גשם

קרמבובת

New member
גשם

גיליתי שהדבר שהכי מעורר אצלי רגשות מעורבים הוא גשם. לפרדסים ולשדות הגשם הוא טוב, כולם הרי מתפללים לגשם, שישקה וישטוף, ואפילו לפעמים יש תחושה שכשהגשם ירד, הוא ישטוף את הכל , החל מהאבק על הגגות והמכוניות וכלה בכעס ובמתיחות שבין האנשים.. מה נכון ומה לא, עוד לא יצא לי ממש לבדוק..וגם אחרי שאבדוק, אז לא אהיה מספיק בטוחה לקבוע תשובה.. המעיל, המטריה, הכפפות והמים שנוזלים מהמצח לעיניים קצת מסתירים ליראות, ולא הכי קל לדעת הכל כשיורד גשם... כך גם החלונות הסגורים, האנשים הספונים בבתיהם אחרי ניגוב נעליים חפוז בכניסה לבית, גם הם, לא עוזרים לדעת הרבה על מה שקורה כשיורד גשם. באותו זמן, שהשמיים פותחים שעריהם וכמויות המים יורדות על הכל, אני חוזרת למצב של פחד וחרדה שכבר מזמן לא יצא לי להיות בו, ונזכרת במקומות שבהם הגג נוזל, בדליים ששמים על הרצפה כדי שהגשם לא יתפשט בכל הבית, באותם ילדים שיוצאים מהבית כשהם לא לבושים מספיק חם, באותן מכוניות ישנות שלא מניעות כשנכנס להם גשם להצתה במנוע, באנשים שנוסעים בהן כשאין בהן טיפת חימום והמעיל הרטוב מהגשם ממשיך לחמם אותם גם כשהם נוהגים בכבדות ובראש מוטה קדימה כדי לראות את הדרך... הטבלות והגרפים המוצגים בעיתונות ובטלויזיה וענינם פערים סוציואקונומיים גדלים והולכים, מראים במספרים את אותה צמרמורת ורעב, את אותו חשש מבית קר מחוסר הסקה וחימום, את אותו ילד שגרביו כבר יבשות ודקיקות מרוב שימוש ,מכסות את רגליו שנעולות בנעליים של האח שנולד לפניו או זה שנולד לפני זה שלפניו... ואז קורה שאני מסתכלת על הילדים שלי, וחושבת..איזה מזל יש לכם... וגם לי... קרמבו

../images/Emo182.gif

גשם בעיתו,כמה עצב בא איתו הכל עצר, הכל עמד,רק הגשם בא לו בזמן לו לא אכפת כשבלילות שם קר מאד כשבחולות קשה לבכות כשאין על מי להתרפק כשבחוץ הגשם דופק תן מחומך ותן מאורך תן לשדות רק גשם ברכה תן מפתך ביד רחבה ותן לנו זמן לאהבה גשם בעיתו,ואומרים שככה טוב על בגד קיץ,סוודר ישן ובכיס מכתב מאי שם גשם מתוק גשם נשק אותו בשמי גשם לטף את הפנים הבאת גשם בעיתו אז הבא הבא לי אותו תן מחומך ותן מאורך ...... גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הבא , הבא לי אותו גשם בעיתו. <קובי אושרת> קרמבובה...כיף לראות אותך כאן

חניבעל.

New member
../images/Emo25.gif

ולי כיף לראות ולקרוא את 2 הבנות האהובות עלי בפורום, והכיף גדל שבעתיים,כשהוא נעשה בשעה שיורד גשם בחוץ, והטיפות מתדפקות על חלוני.

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

הגשם מנקה את כל הליכלוך מהרחובות. ולפעמים אני חושבת שהוא מטהר אותנו מבפנים, כשהוא יורד... לעיתים מביטה עליו, איך הוא זולג לו על החלונות, איך הטיפות שוטפות גם אותי מבפנים ומהרהרת על מעשיי

ואני חושבת לי כאן לתומי....

מה היה קורה אילו הגשם היה שוטף את דפי הפורום מידי פעם, אולי היה חוסך מאיתנו את פעולת הריפרש שדבקה בנו. הלו בנות....

קרמבובת

New member
לא אבל..

מייקי זה הניק של הנקניק
חח..סתם סתם.. מתה על אלה שעומדים מהצד ומקשיבים ומסננים כל פעם משהו כאילו לא קשור כזה.... הלוווו מייקי

../images/Emo182.gif...../images/Emo182.gif...../images/Emo182.gif...

גשם תמיד לוקח אותי למקום אחר, מקום ללא אנשים סביבי, מוזיקה שקטה, חום אח ופיצפוצי עץ שנשרף, מחזיקה בידי כוס שוקו מהבילה , מביטה על הטיפות שזולגות על החלון, ואני כבר שם... יפה כתיבתך קרמבוית

קרמבובת

New member
כל הכבוד..

ככה הורדתם אותי למטה?? עד שכבר יוצאות לי כמה מילים ממקומות שכמעט שכחתי שיש לי?
טוב נו..אז השפה לא משהו..וגם התחביר לא... והנושא..מעורפל מידי... וגם לא הייתי פה מספיק כדי לעשות יחסי ציבור.. אבל זאת סיבה להכריח אותי לעשות איתכם מין אוראלי??? ביי
+נשיכה

נשית~37

New member
ערב טוב..."יום-טוב"

כמה שביר הכל.. כמה מהר אפשר לאבד דברים שהיו לך ונראו טריוויאלים עבורך.. כמה כוח צריך כדי לשרוד את החיים האלה.. כמה אופטימיות.. ובלי קשר....אני אוהבת גשם..

למעלה