גשם גשם משמים

zebrafish

New member
גשם גשם משמים

בבוקר היה כ"כ חם... הערב, בדרך לאוניברסיטה נדמה היה כי נוסעים בתוך מפל של מים. הגשם היה כ"כ חזק, שהוא נכנס לאוטובוס, וברגע שהוא פתח את הדלת ויצאתי החוצה- נרטבתי מכף רגל ועד ראש. נכנסתי לשומר (והיו שם עוד אנשים כמוני), לחכות עד יעבור זעם (אבל הכל יחסי, כלומר- רגוע היום זה כמו גשם סוער יחסית). אח"כ כל המדרגות והחניות היו מוצפות, וכמה דקות אחרי שהגעתי לדירה הרגשתי כמו באח הגדול- "שלום לדיירי המעונות. כאן חווה אם הבית מדרת אליכם, אסור להשתמש במס' מעליות מאחר והן מוצפות". חוויות

stkachov

New member
פאק, מה הולך שם בחיפה

אני בכרמיאל, וכאן יבש כמו בפה של אלכוהוליסט בגמילה. כשנסעתי, השארתי את החלון פתוח... נראה לך שאני אחזור ואמצא חדר מוצף? דרך אגב, אני חוזר הערב למעונות לאיזה יום וחצי... אפשר לבוא לבקר?

zebrafish

New member
בטח (שאפשר לבוא לבקר)

רק שכל הבגדים הרטובים עדיין תלויים במקלחת. השותפה שלי השאירה חלון פתוח והיו מים בחדר שלה. אני השארתי את החלון ממש טיפה פתוח, וכל הדפים שבצד הזה של השולחן נרטבו. אבל יש מצב שזה כבר התייבש מאז

zoyaniv

New member
נכנסתי היום לטליה

אחלה יום אחרי ההצפות איזה בלאגן

זיגזג8

New member
באמת?!

*מגלגלת עיניים* (שומדבר כבר לא מפתיע אותי באוניברסיטה הזאת...)

zoyaniv

New member
אל תרגישי מקופחת,זו הייתה בקשה חריגה וספציפית

בגלל מצב שנוצר אצלי עקב דחית שנת הלימודים מוזמנת לקפה שאני אסיים להתארגן

זיגזג8

New member
דיברנו על זה

שאתה נכנס מוקדם יותר למעונות באיזה שירשור מלפני כמה ימים. אני לא מרגישה מקופחת. המילה "תסכול" מתארת את ההרגשה שלי בצורה יותר טובה. פשוט שומדבר באוניברסיטה הזאת לא עובר בצורה חלקה, בלי מיילים זועמים ובלי עשרות טלפונים ביום למזכירות שעושות לי טובה שהן עובדות שם... ארררר

zebrafish

New member
למי מופנית השאלה?

מבחינתי המעונות הם אחלה (טליה לתארים מתקדמים)

zebrafish

New member
כן, וגם בתואר ראשון הסלון הרבה יותר גדול

אבל מצד שני יש הרבה יותר אנשים בדירה. לכל דבר יתרונות וחסרונות

zebrafish

New member
כן, וגם בתואר ראשון הסלון הרבה יותר גדול

אבל מצד שני יש הרבה יותר אנשים בדירה. לכל דבר יתרונות וחסרונות

זיגזג8

New member
אני עדיין

מתלהבת מזה שיהיו לי שירותים ומקלחת משלי... לסלון עוד לא הגעתי :)

amitk80

New member
חוויות?

וואו האמת שכמעט ופגע ברק אצלנו באיזור. כל הרעמים נתנו הרגשה כאילו נזרקו לפה מטעני חבלה רב עוצמתיים אבל טוב שירד הגשם הזה. כן ירבו הימים הגשומים באוניברסיטה ויטלי שמעתי שמועה שסוגרים את הכניסה למעונות מהצד של הבנין הרב תכליתי אתה יודע על כך משהו?

zebrafish

New member
לא ממש סוגרים

השומר אמר שהורסים את כל השער הקיים כרגע, ועושים משהו חדש- שיהיה אפשר להכנס עם כרטיס דייר מעונות, או משהו בסגנון.

למעלה