גשם שלאחר חמסין..

גשם שלאחר חמסין..

מנקה ושוטף את כל התועבות ליכלוכים ואבק שהותיר בכל חור החמסין עלי סביבתי.. דמעות שלאחר פרידה שוטפות הכאב והצלקת ואת האבק שבנשמתי טוש לאחר יום מייגע מחזיר את תחושת החיים ונותן עוד כח להעביר את היום המייגע הבא אין כמו מים לחידוש זרמי החיים אפילו גופינו הבין זאת ובנה בשבילנו את כיס הדמעות ומי ``שהמציא`` את הגוף היה קצת יותר חכם מאיתנו לפחות בדרגה אחת.. מרק.

*קסנדרה

New member
מרקי :)

למרקי ניסיתי, אלוהים עדי, כמה ניסיתי.... אבל השרת, אוף השרת, גם היום, מתעתע בי ובודק את כושר הסיבולת שלי מקווה שהיום אצליח. קסנדרה

*קסנדרה

New member
הנה תגובה מרקי :)

מרקי אני אוהבת את ההתנסחות שלך אך....... למה? ביטוי כמו ``בכל חור...`` אפשר בכל מקום במקום המילה ``טוש..`` אפשר מים וכו` יהפוך את שירתך ליותר אומנותית. אבל אהבתי את החומר שנלקח מהחיים קסנדרה

קסנדרה-השירה שלי שירה ``עכשוית`` ;-)

כמו שאני אומר.. ``השמאלנים (בני-התשחורת) - בתקשורתנמצאים בכל חור..`` ככה-האבק של החמסין אצלי נמצא בכל חור.. מרק.

*קסנדרה

New member
למרקי, כתיבה עכשווית???

מרקי מה בין כתיבה עכשווית לבין מה שהגבתי ? גם בשירה עכשווית המלים נבררות, אחת לאחת אבל...... שוב, רק בגדר הצעה... אגב לא אהבתי את הבעת הדעה הפוליטית היות והייתי רוצה לראות בפורום זה, שמאלנים, ימנים, אנשי תקשורת ובכלל... האינטרנט הוא במה פתוחה לכולם.... קסנדרה

למעלה