ולמען האמת אין לי תשובה טובה. באתר של בריאן טיילור , בעמוד ה "making of" יש טוטוריאל קצר לגבי אפקט של צל שנובע מחלון שעליו יש גשם.. זה פתרון נחמד מאד בלי להראות את החלון עצמו. אני מניח שאם הייתי חייב להראות את החלון הייתי עושה את זה בצורה דומה מאד, אבל משתמש במפת הטקסטורה בתור bump לאחד מצדי משטח הזכוכית שמייצג את החלון. זה אמור להספיק לשוטים רחוקים יחסית , אין לי פתרון לקלוזאפים. רעיונות?
אם הכוונה לאנימציה של של טיפות כלומר אתה רוצה לעשות משהו כמו דמעות שיורדות על לחי הייתי משתמש בקונטרולר Attachment Constraint בשביל שירדו לפי שטח הפנים שאליו הצמדת אותם ואפילו חלקית יקבלו את הצורה שלו והייתי מוסיף על זה קצת פלקס אבל אם ללא באנימציה עסקינן אז פרט את השאלה
אם הכוונה לאנימציה של של טיפות כלומר אתה רוצה לעשות משהו כמו דמעות שיורדות על לחי הייתי משתמש בקונטרולר Attachment Constraint בשביל שירדו לפי שטח הפנים שאליו הצמדת אותם ואפילו חלקית יקבלו את הצורה שלו והייתי מוסיף על זה קצת פלקס אבל אם ללא באנימציה עסקינן אז פרט את השאלה
אפשר לגרום לגיאומטריה לזחול על גבי משטח, אבל לטיפות שנוזלות על זכוכית יש נטייה להתפזר ולאבד ממתח הפנים ..וזה נשמע כמו משימה קשה מדי לגיאומטריה בפני עצמה. (לא?) מישהו יודע אם פלאגאין כמו Realflow יודע לטפל בכזה דבר בצורה אמינה?
אם רוצים לחלק את הטיפות באמצע או משהו כזה הייתי מנסה לעשות מניפולציות של melt ו flex בנוסף לקונסטרינט אני חושב גם שאם מוסיפים מספיק וינד לפלקס בכיוון הנכון ובתזמון הנכון מקבלים תוצאה לא רעה בכלל בקס 4 בכלל שיש לך שליטה על כל ורטקס וורטקס אפשר לעשות דברים יפים הצלחתי לעשות את ה בצורה לא רעה רק שזה דרש קצת עבודת נמלים real flow יכול לעשות משהו דומה בגרסה המלאה שלו (אני חושב שבדמו הוא מוגבל ל -200 ורטקסים לכל הסצינה ולא רק לסצינת נזילה ככה שאי אפשר אפילו לנסות לעשות את זה)