גשם,חורף בלאגנים..

גשם,חורף בלאגנים..

אבל מתי יבואו גלים? שמעתי משהו על יום שלישי... הייתכן?

TKone

New member
אתה זה זה עם הt&c? גלשן יפההההה

ראיתי אותו פעם אני חושב!... בקשר לגלים... מעוד איזה פחות מחודש גלים יגיעו בהתקפות כל כמה ימים.!! היום-מחר-מחרתיים-מחרתשלוש-מחרתארבע = פלטה... (אולי במחרתארבע יבוא משהו בקטנה..)

TKone

New member
אתה זה זה עם הt&c? גלשן יפההההה

ראיתי אותו פעם אני חושב!... בקשר לגלים... מעוד איזה פחות מחודש גלים יגיעו בהתקפות כל כמה ימים.!! היום-מחר-מחרתיים-מחרתשלוש-מחרתארבע = פלטה... (אולי במחרתארבע יבוא משהו בקטנה..)

כן אני זה עם הטאוון קאנטרי

יכול להיות שראיתה אחד דומה לזה כי אני לא גלשתי אף פעם מחוץ לאשדוד היה אחד כזה לחבר של אחי (משה פתוחה אם אתה מכיר..) הוא הביא 2 כאלה מאוסטרליה אבל שלו נישבר מניסיון כושל לאריאל בים של מטר+ ושלי עדיין שלם עם פיצוצ קטן אחד אוף עם הגלים האלה אני כבר תיכננתי על איך אני בונה אוהל בים ויושן שם עד שיגמרו הגלים :( כי עוד מעט צבא וכאלה.. טוב לא נורא יהיה בסדר ---------------------------------- גלשית גלים זה הכי אחי

TKone

New member
ואאלה גבר..

גלשן פצצה.. חחח איך הגלשן שלו נשבר אבל? הוא היה בחוף עם ריף? אתה יודע גם אני חשבתי על זה פעם.. אבל אסור לעשות דבר כזה.. וזה גם קצת מסוכן (להקים אוהבל במקום כל יום לבוא מחדש לים ואז לחזור הבייתה) ככה באיזה חופש הייתי כל יום קם וישר למיים... פעם הייתי ככה קרוב לגור על יאכטה! (במרינה הת"א ליד הילטון ששם אני גולש) זה היה יכול להיות ל כך נדיר!! וגם יאכטה 50פיט ענקית שעולה פול כסף!! של איזה מליונר אחד בארץ...

הוא עלה לאריאל..

ונחת עם הברך באמצע של הגלשן הוא יצא בנזק קל של גלשן שבור וכמה חתכים ובמקום ברך שבורה... ולמה אסור להקים אוהל? אני ועוד כמה חברים כבר עשינו את זה ישנו שבוע אוהלים וכאלה בחוף וכל בוקר אמא של מישהו אחר הייתה מביאה אוכל זה לא מסוכן כי אתה יושן עם ג'מעה של מלא אנשים ואת הגלשן אתה קושר עם הליש לרגל ושם אותו איתך באוהל -------------------- גלישת גלים זה הכי אחי

TKone

New member
ואאלה גבר..

גלשן פצצה.. חחח איך הגלשן שלו נשבר אבל? הוא היה בחוף עם ריף? אתה יודע גם אני חשבתי על זה פעם.. אבל אסור לעשות דבר כזה.. וזה גם קצת מסוכן (להקים אוהבל במקום כל יום לבוא מחדש לים ואז לחזור הבייתה) ככה באיזה חופש הייתי כל יום קם וישר למיים... פעם הייתי ככה קרוב לגור על יאכטה! (במרינה הת"א ליד הילטון ששם אני גולש) זה היה יכול להיות ל כך נדיר!! וגם יאכטה 50פיט ענקית שעולה פול כסף!! של איזה מליונר אחד בארץ...

למעלה