטננתי!!!! עכשיו ההרגשה הכללית שלי טובה אבל צינון... פיכס.... אני שונאת לישון בלילה ככה....

למעלה