גשם - הגיגים נוסטלגיים

../images/Emo32.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

דרושה עזרה דחופה לא, לא צריכה מנקה וגם לא מסאג´יסט אבל: עשיתי את יין הרימונים לפי המתכון שהיה פה באתר ויצא לי משהו מתוק עד גועל בסמיכות של ליקר למישהו יש רעיון איך לדלל? איך לאזן את המתיקות? שמתי את זה בבקבוק לפני כשבועיים מים כמובן לא יעזרו. זה צלול ויפה ומריח כמו הזכרונות של בעלי מבית סבא אבל זה לא זה ! אז כאמור:
וגם

magy

New member
שוכב אצלי, רק שבוע

היין הזה.... זה מה שמחכה לי?????????. איחסה??????????? תני לי עוד שבוע.......כדי להחליט אם לשפוך לאסלה או לא..... אבל אספתי כמה חבר´ה מעברינו.....וותיקים ....... ומתוך 92 גברים, יש רק 6 נשים. למה?????????????????????

magy

New member
רצתי לטעום....

מכוער לאלללה....עכור, חסר צבע ברור....והפרי....אומלל כזה...מעוך, שוחה בים של מיץ.............אבל....טעים לי...... וחסר קצת אלכוהול.....למען החריפות..... בין יין לבין ליקר....לבין עב"ם............ אבל טעים.......... ניתן לו עוד שבוע....

אטיוד5

Active member
ככה, מותק

מספיק שהדביקו לי תוית השוביניסט בפורום השכן. וכמה שעלצו שם ה"בנות" ושמחו לקפוץ לרגליים האחוריות. אז עכשיו אני שותק.

../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif עדיין זקוקה

לעזרה לשאלה ששאלתי כמה שורות למעלה בנושא יין רימונים אז אנא מי שיכול אנא לשנס מותניים בתודה מראש פנטזיה נבוכה

דיייייי ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif תענו

כבר תפסיקו לדחוף אותי מטה מטה פליזזזזזז

magy

New member
איפה כל מומחי היין????????

יאללללללללה, בעוד שבוע אני במצבך....... אל תשפכי.....חכי.....מה מפריע לך????? שימי באיזה פינה.....ונחכה למומחה...או שאחפש לך אתרי יינות????? וייננים????

עדיף מישהו שמבין

כי אין שום סיכוי שאשב לחפש באתרים ממש אין לי זמן בשביל זה
גם ככה עובדת ליד המחשב ומציצה מדי פעם לפורומים ואוכלת את עצמי על חוסר המשמעת

magy

New member
מאחר וישנם 13.900 אתרים

בנושא......אני מצרפת לך פורום שבו את יכולה לשאול מיידית....או את הקוראים או את מנהל הפורום........מה עושים.......... מתאים לך???????????

magy

New member
11, חבל שלא הכנסת כיאות את האתרים

שנוכל גם אנחנו לראות... נסה בשיטה הקונבנציונאלית....????????!!!!!!

11a2

New member
ניסיתי להביא את זה לתוכן בשיטה

החדשה,ולא הלך,בינתיים גילית שהתתשק של תפוז לא בנוי לזה.

שקדי

New member
אשת חיל מי ימצא...................

ורחוק מפנינים מיכרה.................. את הענין עם הבעל אני לא מוסיף כאן כדי לחסוך מעצמי התנפלות נשית אז תזכרו........לא כתבתי................

magy

New member
איזה בעל איזה עשתורת?

? לא הבנתי....דיברנו על מתים.....למי הגבת??????

שקדי

New member
אם אפשר להעיר לחבירה מנהלת.........

התבלבלת בין ההודעות...................

magy

New member
עזוב את הבלבול שלי......הקשבת

לליאונרד....?????????. בשירו החדש.......המילים צמודות....... האיש העצוב שמחפש דתות כדי להגיע לשלוות נפש.... שכבר מספר עשורים שולט בשירינו בסנטימנטליות כל כך גדולה.... אותו קול, מילים שונות אבל דומות, מנגינות שונות אבל דומות, נשים שונות אבל דומות......... ובכל זאת, ליאונרדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ועוד כהן...........

magy

New member
המת ההוא, משם למטה....בדף....

מפיח חיים בעצמו... בעזרת דימיונו בלבד.... אין צורך בשום דבר אחר.......רק דימיונו.......של הנושא אותו. למענך....אדביק פה שיר שכתבתי....פעם ,,,מזמן....כשדימיוני עוד עבד. ואל תראה אותו לאף אחד.......תציץ ותמחק.....מיד.... 317 4/94 בדימיוני בדמיוני כל לבושי הוא מעטה קורייך והצלילים שבאוויר בוקעים ממיתרייך והניחוח הבשום פרחים מבוסתנייך בדימיוני שוב משרטטת את מפת דרכייך בדימיוני אני נמצאת רק צעד אחרייך והחיצים בתמרורים שוב מצביעים עלייך בדימיוני צולחת את נהר זכרונותייך ובמקומך ללא מילים רושמת את שירייך מפענחת כמו לווין תשדורת אותותייך ומרחוק זועק בג´ונגל קול הלמות תופייך…. שים לב לשנה....ומספר השיר..... ממש מזמן.........נוסטלגיה אמיתית עבורי....... להזכר למה כתבתי.... השיר זכה להופיע גם ב"שירשת"......אתר לשירים....... ויצירות כתובות........

למעלה