גשם

SkyEye

New member
מצטרף לאוהבים את התמונות ../images/Emo26.gif

הן אינן סתמיות, יש בכל אחת מהן משהו מיוחד שמושך את העין לתוכן. הערפל, הסטטיות של הטיפות, הצבעוניות הבולטת של הרקפות.. הכל מתחבר לכדי סדרה מוצלחת למדי.
רון הגולש בהקיץ מהפורום ההוא

אמירל

New member
צריך לדעת לקבל ביקורת

בייחוד שהביקורת באה ממקום טוב. אין שום קשר בין העבודות שלי לבין הביקורות הבונה. תודה אמיר

SkyEye

New member
הביקורת שלך רחוקה מלהיות בונה ../images/Emo31.gif

אם בכלל אפשר לקרוא לה ביקורת... במקומו, אני בכלל לא הייתי מתייחס אליה. ראה תגובתו של עמיר, כיצד ניתן לבקר באופן בונה וחיובי גם אם התמונות לא ממש מוצלחות לדעתו
רון גולש בהקיץ

pic54

New member
עמיר../images/Emo7.gif

נשמח לראות מעט מעבודתיך- מה דעתך!!!!!!!!!

amirh

New member
pic54 מבקשתך אני

מבין שאינך עוקב ברציפות בפורום כי אם כן לא היית מבקש אולם אם כבר ביקשת אקפיץ עבורך כמה מהם בידידות עמיר.

pic54

New member
לא עוקב../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אני חדש בפורום כך שלא צפיתי בתמונות בעברך-מצטער אני מאוד שמח לביקורת לצילומים שלי-טובה או רעה -הביקורת בונה. אמשיך בזמני הפנוי הדל ליצור דברים נוספים להנאתנו ולביקורתינו.

amirh

New member
pic54 אשמח

אם תוכל להביע התרשמותך תודה ובידידות עמיר.

amirh

New member
הי pic54

לטעמי התמונות מיער הגשם די משעממות תמונת הרקפות נחמדה ואני חושב שאילו היית משתרע בבוץ ומצלם מזוית יותר נמוכה היה מעניין יותר. ולטיפות של תיקווה תמונות אלה יוצרות קונוטציות לא טובות עבורי שואה משהוא ואם להתיחס לתילום אז אני בהחלט בוחר את השניה. ממתינים לחומר נוסף בי עמיר.

pic54

New member
../images/Emo51.gif

שמחתי לקרוא את תגובתך-ביער בגשם ניסתי להעביר את התחושה שהייתה לי באותו רגע-לגביי השכיבה בבוץ בכמות הגשם שירדה לא העזתי-לידיעתך כמלווה התמונות צולמו באיזור מיצפה משואה .

למעלה