גשם של ברכה

angelici

New member
גשם של ברכה../images/Emo182.gif

שבת שלום אנשים יקרים וטיפ קטן בימים אלו כדאי מאוד לאסוף מין הגשמים הראשונימים בדלי ובשטיפה הבאה בבית להשתמש בהם בשפע... שהרי גשמים ראשונים שהגיעו אל אדמתנו ותבואתנו ואכן בזמנו
אות לבירכת שמים היא,פריחה,שיגשוג שפע וכו'.... ובזה שאנו מכניסים אל ביתנו (המסגרת הפרטית שלנו) מין הברכה הזו הרי שאנו ממגנדים לעצמנו שפע וברכה... בברכת שפע ושבת שלום

IBP1

New member
מי רה מה ארמנה .

אל אווה קה טו קרס הטומאר נו אז בוונה . היי מוי נגרוס קוזאס הן אל אווה . אל אווה קה טו קרס הטומר ,נו אז לימפיו . סלודוס אי שבת שלום פור לוס טודוס .

mbar30

New member
איציק - מה כל כך רע במיים?

לפי מה שהבנתי אפילו למקווה לוקחים מי גשם אז מה יכול להיות ה"דברים השחורים? רחמנא ליצלן
ואאל"ט היא התכונה לשתות?????

../images/Emo51.gif אנג'ליקה מקסימה שכמוך...

ואת יודעת.. עד לפני שנתיים, נהגתי לצאת החוצה עם גשם ראשון, ממש להמתין עד שנרטבת כל כולי ואז מברכת ועולה חזרה הביתה. החוויה הזו מבחינתי היא משהו מטהר, כאילו מפנה מקום לשנה חדשה באמת, מנקה את כל מה שלא רלוונטי, ישן, וממשיכה הלאה. כעת, אני גרה באילת, לא רק שלא מבחינים פה בגשם ראשון, ספק אם מבחינים פה בגשם בכלל. הסיפורים שלכם על הגשם עושים לי געגעגעגע בנשמה, כבר לא זוכרת מתי לבשתי סוודר, המעילים מעלים עובש, חולצות ארוכות וחמות הן בגדר המלצה ולא חובה... מצד אחד אוהבת את מזג האויר הזה, ומצד שני אוהבת מאד את החורף... כל כך אוהבת ומתגעגעת...
שבוע טוב לנו

IBP1

New member
הסבר .

בתקופה הקדומה הגשם היה מורכב מחמצן ומימן . היום הגשם שיורד בארצינו מכיל חומרים נוספים חומרים שאיש בר דעת לא היה מכניס לביתו. אם תציצו על מכונית שזה הרגע ניקו אותה וכעת ספגה את הגשמים הראשונים אתם תראו אותה שוב מטונפת ומזוהמת. כאשר מטהרים בית במים הדבר בא להכניס חיים חדשים למים .שכן מהמים באו החיים לעולם .זהו אקט של התחדשות האנרגיות בבית. איזה חידוש יש אם אני מכניס לביתי רעל וזוהמה. תעשו ניסוי פשוט .קחו זכוכית שקופה ונקיה .שימו בגשם וכשהגשם יפסק ותצא השמש הביטו בזכוכית ותעבירו בה את האצבע שלכם .אתם תראו משקע לבנבן אפור . חברה זה לא אבק ולא בטיח. רצוי שתדעו כי זהו הזיהום שאנו מכניסים למי השתיה ,למזון שלנו ,לבית שלנו . זהו רעל . במדינות מתועשות המייצרות אמוניה למשל עושים שימוש רחב בחומר הזה על מנת לייצר חומרים כימים שונים שאתם לא הייתם מעזים לשים בהם אצבע וכל שכן להכניס לביתכם. שימו לב גם שרבים מאיתנו הפכו בזמן האחרון לאסמאטים .ובכן כשהחומר הנ"ל ננשם הוא מגרה את רירית האף ומצר את כלי הנשימה .התופעה יוצרת ליחה בגרון המקשה על הנשימה בעיקר כשקר. הרופאים קוראים לתופעה שפעת עונתית ,אך לא ויראלית. כעת תחשבו טוב !!! התרופה שהרופאים נותנים במקרה כזה מגרה את כלי הנשימה במצב התרחבות. ואז כל הליחה הנוצרת מחליקה הישר דרך כלי הנשימה אל הגרון.האם סיפרתי ואו הזכרתי חומרים מסרטנים .... כעת שאלה לי אליכם . האם הייתם מכניסים משהו כזה לחדר השינה של ילדכם.ונותנים להם לסבול את עונת הגשמים . אז מי גשמים פעם היה טוב . היום עם ההתפתחות התעשייתית והג'נרית. רצוי שלא. אגב חברתי שתחיה סובלת מכך כל החורף ולראות אותה כל לילה מקיאה ושופכת את המעיים בגלל שהגשם התחיל. לא דבר נעים.

