אף אחד לא לבד כישרונית... גם לא את....
ד דרורk New member 16/10/05 #11 וכאן בראשלצ יורד מבול... של גשםםםםםםםםםם..... בכל מקרה אזהרה לכל הנוהגים והנוהגות!!!...הכביש עכשיו די חלק! סעו בזהירות!
וכאן בראשלצ יורד מבול... של גשםםםםםםםםםם..... בכל מקרה אזהרה לכל הנוהגים והנוהגות!!!...הכביש עכשיו די חלק! סעו בזהירות!
D D e c e m b e r New member 16/10/05 #15 אכן בראשלצ יורד מבוווול וזה כיייף רצתי להוריד את הכביסה.. פתחתי את כל החלונות.. אוייייי הריח של הגשם..... דרור אתה שכן שלי ?
אכן בראשלצ יורד מבוווול וזה כיייף רצתי להוריד את הכביסה.. פתחתי את כל החלונות.. אוייייי הריח של הגשם..... דרור אתה שכן שלי ?
ד דרורk New member 16/10/05 #19 אולי דיצמבר...אולי...../images/Emo13.gif אם את גרה באיזור הכי טוב בראשלצ...
D D e c e m b e r New member 16/10/05 #23 סלחתי הפעם ../images/Emo8.gif בטח שיש קפה... ואפילו עוגיות... בכיכר השניה, שמאלה..
M MaYcHuK New member 16/10/05 #25 טוב אני בצאטי טיוי מי בא להמשיך את שיחתנו שם? על הגשם על להיות לבד על הדייט של דצמבר ועל האם להיות בחוץ בבית או במרפסת???????? אה והיום במטבחון : שוקו חם או תה וטוסטים !
טוב אני בצאטי טיוי מי בא להמשיך את שיחתנו שם? על הגשם על להיות לבד על הדייט של דצמבר ועל האם להיות בחוץ בבית או במרפסת???????? אה והיום במטבחון : שוקו חם או תה וטוסטים !
ד דרורk New member 16/10/05 #26 שיהיה לה בהצלחה!!!../images/Emo45.gif ואני אמתין לקפה בשלווה..אם לא היום אז...מחר...
א אילנה נה New member 16/10/05 #27 גשם זה אחלה אבל למה צריך להיות קררררררררר? מעדיפה 40 מעלות חום ולא את הקוררררררררר הזה במיוחד כשאין מי שיחמם...
גשם זה אחלה אבל למה צריך להיות קררררררררר? מעדיפה 40 מעלות חום ולא את הקוררררררררר הזה במיוחד כשאין מי שיחמם...