גשם

גשם

גשם

גשם יורד בחוץ . לא יהיו עוד לילות כאלה . היה בוקר ניפלא . צהריים וערב . עכשיו ירדה לה חשכת הלילה . וגשם התחיל לרדת . השמיים בוכים עלי ועל .... . הגשם יורד באלכסון על רחוב ברזיל . כאילו מבשר שמשהוא קרה כאן הלילה . כל לילה קורה דבר מה . בעצם קורים הרבה דברים . ___ טוב , זהו . המוזה נעלמה לרגע . מוזה היא כמו אור . חמקמקה , בילתי ניתפסת . ___ יורד . ואני צריך ללכת . לקניון . ניראה שניפתח בשבע וחצי . אלך לי עם מיטריה ומעיל . אתרטב לי . ולכל מי שגר קרוב . ראו הוזהרתם : פרפל מאשרום יוצא אל הרחוב . עם מעיל צבאי , דובון . ומיכנסיים אפורות-שחורות . מטריה שחורה מכסה את הכל . גובהו מטר שמונים וחמש . כל המוצא ... יאדה יאדה יאדה .. ___ שלכם , הפטריה הסגולה . ________________

מיכל 1

New member
Purple Mushroom - בשבילך

הגשם שיורד שם בחוץ לא יוריד את הכאב ומים רבים שיפלו לא ישכיחו - את פגיעותו של הלב ואם ישר או באלכסון יחודיות - אינה אסון ןהאיש הסגול שנרטב שם בחוץ ינסה להיות חזק ועטוף - במעיל צבאי גדול שלא יסגיר לאיש הזר את הכל על פניו הוא ימרח חיוך ענקי ויסתכל טוב טוב בראי.. ויאמר לעצמו גם אם גשם בחוץ שיש בשביל מה לצאת ולעוף.. שיש בשביל מה לחייך לעולם שיש שם אחת שתאהב מכולן שיש שם אור בקצה המסלול רק צריך לחצות את אותו העיקול - שחוסם.. מכנסים שחורים וחולצה מעיל דובון עם פרווה - ומטריה - כמו פטריה - שתגן עליך מפני הקרה...

מיכל1

מיכל1

הלכתי . חזרתי . ובדרך : כל כך הרבה מחשבות . מילותייך בראשי . אני יודע שהאור בתוכי . לא היה לי למי לתת אור חזרה . עכישו יש לי , אך היא נשואה , ילדה גדולה . כל כך הרבה מחשבות בדרך . להיות אופטימי , לילבוש חיוך . אני מרגיש לא טוב שאני חושף כאן הכל . לעיני כל הפורום . הלוואי שהיה לי לוח נייד , מחובר תמידית לרשת . שאוכל ליכתוב בו את כל מחשבותי בדרך . לחלוק בהם עם כולם . ___ זהו בינתיים . תמיד הכי חשוך ליפני עלות השחר . הלכתי נגד הרוח , המידרכה מיתנדנדת . חשבתי שראיתי אותך . -- זהו..

למעלה