גשם, ולא רק גשם....

גשם, ולא רק גשם....

כנראה אחת השיטות הטובות ביותר לתחבורה בימים אלה נמצאה, לא ע"י בני אדם, אלא ע"י חיות קטנות מאוד, הבעיה היא שבסוף ה"טרמפ" החיות מסיימות את חייהם בחבטה חזקה מאוד, חכו ותראו.... עוד מימי יוון העתיקה החיות מצאו לעצמן דרך להגיע ממקום למקום, זהו הרישום הקדום ביותר לתופעה הזו, לפני 1,800 שנה ביוון העתיקה, תיאר כותב על מטר צפרדעים נורא, שכיסה את כל העיר במעטה צפרדעים עבה, התושבית ברחו למצוא מכסה ולא יכלו שלא לדרוך על צפרדעים... הרבה מקרים "מגוונים" קרו במשך השנים, למשל באנגליה (איפה שרוב המקרים) לפני כמה שנים טובות נסע אדם באוטו וראה שיורד ברד כבד, עצר בצידי הכביש הסתכל קרוב יותר וראה שאלה הם בעצם דגיגים קטנים קפואים! גם היה מקרה שבו היו צפרדעים בתוך ברד, וכן באנגליה בשנת 1966 בערך נפל צב (!) בגודל 20 סנטימטר... המקרה האחרון ביותר, היה באנגליה באוגוסט אשתקד, כאשר היה נד מים או טורנדו (לא בטוחים) בים הוא נע כמה קילומטרים אל תוך החוף והמטיר גשם של דגים על עיירה בשם Great Yarmouth בערך חצי קילומטר בתוך היבשה... בקיצור, כלי תחבורה זול אבל כואב... מעניין אם זה יכול לקרות גם אצלנו, ואז תל אביב וחיפה יראו גשם דגים
דניאל....

א ס ף ב

New member
מרתק../images/Emo45.gif

לדעתי צריך למנות אותך לכתב חדשות החוץ של הפורום! אני לפחות תמיד נהנה להשכיל מהניסיון והידע העשיר שלך באירועים ברחבי העולם way to go, Daniel

Thanks Asaf דרך אגב, הפנייה לבועז:

אשמח לדעת אם כזה דבר יכול להכנס למאמרים... אם אתה רוצה אני יכול להריץ על זה חיפוש של תמונות וכו´ ואז זה יהיה יותר מקיף... דניאל....

בועז ד

New member
כמובן !! רק לידיעה כללית..

לדניאל שלום: רק לידיעה כללית-הנושא גדול מאוד.. בהצלחה שתסיים תשלח לי לדואל הבא [email protected] בועז

אני לא עושה עבודת מאסטר

אבל מתמצת את העיקר, כמה תמונות, וכמה מקרים... יש לי זמן - חופשת פסח
אעדכן בהמשך... דניאל.....

למעלה