angelici

New member
אז כמו שכתבתי

לך אתמול,חוזרת פה זה מה שאתה כותב, אנשים המציאו,, ובעוד שנים ימציאו עוד כמה שטויות כאלו,,, על תאמין.כי מי שסיפר לך את זה לא ממש בקיא בסגולות שאינם נטמאות, כי מכוח אלוהים הם ואם כך היה הדבר -חלילה על אותו משקל ניתן ליחס את שטיפת הבית במי ים, שגם הם מזוהמים בכל מיני טפלים, וגם שטיפת הבית במי ורדים שביצורם לא נדע איזה יד או אנרגיות נגעו בהם וכהנה וכהנה...אין לזה סוף.. התורה לא נטמאת וכן לא המים,ים,גשם ועוד דברים .. ועל לך לעודד המצאות חדשות שאין להם בסיס סבי היה צדיק ומרפא בעל סגולות, אליו עלו לרגל טובי החכמים בכדי להקשיב ולעשות כדעתו, ומה שכותבת ממחברותיו מצטטת אישה חכמה פה ציינה והוסיפה שהרי מי המקווה מקורו במי גשמים שנאספו למטרת הטיהור ואכן כך הדבר. יש סגולה שניתנת לנשים עקרות והיא: לאחר 7 ימי נידה ירחצו גופם במשך 7 ימים במי ים או מי גשם בנוסף לביקור במקווה אך ככל שהאדם יוסיף לעצמו איסורים על דעתו או דעת אחר שלא מין מהקרא לא יזיק ולא יוטב כך שאם יש שחוששים אז שלא יאמצו להם סגולות אלה אז יש את האפרורית, מנקים, שהרי זו לא שטיפה לצמיתות,אחריה יבואו עוד שטיפות עם רצפז או פוליווקס:) ובעיות של אלגריות למינהם או אסטמה לא קשורות לעיניין זה בברכת שבוע טוב ומבורך בגשמי ברכה

IBP1

New member
מי רא הרמנה מיה הנטרטא הכי ....

הכותב עוסק בקבלה ,מיסטיקה ,וכישוף . חלק גדול מזמני הוא למידה ועיסוק בזה. אומנם אני לא אוהב לקבל לקוחות . אך זה לא אומר שהידע שלי לא מוצק. אני עוסק בטיהורי בתים .יש לי מאמרים בנט על איך ומה לעשות . אני לא יודע מה סבך ידע ,אך אני די נמצא בעניין של איכות הסביבה. שיהיה לנו יום טוב . אני את שלי אמרתי.

אצלנו בכפר המים שונים../images/Emo24.gif

אני חושבת שלא חווית גשם זלעפות במקום פתוח... בוא לכאן, ונעה ניסוי. נראה לי, שהמצב שונה ממקום ישוב צפוף. אני מטהרת את הקריבסטאלים , ממרזב שיורד מהגג , נראה לי יותר נקי מברז המים. ומה שלומך? מעניינת התיאוריה שלך למעלה, אבל, זה ממש על קצה המזלג... בהצלחה
באהבה אריאלה

למעלה