גשם חזק בר"ג

gal oz

New member
גשם בינוני-כבד נוסף עבר

אווירה דיי חורפית בחוץ וממש קר!

gal oz

New member
סה"כ בפרדסיה עד כה, 12.3 מ"מ

אחרי 2 מטחים חזקים, שאחד מהם הסתיים לפני כמה רגעים.

סביב ה20 מ"מ באשקלון

איסי צופה 42 מ"מ נוספים עד שישי לילה, נקווה שלפחות זה יתממש.

יובל 42

New member
אין מצב

הרי כתבת 6543389978654324788 פעם שינואר יסתיים מתחת לממוצע אצלך.

יובל 42

New member
והנה אני עונה במקומך

כן, בסוף ינואר אצלי מעל הממוצע אבל בעזריקם ירדו 286 מ"מ וביבנה 489 מ"מ ובשדרות 1234 מ"מ ורק אצלי ינואר סתם מעל הממוצע
אתה לא מבין כמה אני מסכן.

אני רק מקווה שאתה מיצג אתה לוקחות שלך

יותר טוב ממה שאתה מחקה אותי, כי זה היה גרוע.

KingofSnow

New member
אגב, עוד רכבת בדרך אליך

אבל היא בטח תגיע לכרמיה... במדבר"ג אגב, פחות מ5 מ"מ, ובתחנת הרכבת כבר צמחו שיחי קקטוס על המסילה.

עוד? מתי היתה פה רכבת? גשם קל פה

עיקר הגשם מצפון אלי הפעם. זה מה שיש עוד מעט נתגעגע גם לדברים הללו שהלחות והחום יגיעו

0צחי0

New member
הוא עוד היה עדין. אתה פשוט בלתי

נסבל! הפכת לצערי לליצן הכי גדול בפורום. יותר מפריעה לי העובדה, שלך זה לא ממש מפריע, שהפכת ללעג כמעט לכל אחד בפורום והכי אבסורד, שעוד לא הסקת מסקנה אישית...כאילו מה לא הבנת?

gonzoe

New member
לא הגזמתם קצת עם הירידות עליו?

בתור מי שבעיקר קורא כאן וכמעט לא כותב, אני חייב להגיד ש: א. זכותו להיות פסימי. ב. אני מוצא את עצמי הרבה פעמים מחפש את ההודעות של מצב הרוח כי זה כבר הפך לקאלט בשבילי.
בסך הכל הבחור לא מפריע לאף אחד, לא עושה טרולינג, לא מעליב אף אחד. כל פשעו הוא שהוא גר בבועה של מיעט משקעים ומתוסכל מזה.

תן להם להנות אם זה מה שעושה להם את זה

אני האחרון שיפריע להם, להפך תגובתם רק מראה מי עומד מאחורי אותם אנשים.ואם זה מה שהם נהנים לעשות שיהיה להם לבריאות,

yts123

New member
דבר אחד אני באמת לא מבין !!

מצב רוח יקירי, אם אתה רואה שכולם מתפוצצים מעצבים על ההודעות שלך בשביל מה ובשביל מי אתה כותב ?? למה לך להתבזות ?
זה בכוונה לעצבן ?? מה כל כך מסובך להבין שלאנשים אין שום חשק לקרוא תסכולים ותלונות אין סופיות ?
אם אתה מרגיש שאתה חייב לפרוק תסכולים, האמן לי יש דרכים יותר מכובדות לעשות את זה..

reapeleg

New member
גולש לא צריך לכתוב כאן לפי טעמם של אחרים

כפי שנאמר קודם - אם אינו עובר על חוקי הפורום ואינו פוגע בזולת
אין הצדקה לעליהום המגוחך והמגחיך של המגיבים עליו.

yts123

New member
ברור שהוא לא חייב אבל ..

אין שום טעם להפוך את הפורום למקום לא נעים.
זה כמו הטמבל שהורס תמיד את המסיבה ואומר שזאת זכותו. זאת זכותך אבל מה יוצא לך מזה ? יש גם מהות ולא רק חוק !!

יובל 42

New member
מה שבטוח זה שלא הייתי רוצה לקוח כמוך

גם אם היינו זוכים במשפט היית בוכה למה שכן שלך זכה בשני משפטים.

בה-באם!

למעלה