גשם

שמים1

New member
גשם ../images/Emo79.gif

כשגשם שוטף את אבק האתמול אני שוטפת מליבי חדר של דמעות, וכששמש חורפית עוטפת רקיע אני לוכדת בתוכי רסיסים של זהב. כשערב עוטף מרחבים אני מתעטפת בים של שתיקות, וכשלילה חובק את גופי באהבה אני מתעטפת בך.

גשם../images/Emo182.gif

הגשם כרגש לעיתים מבליח בחוזקה לעיתים נמוג.. בעוצמתו כי רבה לעיתים יהרוס כל חלקה טובה לעיתים נרגיש בחסרונו ונייחל לבואו ברכתו אהבתו זה הגשם בכוחו טמונה עוצמתו חיותו גשם זלעפות או גשם טיפות ואני? ממנו שואבת כוחות רוצה לרוות צמאוני להשביע רעבוני באהבה!

../images/Emo188.gifהגשם

הגשם שוטף את האכזבות את הכאב ומביא אהבה חדשה ללב חדרי ליבי נקיים הוחלפו המצעים התריס הוסט החלון נפתח קרן אור הבזיקה בחיוך אותי הדביקה תקוותיי אהבותיי מילותיי עבורך הם התשמע?

noyosh

New member
../images/Emo182.gifגשם../images/Emo182.gif- רצון המלאכים

גשם, דמעות של מלאכים שבוכים על העולם אם היו ממשיכים ונשארים כאן, בני אדם היו רוצים לשנות את המסגרת כל הרוע והפחד לזרוק ללא חשש לבנות את העולם יחד ליצור את החדש כי הגשם הוא דמעות המלאכים שבא בתקופה הכי קשה. לא קל לצאת מן המסגרת שאליה רגילים באותה עת, פעם בשנה. וכשלמלאכים עצוב העולם בוכה וכשלמלאכים טוב העולם שלו סופות קשות מתחוללות סופות של הרס וחורבן כדי לנסות, להבין ולארגן את הזמן להבין את משמעות החיים זאת היו רוצים המלאכים ויום אחד,אולי, נלמד ונחכים למלא את מבוקשם של המלאכים להבין את ערכם של החיים שהיו בוודאי לעצמם אותם רוצים. כי כשלמלאכים טוב העולם שלו.

deerman

New member
גשם ../images/Emo182.gif

גשם בחוץ ורוח ואנו מתחת לפוך התפוח. מכורבלים,מעורסלים גופות מיוזעים וחמים לא מרפים ממחול אוהבים. שפתיים חמות ולחות ובחוץ הגשם ממאן להרפות. הוא מושח גופה בשמן החם ובוהק גופה הרך הלבן מקשיב הוא להמיית נשימתה בד בבד עם המיית הרוח הטרופה. קולות הברקים המים הנוקשים על זגוגית החלון מנעימות אוזניים של זוג אוהבים מכורבלים.

למעלה